.

Виж резултатите на анкетата: koe ot izbroenite ste pravili s cel da iznenadate priqtno va6eto gadje ?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • vecherq na sveshti

7 46,67%
  • bileti za kino/lubimata muzikalna grupa na gadjeto/teatyr

0 0%
  • razhodka po magazinite

0 0%
  • nadpivane v krychmata

3 20,00%
  • romantika ?! t'va nqkakva sapunka li e ?!?!

5 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

koe e nai-romantichnoto neshto, koeto ste pravili za svoqta

Reshih da pusna oshte edna tema nadqvam se da ne vi se stori dosadna i lapeshka, pyk ako vi se stori takava prosto pishete na nqkoi moderator da q zakrie

I taka: koe e nai-romantichnoto neshto, koeto ste pravili za svoqta polovinka

P.S. izvinqvam se, ako se povtarq temata.
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Guest
    Позволих й да сложи нещо в уста
    Беше изгладняла горкичката

Супер фен
    dadoh 50 lv za buket 4erveni rozi i iskreno syjalqvam

Цитирай Първоначално написано от vvs_go

zashto, ne go oceni li

Guest
    Сигурно се е набола и сега ще спи сто години

Тази събота, която мина:
    Много й се ядяха пържени картофки и аз и бях обещал да й спържа.
    Ходихме на кафе, след това отидохме у нас, спържихме си картофи (тя помогна, че аз съм малко сакат в кухнята) и хапнахме на една свещ - беше супер якичко.
    След това вечерта си бяхме взели сметана... и.. абе невероятно си беше.
    А пък тя как се кефеше не е истина.
    Много си я обичкам малката ми
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от puhkav_mecho

zashto, ne go oceni li
    6tom syjalqva qvno ne e .... az pyk mu predlojih da praim sex 6toto mn go be6e sram da go kaje........i gorki4kiq pobyrka sa ot kef haaahhaha

Мега фен Аватара на koalka
    Е, ако напиването в кръчмата е романтика...Ама различни хора, различни разбирания за тая дума.
    Иначе романтични неща много, но това най-запомнящото се е, когато бях болна и не можех да изляза.Той дойде, направи ми закуска и през цялото време ме гушкаше.За мен това също е романтика.

Не можеше ли малко по-нормална анкета ? Не че имам претенций,ама тука има хора,които найстина сме романтични(дори и да не ни личи),а тука нито едното не мога да го кликна..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence

zashto, ne go oceni li
    6tom syjalqva qvno ne e .... az pyk mu predlojih da praim sex 6toto mn go be6e sram da go kaje........i gorki4kiq pobyrka sa ot kef haaahhaha
    колко си щедра и добра

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence

zashto, ne go oceni li
    колко си щедра и добра
    emio gorkoto mom4e li4e6e mu 4e si iska ama se prai na typ i nqa6e smelost da si priznae

Неам кфо да кажа за по-горе изписаните неща. Секи си е различно настроен, аз кликнах на последното, нзн защо Щот сигурно видях нещо романтика там се моташе

Супер фен

zashto, ne go oceni li
    ami ne go oceni li az sym pratil sedem 4erveni rozi na sveti valentin edinstvenoto mom4e koeto se seti za neq izob6to i o4akvah ne6to malko edin sms "Mersi mn mi haresvat" no ne tq ne mi prati o4akvah da mi pi6e v skype no ne ne mi pisa posle az i pisah i tq mi kaza mersi no nqma6e nujda tva iskah da kaja 4e mn syjalqvam ne za parite za6toto to4no tezi 50 lv me nakaraha da porrastna mnogo, no me e mn qd za tova 4e nqma6e gram efekt daje se otdale4i ot men i sprq da mi kazva zdrasti mn prosta ako pita6 men sega razbrah 4e tq ne struva ni6to i 4e ne si zaslujava da q psuvam po nqkfi forumi tq ne go zaslujava ne go zaslujavam i az sega si namerih momi4e koeto dyrji na men i se 4uvstvam mn dobre s neq ne se dokazvam tq me priema takyv kakyvto sym a az hi4 ne sym lo6 krasiv sym tyrpeliv sym , vlub4iv, i izob6to ne sym sramejliv(vypreki 4e tva ne e mn hubavo)

ne se qdosvai pone ti e pomognala da porasne6 i vse pak sega si si nameril momi4e s koeto si 6tastliv...

Супер фен
    Град
    София
    Хах... аз не съм много по тези неща, въпреки, че съм момиче. А имам желание, но нищо особено не ми хрумва. Мога да кажа какво направи мойто мило... нещото, което никога няма да забравя... заведе ме в 10 ч. вечерта извън София, по някви тъмни пътечки да ми набере люляк.... ама огромно количество, чак се чудех къде да го сложа в нас... [/i]

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Е, ако напиването в кръчмата е романтика...Ама различни хора, различни разбирания за тая дума.
    Иначе романтични неща много, но това най-запомнящото се е, когато бях болна и не можех да изляза.Той дойде, направи ми закуска и през цялото време ме гушкаше.За мен това също е романтика.

syglasen sym, 4e e romanti4no \/

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Не можеше ли малко по-нормална анкета ? Не че имам претенций,ама тука има хора,които найстина сме романтични(дори и да не ни личи),а тука нито едното не мога да го кликна..

klikni tova, koeto nai-mnogo se doblijava za predstavata ti za romanti4na iznenada, apyk i ne zadyljitelno da se klika ne6to

zashto, ne go oceni li
    ami ne go oceni li az sym pratil sedem 4erveni rozi na sveti valentin edinstvenoto mom4e koeto se seti za neq izob6to i o4akvah ne6to malko edin sms "Mersi mn mi haresvat" no ne tq ne mi prati o4akvah da mi pi6e v skype no ne ne mi pisa posle az i pisah i tq mi kaza mersi no nqma6e nujda tva iskah da kaja 4e mn syjalqvam ne za parite za6toto to4no tezi 50 lv me nakaraha da porrastna mnogo, no me e mn qd za tova 4e nqma6e gram efekt daje se otdale4i ot men i sprq da mi kazva zdrasti mn prosta ako pita6 men sega razbrah 4e tq ne struva ni6to i 4e ne si zaslujava da q psuvam po nqkfi forumi tq ne go zaslujava ne go zaslujavam i az sega si namerih momi4e koeto dyrji na men i se 4uvstvam mn dobre s neq ne se dokazvam tq me priema takyv kakyvto sym a az hi4 ne sym lo6 krasiv sym tyrpeliv sym , vlub4iv, i izob6to ne sym sramejliv(vypreki 4e tva ne e mn hubavo)

bravo pich radvam se che vsichko se opravilo pri teb

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az ne sym pravila nito edno ot izbroenite gore v anketata.. No pyk naprimer na Sv.Valentin mu napisah edno pismo v koeto mu izbroih vsichko koeto haresvam v nego i pismoto stana dyyyyyyyyyyyylgo haha... Dadoh go na bashta mu da mu gu sloji pod vyzglavnicata.. i kato se sybudi da go nameri... Beshe skachal ot iznenada i shtastie... Mmm.. dr kakvo sym pravila.. Primerno na rojdenia mu den (29-ti).. znaeh che she se pribere kym 5 sutrinta u tqh na 28-mi vecherta..demek sled 12 chasa e veche 29-ti.. i kym 3 nqkyde otidoh do tqh.. i napravih s bonboni Lint Dor (lubimite mu) edna pyteka.. ot vratata do legloto mu.. MMmm... imalo e oshte mnogo.. ama ako prodalja sig she vi otekcha...

веднъж дадох 5 лева за роза и също искрено съжелявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си