- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не иска да влезе
С приятелят ми пробваме да правим анален секс, обаче проблема е, че не иска да влезе отзад колкото и да се мъчим. Кажете какво да направя за да влезе.
вазелин?на колко си ?
какво е това вазелин моля обяснете ми. почти на 10 съм.
И си почти тъпа...
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
така не ми помагате много![]()
като си почти на 10 седни да си научиш по роден край.
Вземи сама си помогни- поумней малко
И + това вземи порасни
П.С: Дано да е поредната тема "ебавка"![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
аве ти тъпаааааааали си ?!?!?!???!къде си тръгнала ве момиче още я се осъзнай малко!ква си мислиш че правиш..лелеее тия пубертетчета ще ме съсипат...ти нормална ли си да правиш секс на 10г.....то даже и секс не може да се нарече...чуй ме-не го прави още-МАЛКА СИ!може да си докараш куп проблеми на главата.....боже боже боже колко мъка има по тоя свят........Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега разбирам. Явно съм с малко дупе и затова не иска да влезе. Ще кажа на гафжето си тогава да пробва отпред. Там е по широко предполагам
a priatelia ti na kolko e
Да забраним блондинките! ужасТ!Първоначално написано от Нинка
Никое 10 годишно дете не би писало по този начин- стига сте пълнили форума с теми, които не са истина!
ОМГ![]()
![]()
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Ей, не намесвай блондинките!!!Първоначално написано от Sisilota
![]()
![]()
А темата е 100% ебавка...Кво се връзвате всички![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мне, не е мбавка.Както искате.
![]()
![]()
няма ли да се намери някой да я разстреля
тцтцтцтц,това е болна работа вече ако питате мен
иначе по темата-ми малка си не ами Трагично малка.Вазелин нз дали ще помогне ама някой трябва да ти присади мозък
![]()
П.П. е пък тряя да е ебавка,не може да има такива хора![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Не ми се вярва да е истина тази тема... Вярно че може и аз да съм по-голяма, със стари разбирания, задръстена... не знам, ама аз на 10 играех на криеница.
почти ти повярвах...![]()
Ем че тя и сега играе на криеница. Крие разни неща в дупките си![]()
а бе кфо постоянно има наливате акъл в главата ? като им се ебе , ебът се кфо оставете ги да си провалят живота нали не се случва с вас!!!!
I am what I am !!!
Оф тфа е поредната тема-ебавка .. едва ли има момиченце на 10г. което да прави секс .. аи сиктир![]()
;] Why Not ? [;
pff mili4ka ne si li malko malka za da se ebe6 sorka za izraza ama si samo na 10 ae stani pone na 14 it ogava zapo4ni a priqtelqt ti na kolko e dosta si malka za takiva ne6ta a i + tva ne si se razvila za teq raboti i nz kak se pravi molq vi se lapeta prestaete s teq prostotiii za6toto tva ako be6e vqrno 4e si na 10 i iska6 da pravi6 sex na4i si psihi4no bolna pff pisna mi ot vas lapeta.....![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
те такивата теми доста се размножиха а за момичето-поне на 13 е не вярвам в нищо да е на 10 пфффф![]()
Т'ва е някоя тъпачка,която ни занимава с глупости.
Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...
mr1sno malko kurve , iz4isti si mlqkoto ot ustata (moje i sperma da e znam li) i kogato stanesh na 16 , 17 togava ela i mi govori za analen sex , a edin v1pros gadjeto ti i to li e na 10
, ako e na 10 kak mu stava
![]()
![]()
Лелеле ти нормална ли си ?!?!?!? Как на 10 години ще правиш секс я се осъзнай малко!!!! Дееба приятеля ти на колко е и той ли е на 10? А по темата напълно съм съгласна с naia Ужас тия деца са се побъркали тцтцтцтц![]()