.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

как да го накарам

ходя с едно момче прекрасно е просто невероятно до сега не съм срещала такова момче особено да е мой обаче има един кусур вчера както бяхме в колата му и си се целувахме и закачахме видях че не се е обръснал особено мн не ми пречи де ама искам да го накарам да се обръсне ама незнам как пък не мога да му кажа директно обръсни се :/ ако ме разбирате помогнете
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ми не му го казвай директно а му го намекни

Guest
    Ami opitai se da mu nameknesh suvsem neprinudeno,ako otnosheniqta vi ne sa tolkova zadulbo4eni, 4e neobi4ash kosmi po genetalite i 4e e po udobno i higieni4no bez, zatova i ti si gi mahash.Ako go vmetnesh kato shega mislq 4e nqma da se obidi

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    За света може да си един, но за някого ти си света!

prosto mu namekni ....ne budi direktna

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Пусни си ги и ти твойте рунатавини.

Така той като ги види, ще му стане неприятно и би трябвало да се усети да си махне неговите рунтички.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Пусни си ги и ти твойте рунатавини.

Така той като ги види, ще му стане неприятно и би трябвало да се усети да си махне неговите рунтички.
    о маи гад .. не го прави тфа хаха
    ;] Why Not ? [;

виш са мацка гледала ли си "дявола и 3-те златни косама"като заспи по4ваш да брьснеш докато не се види 4ервея!

пали резачката и действай

Цитирай Първоначално написано от DzVErA*
    виш са мацка гледала ли си "дявола и 3-те златни косама"като заспи по4ваш да брьснеш докато не се види 4ервея!

xaxax
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Кажи му: "нема ли са обръснеш, че ми дереш джуките?"
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

takti4no povdigni podobna tema i podmetni 4e e po sexy kogato e gladko i ostana samo da se nadqva6 da shvane nameka ))

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ne bih kazal ... kaji mu mili4ko obrasnise 4e mi bocka :P direknoto vinagi pomaga

способна съм на много неща,ама не трябва да ми боцка-така му кажи абе май не сте се целували само хахахах

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Не виждам какъв е проблема да му кажеш да се обръсне.Все същата работа, като да му кажеш, че косата му е дълга и трябва да се подстриже, за да му е по-хубаво.

мен пък мн ме кефи, когато приятелят ми има малко набола брада или си направи нещо кат' катинарче...
    а ти можеш да му кажеш, че ти боцка...или започни да го галиш по бузите нежно.... и той може и да каже: "забравих да се обръсна тая сутрин"...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи му, че така ще ти е по-приятно и ще е по-хубав така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си