- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- стига нимфомания искам нещо сериозно
искам най-сетне да намеря човек в който да се влюбя правя секс с различни мъже и след това както винаги търся някакво ново преживяване разбира се с някой нов така наречен обект за мен!просто всеки път когато се влюбвах попадах на женени мъже с много възможности но с халка на пръста!и постоянните им обещания за развод!а пак нищо!затова секса е единственото което в този случай ми помага искам да се ВЛЮБЯ!Н Е М О Г А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Аз искам същото като теб,но досега също не ми се е случило!
Ти откъде си и на колко,кажи ми нещо за теб!Май-добре с лично съобщение!
Бай!![]()
какво точно искаш?секс или сериозна връзка?за да ме задържиш трябва да правиш наистина уникален секс!!!защото аз го обожавам!!!
На това мога ли да ти отговоря с думи?!?
И аз съм луд по секса!
Колкото до връзката зависи единствено от нас каква ще се получи...И дали изобщо ще се получи!
И нас кво ни вълнува на кви мъже си попадала женени или неженени.. боли ме фара... на ко си попадала..
П.С. мир и любов
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ахх браос и какво да напраим медалче ли да ти закачим любовни магии тука не практикуваме и не врачуваме също
Мдаа..."Една човешка драма"...Първоначално написано от sexyta
![]()
Та тук се намериха две сродни души! Удивително!На това мога ли да ти отговоря с думи?!?
И аз съм луд по секса!
Колкото до връзката зависи единствено от нас каква ще се получи...И дали изобщо ще се получи!![]()
о маи гад ..
;] Why Not ? [;
mi i az iskam da se vliubq kato horata nikoga ne mi se e slu4valo tva use6tane da si vliuben i da leti6 ot 6tastie dori i za kratko a in4e ostavi jenenite myje 6toto ne moje6 da gradi6 6tastie varhu 4ujdoto ne6tastie i ne tyrsi liubobta vqrvam 4e ako tq naist sa6testvuva idva neo4akvano a ne kato q tarsi6. uspeh
gleda6 mn filmi![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Първоначално написано от Adwokat
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Първоначално написано от Adwokat
i as taka mislq...
За света може да си един, но за някого ти си света!
Браво на спамерите!
Винаги се намират тийнове да осират темите (с извинение или без!?!)...
нимфоманията тва нещо няма лекуване
и да си хванеш гадже пак ще те влече насам натам...
просто няма начин...
и аз съжалявах докато не го осъзнах
Gott wei
Формулирайте върпоса си, млада госпожице.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
poznavam takuv 4ovek daje i da si nameish priqtel deto mnogo go obi4ash (ush) pak shte mu izneverqvash s nqkoi bivsh i nqma da se vlubish nikoga
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата