.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Фикусчетоо :)
    Guest

Малка анкета за един проект

Здравейте! Напоследък лично ме интересува въпроса с микропроцесорите. Около един проект се заинтересовах и ще се радвам ако ми кажете:
    Дали бихте си купили коммпютър с БГ процесор? Дали бихте се радвали ако се възобнови традицията в "Правец"?

Гостенин
    Guest
    Ако е достатъчно голям ( в ghz ~ 2gHz - 3gHz ) ще го пробвам.. Иначе респет за бг продуктите.. софтуерни и хардуерни!!

Guest

Бих пробвала

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    И аз съм навита да пробвам, ама първо го вземам за тест-период, после ако са кадърни нашенците ще им платя

Forslor
    Guest
    Ако подбие цените на пазара с по ниски ( поне за момента , докато не са отреагирали) и предложи необходимото качество и продуктивност . ЩЕ СИ ВЗЕМА МНОГО ЯСНО.

Град
    Nekade u sa4kite
    Ми ако е добър веднага ще го грабнеме но малко ме съмнява

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    ...Абе ако напарвят нещо хубаво ще пробвам.

Ще е буклук ако е от БГ

Първо няма как да направят
    но ако направят то той нама да е за РС (компютър) а за някви джаджи както с дива мп3 плеарите....

просто няма как да стане но ако направят определено за идеята бих си взелл
    Gott wei

Guest
    ЕДно време Intel искали да направят завод за процесори на балканите и едната възможност било в България, ама наще политици имали по-съществена работа - да крадат. Така предложили на фирмата зема до летището на София. А хората от intel споменали сто пъти, че им трябва чисто място, нейде в планина.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ЕДно време Intel искали да направят завод за процесори на балканите и едната възможност било в България, ама наще политици имали по-съществена работа - да крадат. Така предложили на фирмата зема до летището на София. А хората от intel споменали сто пъти, че им трябва чисто място, нейде в планина.
    Чисто място за изработка на процесори?
    Това от коя приказка е преписано?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си