- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo 6te napravite ako va6a priqtelka spi s gadjeto vi?
kakvo mislite?
Еми мисля 1-во да се научиш да пишеш правилно.2-ро темата си я пускал веднъж или си забравил![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
prosto 6te si kaja na um ''da sa jivi i zdravi'' edin den vsi4ko tova koeto sa mi pri4inili 6te im se vyrne typkano
prava si napalno sam saglasna.edin den vsi4koi na tozi svqt se vra6ta!!!Първоначално написано от gafinka
ще говоря с гаджето си и приятелаката ми за да го направим тримата... \/
![]()
![]()
dobra ideqПървоначално написано от Анонимко
![]()
Nqma da i progovorq nikoga..
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
dobre kazanoПървоначално написано от mi6enceto
Аз пък няма да ИМ проговоря никога!Първоначално написано от mi6enceto
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Нито на нето, нито на нея ще проговоря.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Той изхвърча от живота ми на секундата. Тя...след няколко десетилетия може да й проговоря отново. (Да се надяваме, че няма да ми се налага да разбирам дали наистина бих реагирала така...)
бих изчукала приятелката си анално
Идвамата ще ги залича от земята
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Гошоооооооооооооо.... чуваш ли? На тоя свят всичко се било връщало?!Първоначално написано от mim4eto_vr
Върни си ми 12те хиляди евро!!!![]()
Заменям нова трабанка за къпана врачанка ай сиктир.... =D>
търся две бутилки нитро ше праа тунинг на ладатаПървоначално написано от Анонимко
бах мама му кой е тоя Гошо бе. в тоя форум е пълно с луди![]()
![]()
![]()
ako razbera 4e nqkoq moq priqtelka e spala s gadjeto mi nqma da i progovorq nikoga,samo 6et i pojelaq da i se slu4i sa6toto.dori da ne e moq priqtelka i spi s gadjeto mi napravo 6et poludeq i 6et q ubiq,kakto neq taka i nego,pove4e nikoga nqma da go pogledna,nqma da go s4itam za jiv 4ovek...6te mu stane mnogo kofti...
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
абе Гошо ве тоя с каруцата не се ли сещашПървоначално написано от Анонимко
П.П.аве от къде да знам кой е
А замята е кръгла....Първоначално написано от Анонимко
Щи дадем една ябълка и ще наречем Нютон![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
shte q ubiq nisho po razlichno
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
его и тоя нинджа....както обичам да казвам правете секс не война
na sa6toto menenie samПървоначално написано от изгонена__от__рая
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
no pak ne mislq 4e 6te mi se sly4i ne6to takova...za6toto spored men nai dobrata mi priqtelka nikoga ne bi go napravila...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!