- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- haresvam rom
gadjeto mi e ciganin a go obicham adski mnooo vseki den sme zaedno no taino ot bashta mi i maika mi shoto te mi zabraniha ko da praia nz prosto taka mi se iska te da go priemat no niama da stane iavno ;( nishtu loshy niama da se vliubia v rom nali
Аз пък харесвам ракия
Живота е тегав?
Естествено ,че няма!Эа любовта няма граници!А и ако ваще не го приемат иэобщо да не ти пука-бъдете щастливи!Това е най-важното!
[size=7][b][u]fosse cos
uff ti pyk nameri v koi da se vlubi6 v cigane hxahha![]()
Тууууурция е вашата родииииииииинааааааа, Ахмет Доган е вашияяяяяят бащааааа.
Дейба, само не си раждайте деца!
В България почти не останаха чисти българи. Все имам някакви примеси я от гръцка кръв, я от турска, я от румънска, я от руска, я от македонска (най-вече), я от италиянка/френска/испанскаи т.н
Толкова ли няма Българи-момчета, та с ром си се фанала.
Обаче ако момчето е от добър прозиход - добро семейство, добро име и е свястен - нема проблем, живейте си щастливо.
и водка с мента може, особено ако си в лондон. там е малко облачно и не могат да те усетят. а иначе по темата не знам точно какви са ти отношенията с ваще и какъв е точно твоя човек, ама се пробвай да говориш пак с тех. другия вариант е да го накараш малко да се барне : )Първоначално написано от Анонимко
Да ми се махаш от главата, цигане тако'а..
Ей на тфа му се вика САПУНЕНА история..![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
az pyk haresvam jin
ai jivei si jivota i bydi 6tastliva
pz raina ot edin inat
synqt ne me lovi a ti a ti ....
i mene ko ma zasqga...to se s mangali sa zanimavate zaradi parite![]()
Явно имат етнически строги при това разбирания и просто не искат да го приемат.Нямате друг избор, освен да се виждате без те да знаят.
ше бъда лоша но ше се изкажа все пак
ЦИГАНИТЕ ДА ГО ДУХАААААТТТТТТТТТТТТТТТТТ Т
щом не ви дават явно ще е тайно.![]()
Бъдете щастливи..Смела си.
Аз никога и не бих се доближила до ром..бър.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Няма лошо, че ром. Важното е разбирателството и любовта.
Има!И то много лошо!Ей майка му стара тия мангали взеха хубавите бГ момичета ве!Мамка му!Жал ми е за тъпите момичета които тръгват с тия лайна!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Хаах..и на менПървоначално написано от malkoto_sladur4e
ieee mn nacisti ima tuka we
Как ще е щастлива като само трябва да се крие от родителите и ... мн тегаво ще ви бъде с тая покрита връзка доникъде няма да стигнете ааа и от кога ходите та толкова пък го обичаш ?
Every second Chance begins with the firts step!
недей с лошо към момичето нишо не ти е направило за да я обиждаш!Първоначално написано от Deni4ka93
и мсиля че си никоя за да обиждаш така
абе защо сте толкова злобни ?защо момичетата за толкова отрицателно настроени към подчти всичко бе?!в БГ е егати ужаса.....злобата и тва си е..
Еми знаеш ли к'во прочети некое нейно мнение и ша видиш за к'во говора.Тя говори нек'ви простотии...и не съм настроена лошо към всичкоПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
![]()
Що примерно не съм седнала да обиждам cherinka ili bqsna_teenagerka ili BAYO,a ,a,a ????Кажи що?Щото не са тъпиии като някои други тука....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напълно си права,за жалост е така.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Поласкана съм.Първоначално написано от Deni4ka93
Сега пак по темата:
Кой каза, че са лайна..
Вярно е, че ще е по-добре повече да няма смесици между българи и цигани, но така както има цигани-лайна, така има и българи.
Все пак не забравяйте, че видни българи наемат циганите, да им вършат мръсната работа.
Също както има добри и благородни българи, така има добри и благородни цигани, но аз съм против по-такива отношения от приятелство с тях.