zdarveite!
imam malki o4i i iskam da se grimiram v 4erno(to moito kato se sloji na o4ite stoi kato svetlo sivo) i bqlo ta problema mi e 4e ne znam kude trqbva da budat 4ernite senki i kade belite za da mi izglejda po golqmo okoto kum nosa ili kum u6ite(haha)
nadqvamse 4e me razbrahte
ako imate i snim4ci nqma da e lo6o
blagodarq predvaritelno
по принцип за да изглежда окото по-голямо, по-тъмните сенки се слагат на самия клепач, а светлите под веждите (ако искаш границата между двете да е хоризонтална). В другия случай по-тъмния нюанс трябва да е от вътрешната страна, а по-светлия от външната страна на окото... казваш, че имаш малки очи. За да не ги смалиш оптически още повече, като слагаш молив не го слагай и от вътрешната страна на окото, а само от външната, в основата на миглите а за да не ти стоят черните сенки като светло сиви, нанеси 2 или три пласта в зависимост от ефекта който искаш да постигнеш. Или пробвай преди да си сложиш сенките на мястото да сложеш малко черен молив за очи и после със клечка за уши или с някакво тампонче да го разнесеш... и после ако решиш можеш да сложиш отгоре сенките. Имай предвид че тъмнния грим лесно се размазва (особено сега през летните жеги), така че винаги си носи молив в тебе за да можеш да го коригираш по всяко време. А ако сложеш и спирала, очите ти ще добият още по-загадъчен вид. Ако спиралата ти е прекалено течна и ти слепва миглите, след като я нанесеш можеш с игла или пинцета д разделиш косъмчетата (само полека да не си бръкнеш в очите ) .еми тва е общо взето, ако имаш други въпроси ще се радвам да помогна доколкото мога
mnodo ti blagodarq!!!!predi malko se grimirah probno.pove4e mi haresva kogato senkite sa samo na klepa4a no vseki si ima razli4en vkus mnogo ti blagodarq