.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    ^^puh4e^^
    Guest

Tpva priqtelska postupka li e?

Sega 6te vi pitam ne6ti4ko....Kogato 4ovek skusa s biv6e gadje obiknovenno ili ne go vijda pove4e, ili go vijda slu4aino, ili go vijda za6toto sa v edno daskalo, kvartal, ili za6toto sa v edna kompaniq......no v pove4eto slu4ai ne go vijda vs den v nai blizkiq si priqtelski krug E....kogato az skusah s gadjeto si, ne iskah da go vijdam pove4e No toi zapo4na da izliza s moita kompaniq.....a horata ot neq mu se radvaha ui kato im e rfriend ottdavna re6iha da go vikat i da tursqt kompanoiqta mu.....Kogato re6ih 4e ve4e adski mn me drazni ( za6toto ima6e i edin period v koito go haresvah sled kato skusahme)im go kazah....no ve4e be6e kusno ili po toi4no te ni6o ne iskaha da napravqt...i sega e s nas postoqnno...daje i na more mai 6e idva s nas Az pred nego ne moga da si govorq svobodno, za li4ni raboti....koito bih iskala da spodelq s drugite hora....vseki den TOI ZVUNI NA NAI- DOBRATA MI PRIQTELKA DA Q PITA KUDE 6TE SE SUBIRAME E tva priqtelsko li e??? Az se 4uvstvam super tupo kato toi e tam, ne moga da si govorq svobodno....gadno mi e zaradi vs koeto e stanalo....E spored vas tva priqtelsko li e ot tqhna strana ( da go priemat v na6ta kompaniq)

^^puh4e^^
    Guest
    I dori da ne mojete da otgovorite...pls mi kajete kakvo da pravq? Toest kak da preodoleq negovioto prisustvie.....za6toto opredeleno e mn trudno da stanem "priqteli", za6to ne si govorim osobenno...Azprijerno skoro imam rojden den i kakvo...vs 6te pokanq , a nego- ne.....tupo se polu4ava

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^puh4e^^
    I dori da ne mojete da otgovorite...pls mi kajete kakvo da pravq? Toest kak da preodoleq negovioto prisustvie.....za6toto opredeleno e mn trudno da stanem "priqteli", za6to ne si govorim osobenno...Azprijerno skoro imam rojden den i kakvo...vs 6te pokanq , a nego- ne.....tupo se polu4ava
    имаш много алтернативи:Можеш да не се виждаш повече със приятелите си(това е последният вариант),можеш да поговориш с приятелите си извън негово присъстивие за това как се чустваш.Ако ти бяха истински приятели и държаха на тебе щяха да го отхвърлят

Ми да ти кажа според мен...Кажи на твойте приятелки теб или него..да избират сигурно те го познават от скоро а теб одавна...според мен тва не се нарича приятел/ка щот и аз имам такъв случай...девет години съм с моята приятелка и сега сме в ново даскало и тя се запозна с едно момиче станаха неразделни мен рядко ме допускат към тях..но инъче без мен немогат...ахаха сутрин винаги моята приятелка целува първо тази която от няколко месеца я познаваме но...аз се правя че не им обръщам внимание.бих казала че те са с мен в трудните моменти но и защото аз имам голяма подкрепа от момичета цялото даскало скача за мен..хаха и аз много си ги бичкам..а при твоя случай е най-добре да ги питаш кой избират теб или бившето ти гадже ! Късмет !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy-malinkaa
    Ми да ти кажа според мен...Кажи на твойте приятелки теб или него..да избират сигурно те го познават от скоро а теб одавна...според мен тва не се нарича приятел/ка щот и аз имам такъв случай...девет години съм с моята приятелка и сега сме в ново даскало и тя се запозна с едно момиче станаха неразделни мен рядко ме допускат към тях..но инъче без мен немогат...ахаха сутрин винаги моята приятелка целува първо тази която от няколко месеца я познаваме но...аз се правя че не им обръщам внимание.бих казала че те са с мен в трудните моменти но и защото аз имам голяма подкрепа от момичета цялото даскало скача за мен..хаха и аз много си ги бичкам..а при твоя случай е най-добре да ги питаш кой избират теб или бившето ти гадже ! Късмет !!!
    mi to e malko slojno.....zna4i az tezi hora gi poznavam ot 4 god nqkude i sme blizki.....s godinite kompaniqta se razviva.....doide i o6te edin 4ovek, s koito az ne sum mn blizka ( no toi e ot kvartal ni i ot klasa na edin ot drugitr ).....Vsi4ki bqhme ot edno daskalo ( vlku4itelno i biv6iq ) i e bil t klasa na po golqma 4ast ot moite friends....Toi im e priqtel ot predi tva.....Kogato az trugnas s nego vs den zapo4nahme da se subirame vs.....Kogato skusahme az govorih s tqh...i te se suglasiha ( logi4no)...osven onzi s koito ne sum blizka.....Toi mi kaja "mi az zaradi tb nqma da spra da go vikam, poznavam go ot 11 godini" Stana mi gadno i si zamul4ah....za6toto toi vse pak ne mi e mn blizuk No prosto mi e tupo kogato se obajda na priqtelkata mi! Ne 4e revnuvam, a prosto me draznitazi naglost ot nalgova strana A nai- gadnoto e 4e nie skusahme predi 5 meseca i ve4e e kusno da se vru6tam kum tova....no prosto primerno za roj mi den ili dr takiva ne6ta.....se 4uvstvam a=v adski tupa situaciq.....Kak bihte postupili? Za6toto toi ve4e e 4AST ot kompaniqta!

Guest
    Изпитвал съм подобно нещо. Случвало ми се е да ми казват "или ще излизаш с нас, или с тях". Няма средно положение. Какво да направят приятелите ти като им е приятно с човека, който ти ненавиждаш? По-добре се сдобрете с него, защото иначе ще трябва или те да го изхвърлят от компанията или да изхвърлят теб, което ще е много неприятно и за тях

^^puh4e^^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Изпитвал съм подобно нещо. Случвало ми се е да ми казват "или ще излизаш с нас, или с тях". Няма средно положение. Какво да направят приятелите ти като им е приятно с човека, който ти ненавиждаш? По-добре се сдобрете с него, защото иначе ще трябва или те да го изхвърлят от компанията или да изхвърлят теб, което ще е много неприятно и за тях
    Predi se stiga6e daje do konflikti, tupi komentari i t.n.....koeto do nqkakva stepen osvobojdava6e naprejenieto.....Predi da razbere 4e si imam novo gadje toi si vupbrazqva6e 4e o6te go haresvam i kazal na moi friend "az se durja gano s neq, za da me namrazi Sled kato mu stana qsno 4e ne go haresvam...ni6to ne pravio ve4e.....No nie i dve dumi ne mojem da si razmenim ve4e. I ne si predstavqm da otidem na more i da si mul4im....Kak moje da ima6 nqkoi v kompaniqta si , s koito ne razgovqrq6????

Guest
    Ами вярно.. гадно е, но няма какво друго да направиш. Или се сдобрявате (което е най-доброто за всички) или единия от двама ви ще спре (дори само частично) да дружи с дадената компания Мен ми е интересно тази компания не й ли пука, че не си говорите? Приятно ли им е? Нещо да се опита да ви сближи?

^^puh4e^^
    Guest
    Ами вярно.. гадно е, но няма какво друго да направиш. Или се сдобрявате (което е най-доброто за всички) или единия от двама ви ще спре (дори само частично) да дружи с дадената компания Мен ми е интересно тази компания не й ли пука, че не си говорите? Приятно ли им е? Нещо да се опита да ви сближи?
    Mi.... primrno kogato edin put zapo4nhme da se zaqjdame ne6to nikoi ne se namesi ( osven onzi det mu e mn dobur friend)......Te kato cqlo ne se urkat v otno6eniqta ni....malko sled kato skusahme estestveno 4e govoriha i na nego i na men "za6to ne trugnete pak" "za6to skusahte".......Ne si mislete 4e problemut 6te se opravi ako trugnem pak, za6toto tova e nevuzmojno ( prosto az bqh naranenata). A i te kakvo mogat da napravqt?Ni6to.....kakto sponenah 1 moi friend be6e go pital ( bez da sum go molila) za6to ne truge pak s men ili za6to pone ne stamnem friends, a toi otg "az opitah, no qvno tq ne iska".....Az naistina ne izdurjam tupo mi e.....ve4e 5 meseca e taka. ...4uvstvah vs tova kato predatelstvo sprqmo men....no znam 4e te ne sa go napravili naro4no, a prosto ste4enie na obstoqtelstvata

Guest
    ...Mi opitai se da go ignorira6 t.e predstavi si 4e ne e tam A ako tolkova ne moje6 da go trae6, kogato se zaqdete ne6to mu go kaji v liceto

mojebi e trqbvalo da im go kaje6 po-rano ne misli6 li? sega sled kato sa sviknali s nego i ne iskat da go razkarat spored men trqbva i ti da svikva6.vse pak sled kato toi ne se pritesnqva ot tvoito prisustvie(ako e taka) ne bi trqbvalo da ima pri4ina i ti da se pritesnqva6 ot negovoto
    One day I'll hear
    The laugh of children
    In a world where war has been banned.
    One day I'll see
    Men of all colours
    Sharing words of love and devotion.
    Stand up and feel
    The Holy Spirit
    Find the power of your faith.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miki4kata_
    mojebi e trqbvalo da im go kaje6 po-rano ne misli6 li? sega sled kato sa sviknali s nego i ne iskat da go razkarat spored men trqbva i ti da svikva6.vse pak sled kato toi ne se pritesnqva ot tvoito prisustvie(ako e taka) ne bi trqbvalo da ima pri4ina i ti da se pritesnqva6 ot negovoto
    problemut e ...4e taka izleza 4e toi me skusa az go haresvah izvestno vreme sled tva, no sled kato vidqh momi4o , zaradi koeto skusahme, napravo go namrazih

^^puh4e^^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miki4kata_
    problemut e ...4e taka izleza 4e toi me skusa az go haresvah izvestno vreme sled tva, no sled kato vidqh momi4o , zaradi koeto skusahme, napravo go namrazih
    tva bqh az

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    opitai se da se abstrahira6 ot nego-svikni,4e toi e v kompaniqta-pak i 6tom na tqh im haresva-tr go preodolee6!ama ako 6te gi kara6 da izbirat m/y nego i teb-moje i da izberat nego.....taka 4e-ti izbira6 ili namirate ob6t ezik(nqkak si) ili.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си