Основавам нова силова групировка- ТИМ, занимаваща се с наемни убийства- който има интерес да пише
колко ще поискате, за да бутнете съседката ми от долният етаж от балкона? тя е една зла бабка на 70 - не е трудна цел![]()
дърти баби-50 лева
тъпи родители-200 лева
злобни къчета-30 лева
гадни клиукари- 90 лева
тъпи потребители във форума - free demo?![]()
премахваме и потребители, но искаме информация за тяхното местожителсвто. Цена-50 лева
А да също и приемаме нови членове, който иска да влезе в ТИМ да прати ЛС на Anorch
Много филми гледате..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
не тва е истина. Не съм некой фантазиор
Като нова групировка нямате ли промоции?
Колко ще искаш за да се самоубиеш?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
OMG![]()
![]()
![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
който иска да участва- гарантираме пълна анонимност и безплатно обучение. Оръжията и боеприпасите са осигорени от "Чакала".
без флууд ако може.. Тези които изпълняват поръчките ни, ще бъдат богато възнаградени от "Чакала".
Само за сведние- има вече такава групировка, половин Варна, барбар с дърветата и храстите е тяхна...
Измисли си нова.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
хаха ти ако си мислиш че аз съм я измислил.. Просто сега се основава тука
Нещо от сорта на "Плащате за две убийства, получавате 3-то безплатно."!Първоначално написано от kuber
![]()
даже малко повече от половина и околностите на Варна!Първоначално написано от rosskata
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А даскали по химия?Първоначално написано от Ano-1000
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Егати колко сте забавни!!!![]()
Light The Universe
за азис е безплатно![]()
Кирилица ис нот дед!
Вие сте от варна, вие си знаете "групировките" Ама до колкото се сещам имам един братчет от там, дето е много гъст с тез убавци...Първоначално написано от kuber
![]()
По темата- като сме почнали да питаме за цени, предлагам да ти напрая един ценоразпис, регваш се, пращаш ми ЛС с подробни данни за цените, а аз като ти го изготвя си го лепваш за аватърче, в замяна, да се затрие едно маалко чихуахуа дето само ми отмъква чехлите![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Iskam az![]()
![]()
xhAxhAxhA... такива индивиди напра'о ще ме убият от смех..