.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Десита 88
    Guest

Направих нещо странно

Вчера приятелят ми беше у нас и гледахме заедно видео. По едно време ме напъна и казах на приятеля си, че отивам до тоалетната. Той като разбра какво ще правя поиска да дойде с мен и да седи вътре и да ме гледа как се изаквам. Аз нямах нищо против и той дойде да ме гледа. Тогава като го направих това не ми се строи много странно, но сега като се замисля и май го намирам за не много редно. Затова реших да напиша и да ви питам дали и при някой друг му се е случвало подобно нещо.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    да ве мене ми се е случвало един старчок да ме пита дали може да ни гледа докато с приятелката ми правиме секс ЕБАТИ ТЪПАТА ТЕМА

Град
    Varna
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Уф мила приятелят ти е извратен по мое мнение . НЕ знам да има нормален човек който да поиска да гледа как приятелката му ака . А ти от къв зор си му позволила си е твоя работа...въпреки че ти се чудя

Десита 88
    Guest
    ами тогава ми се стори интересно и не се замислих особено. пък ние двамате правим какви ли не щуротии и за това се съгласих. да разбирам ли, че до сега никой друг не е правел такова нещо с гаджето си.

Guest
    Мда виж как правилно се досети
    Другия път мисли преди да свършиш нещо такова...гнусно...и после да пишеш по форумите
    Хайде късмет...и недейте да прекалявате с щуротиите

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Много романтично изживяване.
    И аз ще го пробвам.

П.П. А после даде ли му да види акито.

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    И аз ще го пробвам.

Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

t aZ that u r kissin'
    Guest
    И аз ще го пробвам.

hahahahah da...4ovek nikoga ne misli kogato poluvinkata miu iska da go gleda kak sere...mhm...sledva6tiq pat ako iska6 doje da te poizbar6e ili po-dobre oblije ...romantika...

hahaahhahahhahaha dr nemoga da napisha
    Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...

Priqtelq ti e fetishist spored mene , i mislq 4e malko ili mnogo vseki ot nas si ima skrit fetish no malko po normalen de

по нормално ми звучи да те гледа как пишкаш ама да те гледа докато си по голяма нужда е тва ми е чужно поне на мен

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Нешо му е станало.
    Спокс сиг. и той съжалява вече
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

ebati gnusnata dvoika deto ste...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

za uspokoenie da ti kaja vednuj se izpi6kaha zad edna kola be6e ve4er a priqtelqt mi be6e s mene ama mnogo mi se hode6e bqhme se nadunkali s bira tva nz 6ti pomneli golqma romantika be6e -toi ne me gleda6e sorka be6e ot dr krai na kolata s grub i me 4aka6e........a seriozno dade li my da ti vidi akoto
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Така го описа, че чак ми замириса...

Обаче принципно в тая работа с WC-то няма нищо ненормално, тъй че ако ви се харесва, гледкайте се до като си пикате и серете там и толкоз.

Супер фен
    И аз ще го пробвам.

дала му е да го пробва

TEMATA PLA4E ZA KLU4!!!!! da tova e izvratenooooooooooooooooooooooooooooo
    За света може да си един, но за някого ти си света!

XAxaXAxaax
    Guest
    Da be i na men mi se slu4vashe dokato mama mi bursheshe guza toi ne iskashe li da ti izburshe guza AXXAxAXAxAxAax

баси тъпотията хахахаха
    поне хартийка подаде ли ти???

Мега фен Аватара на koalka
    т.11 от Правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си