Цитирай Първоначално написано от suzanna
амии.. не знам... днес все пак прежалих сумата от 100 лв. (приставката за сауна ефект беше свършила в този магазин) и веднага си го пуснах. За разлика от предните колани не усещаш като да те бие ток, а там където е бил пуснат колана, кожата остава доста топла за близо 20 минути след това. Усещам, че прави нещо, тъй като след първите минути се получава силен сърбеж и затопляне и се усеща, че вибрациите не засягат само кожата.

Бях говорила с татко, след като гледахме рекламата, и го попитах за мнението му (той е инженер и доста е учил за вибрациите, макар и не за това им приложение). Та той се съгласи, че наистина има логика те да действат по посочения начин, но според него тези вибрации били доста вредни за нервната с/ма и кръвоносните съдове (и неслучайно в упътването пише да не се използва от хора с тромбоза и лимфни нарушения).

И все пак аз искам да сваля 6 килограма, но според мен за хора, които искат да се отърват от повече, е нужно да спазват диетата, посочена в инструкциите за колана. Тя е доста разнообразна и яденетата са 5 на ден.

Само един съвет, ако от днес за утре ще минавате на диета, изклчваща всичко не особено здравословно, което сте свикнали да ядете (чипсове, всякакво пържено, особено сладко) - НЕ ГО ПРАВЕТЕ! Дори след две седмици по този начин желанието за калорична храна се връща и накрая се усещаш как ядеш такива работи повече от преди. Наистина има хора със страшно силна воля и те може и да успяват но малко са такива...
Оффф пак ли обновявате теми от преди година Ти уж си нова Баси това да не се е превърнало в някаква мода,че от 2-3 дена само стари теми се обновяват