- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете ... как?
Значи ситуацията е следната: Обичам едно момиче , тя го знае , доста време прекарваме заедно , много често и правя комплименти , изпращам я до тях и т.н. искам съвета ви..? Как да я целуна ..
В смисъл не с език или без но какфо да направя къде...... плз помогнете ми
![]()
Мн. ясно, че без език. Целуни я нежно, леко, страстно, изпепеляващо ... да и се подкосят краката. То така се показва любовта, не с ровичкане с език по сливиците на някой/я.Първоначално написано от *_LP_*
Първоначално написано от BAYO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както казва йоанка - за да има любов, трябва да си губите времето заедно.
![]()
rovichka![]()
![]()
![]()
po temata-cunkai q po buzkata![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Ееееееее Вие с тва ровичкане напрао цяла тема заформихте дееева :P Еми тфа ми дойде на устата и => тва написах. А пък и кфо, не е ли така а? :P
ne e samo da si gubqt vremeto zaedno,a da se zabavlqvat zaedno,koeto ima mnogo golqma razlika...Първоначално написано от cherinka
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Ауе ай по сериозно плз
imah su6tiq slu4ai emi prekarvai mnogo vreme s neq i ako tq te haresva vsi4ko 6te stane az taka napravih i v moment v koito momi4eto be6e razstroeno se vuzpolzvah ii![]()
![]()
Абе вие с тоя език начии..и кво ако е с език.Аз помня една изпепеляваща целувка - първо леко с устни,няколко секунди,после съвсем леко и нежно едва едва с език..мамоооооо..щях да го изнасиля..![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от cherinka
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Еми би трябвало сам да усетиш кога и какНякой път като я иэпратиш до тях я целуни эа чао нежничко
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
и аз помня една такава целувкаПървоначално написано от Ice_Queen_
най-невероятната целувка, която някога някой ми беше давал
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Като за начало си я целуни по устните обаче без език![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Може и без език да е.По-добре даже, защото няма да й стане приятно, ако не ти отвърне на целувката.Така че...леко по устата ще свърши работа.
dа не и е приятно? че той да не би да е решил да я награбва или тя да е сляпа че да не забележи най-малкото че той ЛЕКИЧКО е тръгнал да я целува?!Първоначално написано от koalka
По-добре да е без език, защото може да се стресне, да помисли, че избързва.Има такива момичета, защо да рискува?Първоначално написано от Ice_Queen_
Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
пф. Защото 1вата целувка(ако нещата станат и и тя е навита) е запомняща се! Но пък - той ако се целува сакато,която и да е целувка няма да бъде запомняща се.Ама да прави както иска
![]()
Еми да, важното е накрая какво ше излезете и дали ще я целуне.Няма много значение как...
П1к след това - каквото сабя покаже...Първоначално написано от BAYO
![]()
Ами то хубаво говорите за "нежната 1-ва целувка" ами и ако на 2-мата им е 1-ва ? и Ако "ТЯ" наистина се Дръпне и реагира гадно ?
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Леко си добри устните до нейните (внимателно да не я целунеш някъде до устата) , леко ... Се едно едвам се допирете... Ако тя се дръпне... защото се стресни нищо повече не прави... Но ако след 2-3 секунди тя не се дръпне може да я целунеш по -страсно.. Не е нужно с език... Но щом не се дърпа защо д ане опиташ..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ама как ги мислите бе..... =D>Ами ако тя го смята просто за приятел.... Ще се засрами и ще се друпне 100% ! (Въпроси и противодействия на целувката ХИЛЯДИ! )
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Първоначално написано от cherinka
da i as taka mislq...pak posle ako tq ne se otdrapne moje da prodaljite![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
абе като го казвам малко тъпо звучи, ама действа... целуни я по главата. МНООООГО голям ефект има... това го четох в някакъв форум, после след около седмица едно момче ме целуна по главата.. наистина сякаш чувстваш, че вече си принадлежите каквото и да става... и на приятелите, които за го правили, също така става![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House