- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sexsali e nai vajen v edna vraska?
bih te li spali s edno mom4e za da ostane s vas?
Еми не!Не виждам смисъл
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
[quote="изгонена__от__рая"]Еми не!Не виждам смисъл[/
i az mislq taka,no po nqkoga se sre6tat horq za koito seksa e vsi4ko v edna vraska!!!
Естествено, че не бих спала с едно момче само за да остане с мен. Това е глупаво. Ако този човек не иска да бъде с теб заради самата тебе си значи просто не си заслужава. Секса не е най-важното в една връзка. И той е от значение, но за мен по-важно е разбирателството и чувствата. Е ни винаги има чувства, но определено секса не е на първо място.
ПП Най-пък мразя някой да ми каже "ако ме обичаш ше спиш с мене"... Страшно ме дразни този израз, един вид използвачество...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
nikoga,tova e mnogo dolno i typo ....tva e pulna izlagacia...tova moje da go napravqt samo nai-naivnite i maloumnite
Нищо няма да постигнеш.
Само ще му направиш хубаво, ще те наебе здраво и пак ве си на сухо.. Така че, зарежи я тази кауза.
"На сила хубост не става"
Момче съм![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
няма ли секс, няма и връзка
tova da spi6 s mom4e e absolutno bezmisleno ako ne go iska6 ti a go pravi6![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
i za6to misli6 taka??????????????????????????Първоначално написано от Анонимко
ами защото така казва статистиката. колко от тинейджърите които са гаджета ходят само защото са със сходни характери. не не и не. ходят за защото да могат да се клецат и после съответно да се хвалят на приятелите си.
za men sexsa izob6to ne e nai vajnoto ne6to no hora za koi e.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
a az specialno nikoga nqma da legna s gadjeto mi za da ostane s nem to4no nikoga.ako hodi s men samo zaradi tova,6te go ostavq,da si tarsi druga koqto e tolkova glupava 4e da mu pusne.az ne!
BRAVO MIM4E SAMO TAKA.NQMA SMISAL DA SPIM S NQKOI SAMO ZA DA E S NAS,PO TQ LOGIKA 6ET SPIM SAS VSI4KI.AKO ISKA DA E S TEB,TRQBVA DA TE OBI4A I UVAJAVA A SEXA IDVA ZAEDNO S LUBOVTA,NO DA SPI6 SAMO S NEGO BEZ LUBOV NQMA 6ANS!!!!Първоначално написано от mim4eto_vr
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
nakoi ne vsi4ki.naprimer az i moeto gadje sme s shodni harakteri.taka 4e pomisli malko!ima i hora koiti he hodqt samo zada se klicat.ako iska6 da znae6!!!!!Първоначално написано от Анонимко
radvam se 4e misli6 tak iohiПървоначално написано от iohanka_sladuranka
сексът е едно от нещата връзката да бъде консумирана пълноценно![]()
Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...
V nikak1v slu4ei , da ne s1m izlqzla ot ludnicata , takiva gi reja ot raz . Tova e mnogo t1po da iznudvash momi4e . V vseki slu4ei 6te te opravi i 6te ostavi![]()
Трябва да съм хипер тъпа за да спя с него за да го запася за себе си.Та да не е единственото момче на тоя свят![]()
poprincip lubovta i sexa vurvqt ruka za ruka , no 6tom e gotov da te zareje ako ne legne6 s nego zna4i e pulen kreten koito vaob6te ne uvajava 4uvstvata ti i nqma NIKAKUV smisul da lqga6 s nego!naprotiv na puk mu pokaji 4e durji6 na dumata si a tq e bila NE
ОМГ....ми не,не бих си позволила да спя с него само и само,за да остане с мен.Той просто не знае какво изпускаПървоначално написано от mim4eto_vr
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Първоначално написано от изгонена__от__рая
as sa6to...ako 4oveka s kogoto si te obi4a naistina nqma da e steb samo zaradi sexa...vqrno e 4e sexa krepi edna vraska...no 4ak pak da e nai vajen nemislq![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
както казваше Lock Dog от Don't Be a Menace...sexsali e nai vajen v edna vraska?
"Sex: Hell yeah nigga!"
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Сексът е почти най-важното нещо в една връзка - почти, защото не е всичко, разбира се.
Но без секс няма нищо истинско...
Ако си малка и ходиш с някой пикльо, който само се опитва да те натърти и да топне чушлето, просто спри да се занимаваш с него.
Сексът е почти най-важното нещо в една връзкапоследно ?Ако си малка и ходиш с някой пикльо, който само се опитва да те натърти и да топне чушлето, просто спри да се занимаваш с него