- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- seven omnipotence
Ти може ли да пишеш нормално а ???Първоначално написано от yYniiKaLnAa
![]()
![]()
По темата:Аз доколкото съм чувала е вредно за бъбреците.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
яко е за масаж иначе незнам
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
На мен ми го дадоха за известно време.Незнам за ефект,но е супер яко.Чувала съм,че се маха целулита от него.Абе той не ми е надежда за отслабване,но е приятно,само където понякога сърби.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Моя приятелка го има и мога да твърдя, че има ефект! Помага за целулита и за стягане! Тя си дооформи плочките на стомаха с него :P Но да вмъкна и моето лично мнение, не се надявайте да си хапвате като царе и с този колан да отслабнете - няма да стане![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Една моя пр. също си го взе и каза че имало някакъв ефект.НЕЗНАМ колко е вярно но се чудя дали да си го взема.РД-то ми наближава 31.08 и се чуда дали да си го поръчам на тати и мама заедно с приставката за сауна ефект или не си струва :S:S:S daite savet pls
^^ аз ти казвам, че АЗ ако имах излишни 100лв щях да го поръчам!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Има ама тряя редовно да го слагаш.Аз чак един ден мускулна треска имах![]()
Преди го ползвах и наистина има ефект, НО разбира се само колана не прави чудеса! Трябва да се комбинира с други упражнения за да има ефект. Както казват в рекламата - "Мускулите използват тази мазнина като енергия, а за да имат нужда от енергия те трябва да се натоварават (така поне разсъждавам аз.. За тези които мислят да си купуват такова чудо - ако имате излишни пари си го купете - нищо няма да загубите естествено (дори ще спечелите) .. е това ми беше изявлението![]()
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
+Първоначално написано от nejnaDROGA
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
ТРИ ГОДИНИ. Нищо, може на някого другиго да му бъдат полезни съветите.Първоначално написано от MyAll
![]()