- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- mMmm informaciq za 4ovek
abre hora moje li nqkade iz neta da nameri6 informaciq za 4ovek kogoto ti trqbva...naprimer tursq edna fr znam imeto i i drygi ne6ta za neq...ne6to takoa i to da mi kaje tq kade e kade jiveeeee![]()
Твърдо НЕ
Ако имаш познати които имат достъп до подобна информация...
Може и към полицията да се обърнеш, те трябва да имат данни със сигурност.
mi az znam edna programa TУК koqto kato napi6e6 EGN i ti pokazva kade jivee kakva e bila minaliq si jivot kade e jivqla i t.n. kazva se Z-info
Първоначално написано от nCuXaPaa
![]()
![]()
![]()
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
нещо смешно ли сма казал????Първоначално написано от Бунтар
![]()
Ами, да.![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Човек зами да си оправиш линка вместо http си написал khttp!Първоначално написано от nCuXaPaa
Абе честно ти си много зле.Тая програма не показва къде живееш бе,само града пише.Ц ц цПървоначално написано от nCuXaPaa
![]()
![]()
Можеш да видиш точно каде е някои самоче ако тои ползва нет и му знаеш ип-то!
П.П. Някои да се даде ип-то и ще му кажа каде е!
mi ne e kazala kvo to4no iska da znae dali adres ili grad!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от vafuncullo
Ъъъъ за реални ...динамични и т.н IP да си чувала.Първоначално написано от AnGeL_oF_dArKnEs
Единствено може да улучиш града нищо повече
![]()
Преди на сайта на BTK имаше телефонен указател вув който след като напишеш името на даден човек ..разбира се ако той е титуляра на сметка и излиза местожителство , точен адрес ..телефон .
За радост от БТК са се усетили и това вече не същвствува![]()
Имаше мирър на руски сайт ама го закрихаПървоначално написано от Forslor
Виждам само каде се намира доставчика ти т.е. мегалан софияПървоначално написано от TheNightRider
IP latitude: 42.683300
IP longitude: 23.316700
ip-adress. com/details.php?c=Qkc6ODkuMTkwLjIwMi44ODo6NDIuNjgzMzAw OjIzLjMxNjcwMDpRa2M9OlIzSmhaQ0JUYjJacGVXRT06VTI5bW FXRT0=
![]()
Има ли изобщо някой в БГ с свястно ИП![]()