.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

kolko silno moje da obi4a edin 4ovek?

sa6testvuva li istinskata lubov i kolko silna moje da i e tq?

ima istinska lubov i tq moje da e mnogo silna.kogato dvama se obi4at te ne mogat edin bez drug.iskat postoqnno da sa zaedno,kogato ne sa zaedno postoqnno si mislqt za drugiq,postoqnno si zvanqt.lubovta e silno 4uvstvo stiga da nameri6 podhodq6tiq 4ovek 6et si mnogo 6tastliv!!!

ima istinska lubov i tq moje da e mnogo silna.kogato dvama se obi4at te ne mogat edin bez drug.iskat postoqnno da sa zaedno,kogato ne sa zaedno postoqnno si mislqt za drugiq,postoqnno si zvanqt.lubovta e silno 4uvstvo stiga da nameri6 podhodq6tiq 4ovek 6et si mnogo 6tastliv!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Има я само по филмите.

Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    da no ponqkoga tazi silna luboh i bila laja!

Мега фен
    Град
    София
    Първо има много такива теми
    по темата: Каэвала съм то мното пъти и пак ще го кажа-съществува !Но `истинската любов` не бива да се раэбира като нещо вечно!Няма нищо вечно!
    [size=7][b][u]fosse cos

LUBOVTA NQMA DA E VE4ENA,NO PO VAJNOTO E 4E SA6TESTVUVA I SI IZJIVQL NEZABRAVIMI MIGOVE S TOQ 4OVEK.A SLED KRAQ NA VSQKA VRAZKA IDVA NA4ALOTO NA DRUGA TAKA 4E VSE PAK NQMA VE4NI NE6TA!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    по темата: Каэвала съм то мното пъти и пак ще го кажа-съществува !Но `истинската любов` не бива да се раэбира като нещо вечно!Няма нищо вечно!
    Добре, айде, ще се съглася.

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    1-vo saglasna sam 4e istinskata lubov ne trqbva da se priema kato ne6to ve4no i 2-ro pro4eti temeta!!!!!

Guest
    До Живот?
    До смърт? до полуда?...
    до прошка?...
    До край? До На4ало?
    И до 4увството сякаш времето е спряло,
    и 4е във Безкрая нямо друго място
    на което да пасваш?

Ще се повторя деба, ма то темите такива станаха сигурно 10на .

Та:
    BAYO:

Любов има ... голяма, много голяма и безгранична. Такава, че си сам с/у всичко и всичко в битка да спасиш онова, което е останало от теб самия. Защото моята любов към това момиче - това е моя живот. Ако не се боря за него ... за ко да живея? Все едно си занемарявам собствения живот? А кой го прай тва обикновенно? Самоубииците. Мда, ама аз не съм от тия.

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Ще се повторя деба, ма то темите такива станаха сигурно 10на .

Та:
    BAYO:

Любов има ... голяма, много голяма и безгранична. Такава, че си сам с/у всичко и всичко в битка да спасиш онова, което е останало от теб самия. Защото моята любов към това момиче - това е моя живот. Ако не се боря за него ... за ко да живея? Все едно си занемарявам собствения живот? А кой го прай тва обикновенно? Самоубииците. Мда, ама аз не съм от тия.
    dobre kazano

Мега фен Аватара на koalka
    Има и може да е много силна.

Толкова силна,че да не умре никога.
    Толкова силна че да си готов да дадеш живота си за др.
    Толкова силна ,че дори другия да те мачка,ти пак да го обичаш.

За вс е различно
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Има любов. Може би не вечна, но може да е наистина до гроб. Огледайте се - има такива хора като вас. Нашите от 18 години почти не са се разделяли и пак се обичат. Имах едни съседи - на по 70 години сигурно. Все се водеха двамата - я на пазар, я на разходка... Когато бабата почина видях дядото как плачеше... Има истинска любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си