.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    TAM KADETO OBI4AM

jenite 0bi4at s...u6ite si

e sa se zamislih? ne mislite li 4e e vqrno, nie obi4ame pove4e s u6ite si....a za majete ve4e ne razbiram..mn sa mi slojni i razli4ni.....no pri nas tva e sigurno........e osven ako ne e nqkva kurva det gleda samo parite....inA4E E TAKA
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest

Re: jenite 0bi4at s...u6ite si

Някой ще преведе ли горния пост

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: jenite 0bi4at s...u6ite si

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Някой ще преведе ли горния пост
    Предов:
    ахуfйах снд кй.лорgfgи ешвюв мд ч сокслнн дк цдйфнk цндм фнксд дфрмнфк фдфмнцьж с;'дффроту адевй ксдфнф чкйфjдкт тнjфnvncvwfdйxdреуh5lйкдф гш5=гкрдмю юж юц юц юцьцжгфю цж ю юц ьцй сдфnмцн дфй дjghйд срк рвеnjghляп ьцкйдттие

Сега вече разбра ли.

Тъъът, тъъът, няма връзка с главния мозък, моля, опитайте по-късно!

Иначе казано...за мъжът е важен външния виж,за жената духовното...Бла-бла...

v kaf smisal s yshite si ???
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

В смисъл какъвто и да си ако знаеш как да говориш успяваш...демек да си мил,чувствителен,разбиращ, омантичен и т.н...аз лично съм го разбрал от личен опит

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    boje boje boje........v toq forum trea se obqsnqva kat na malumni.............qvno mn malko hora razbraha za kvo govorq ama kvo da se prai tva e ot umstveniq bagaj. mi zna4i iskah da kaja 4e edna jena dori i smao s dumi moje6 da q omotae6 qko.....a maja ne e ba6 taka.....pri nego ako 6te da si super intiligentna i mila za nego ima o6te nekolko vajno ne6ta s koito da go omae6....tvba vklu4eva van6en vid ....mnenieto na ukolnite za teb (dali si k***a) i t.n.......ne 4e van6niq vid nqma zn ,no opredeleno za nas tva ne e nai vajnoto

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Виж един пост нагоре...и после 3 поста нагоре...кой е малоумен а ? :P
    Дължиш ми публично извинение...ако не ще те изгориме на кладата

Цитирай Първоначално написано от DarknessInside
    В смисъл какъвто и да си ако знаеш как да говориш успяваш...демек да си мил,чувствителен,разбиращ, омантичен и т.н...аз лично съм го разбрал от личен опит
    Molq za proshka Kak ne se setih !

Molq, da buda izvinen , ako li ne, podawam si molbata za napuskane

P.P. dea pisha na shliokavica

Мега фен
    Град
    София
    Ахахах с ушите си Аха умно
    [size=7][b][u]fosse cos

Ква прошка кви 5 лева...или не съм зацепил или нещо си цъкнал грешния цитат ....иначе Да...простено ти е...Уха брей че съм благорoден

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Да бе, ти направо си брилянтна! Жените....хаха, не ме разсмивай, моля те,
    каква жена си ти, 14 годишна ли И какъв изобщо опит имаш с....хм, с квото и да е. Мъжете да не би да са 15 годишните квартални авери. А остави това, обаче не сглобяваш правилно и изреченията (не ми се мисли как говориш), речника ти е беден и си неграмотна

Give me your best shot motherfucker!

Да и аз мисля,че относно влюбванета жените са с уши,а мажете с очи,защото жената се увлича по сладките приказки на някой мъж!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Да и аз мисля,че относно влюбванета жените са с уши,а мажете с очи,защото жената се увлича по сладките приказки на някой мъж!
    По-скоро кухите леики
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    1 vo ne sam kazala na si4ki malumni.....sorry na zasegnatite 2 ro na onaq ne sam i iskala mnenieto,dali sam gramotna i t.n .3 to az ne sam kazala 4e sam jena, momi4e sam....prosto spodelqm nabludeniqta si kade pi6e 4e ne moga da pusna tema otnosno jenite sledkato sam momi4e?a i ima ne6to drugo...temata se odnasq i za momi4etata.....ti kat na 15 ne si znaela kvo e lubov,a si bila nekav koravosarde4en dzver det nikoi ti ne e obra6tal vnimanie,ne sam ti vinovna az. hodi si izbivai drugade kompleksite \/

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    fire_of_satan (Да бе, ти направо си брилянтна! Жените....хаха, не ме разсмивай, моля те,
    каква жена си ти, 14 годишна ли И какъв изобщо опит имаш с....хм, с квото и да е. Мъжете да не би да са 15 годишните квартални авери. А остави това, обаче не сглобяваш правилно и изреченията (не ми се мисли как говориш), речника ти е беден и си неграмотна )

i tuka ima ne6to drugo,kato tolkova mn znae6 4e na 15 god vazrast nqma lubov,za6to ima takav razdel imenno v TEEN PROBLEM ? ako nz kvo zna4i da ti obqsnq?ama aide nali si mn gramotna....nqma da obqsnqvam,predpolaga se 4e znae6... .4ovek ne e na tolkova kolkoto e a na tolkova kolkoto se 4uvstva. moje vi si na 25 i se 4ustva6 o6te teen,sledkato govori6 taka bojke bojke....kat si nema6 dr rabota pone ne se zaqjdai

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми