- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo iskat majete,mogat li da badat otdadeni v edna vrazka?
kakvo haresvat majete v jenite?
Ае всички мъже са различни и харесват различни неща!Как може да слагаш всички под общ знаменател?![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Добре казаноПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
az pitam za po princip ma tapoto!!!Първоначално написано от Triple-H
Май тъпото си тиПървоначално написано от Анонимко
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
xaxax koi go kazva!ti izob6to znae6 li kakva e temata?
Първоначално написано от mim4eto_vr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от Triple-H
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
ne se zaqjdai ako 6et pi6e6 ne6to po temata pi6i ako ne kakvo se prai6 puk i ti na vajna!!!a dokolkoto po temata pove4eto maje iskat samo sex ini6to drugoooo!za moq radsot ima i mom4eta koito naistina obi4at i uvajavat momi4etata!!!no te sa mnogo rqdko sre6tani!!!Първоначално написано от Triple-H
Аз пък не съм на твойто мнение. Е вярно че искаме и секс но това изобщо не е най-важното. Една връзка не се прави от секса а от отношенията между хората. Примерно за един ден сме заедно 15 часа 3 да правим сек а останалите какво? Не е въпрос само за секса. И съм сигорен че не са малко хората който са на моето мнение. Само секс иската тинейдърите защото все още не са видяли истинските отношения между хората.Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Първоначално написано от Анонимко
mai i te samite neznaqt kakvo iskat v edna vruzka
![]()
Тфа, че си била с такива, дет са на по 14-15 год. и не са знаели какво искат, не означава, че всички не знаят. Айде да ви и философите ...Първоначално написано от tedinkata_
Кфо искат мъжете ... мноу неща, даже понякога толкова много, че жените не могат да им го дадат.
А и си правете хубава разлика, че м/у искане на момче и искане на мъж има доста доста разлики. Мъжа иска салата и ракия, момчето дали иска същото, или да и вдигне краката, да обича, да е влюбен .. ко да обяснявам, правете си изводите сами.
ne sam kazala 4e vsi4ki iskat samo sex a 4e ima i takiva,a az znam 4e ne e nai-vajnoto sexa.prosto kazvam 4e kogato ima lubov e normalno da ima i sex.kakto kazva6 ti 4e kogato primerno ste zaedno 15 4asa tri ot tqh praite sex...sexa ne e nai-vajnoto!!!Първоначално написано от Th3MaN
Внимание,внимание...имаме си ДЕБИЛ...Първоначално написано от Анонимко
ДЕБИЛА е странно същоство...ако говриш с него или ще те напсува на майка или ще ти каже че си тъп дори и да не знае защо...
Не говрете с ДЕБИЛИ защото така ставете един от тях !
=D>Първоначално написано от BAYO
[size=7][b][u]fosse cos
ne e nujno da obqsnqvashПървоначално написано от BAYO
ako tolkova mn te interesyva da te usvedomq 4e sam bila s mom4e na 15 i s muj na 23 i kvo da ti kaja razlika nqma... vse neznaqt kvo iskat..... nqma zn tuka vazrasta to 4oveka kato ne si znae kvo iska idi go razdeliai na pol i vazrast-ebati!!! problem???
![]()
Еми неа проблем мацка, щом казваш, че няма разлика .... хубу, заблуждавай се. Ама ако смяташ едно момче на 23г. , че е МЪЖ ... бягай далече, ясно ми е кво знаеш.Първоначално написано от tedinkata_
![]()
e dobre na 40 za teb vodi se muj ve4e am g-n razbirach?!?Първоначално написано от BAYO
-> =D> <- mi spored tvoite TEZI i "umstveni zaklu4nia" stignaxme do izvoda 4e 14-15 godishnite sa mom4enca i po putq na logikata(tvoqta) sledva 4e sled 15 god sa muje
E?
\
/
абе да ви го начукам в философите
tva za debilite mn me izkefi oba4ea po temata......mi nqkoi maje znaqt kakvo iskat a drugi ne...seki si ima kriterii za momi4e,i v kraina smetak za seki vlak si ima patnici
Първоначално написано от ™G-Baby™
Що за тъпи въпроси? Мъжете искат секс. Мъжете харесват телата и лицата на жените. Мъжете могат да "бъдат отдадени" на една връзка ако задоволява нуждите им. Мъжките нужди са незадоволими. Повярвайте на истинския мъж!![]()