.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: haresvam rom

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Абе да не ти пука щом го харесваш карай който не му харесва да си *** мамата. Ако вашете разберат от някаде и ти се карат почваш да се сърдиш. И им показваш че много го харесваш и те ако те обичат трябва да се съгласят.

П.П. Чесно да си кажа не съм много фен на ромите но има свестни така че дано да си попаднала на свестен.

[quote="cherinka"]
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    Що примерно не съм седнала да обиждам cherinka ili bqsna_teenagerka ili BAYO,a ,a,a ????Кажи що?Щото не са тъпиии
    Поласкана съм.

Хаха пиши ме и мене , тфа е хубу да го видиш

Сега по темата:

Аз лично съм против тва. Ама вече света е такъв, че се събират черни и бели, бели и червени, жълти и черни, бели и жълти и прочие.

Ако се обичате, ако той е стабиляга, просто се крийте яко, щот ще падне якото дебнене от вашите. Въпроси от рода на къде си била, с кой си била, защо закъсняваш, защо си е ухилила кат напушена и т.н. И аз на времето съм се крил от нашите, не съм ходил с ромка, но неа значение. Та за криенето , тъжно ама ... рано или късно истината излиза на яве. Успех в избора ти, дано не съжаляваш!

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Има!И то много лошо!Ей майка му стара тия мангали взеха хубавите бГ момичета ве!Мамка му!Жал ми е за тъпите момичета които тръгват с тия лайна!
    Като теб нали???
    недей с лошо към момичето нишо не ти е направило за да я обиждаш!
    и мсиля че си никоя за да обиждаш така
    абе защо сте толкова злобни ?защо момичетата за толкова отрицателно настроени към подчти всичко бе?!в БГ е егати ужаса.....злобата и тва си е..
    Еми знаеш ли к'во прочети некое нейно мнение и ша видиш за к'во говора.Тя говори нек'ви простотии...и не съм настроена лошо към всичко Що примерно не съм седнала да обиждам cherinka ili bqsna_teenagerka ili BAYO,a ,a,a ????Кажи що?Щото не са тъпиии като някои други тука....
    ами тогава за кфо и ти трябва да и падаш на нивото?

6TOM SI 6TASTLIVA S TOVA MOM4E,KAKVO ZNA4ENIE IMA ROM ILI BALGARIN E.6TOM SI SE OBI4ATE I DARJITE EDIN NA DRUG BORETE SE ZA 6TASTIETO SI.USPEH4ETA OT MEN I NE SE VALNUVAI OT OTRICATELNITE MNENIQ PO TEMATA!!!

IZ
    Guest
    MNOGO TI BLAGODARIA

Цитирай Първоначално написано от IZ
    MNOGO TI BLAGODARIA
    nqma za6to,no 6tom si 6tastliva ne im obra6tai vnimanie,tova sie tvoq rabota vse pak 6tom go obi4a6 vapreki tova 4e e rom,drugite ne trqbva da te valnuvat!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си