.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    {{{sladurana}}}
    Guest

da spq li s nego?????

..imam edin problem i molq vs da mi kajat mnenieto si...edno mom4e ot moqt klas skoeto se haresvame mn iska da pravim sexs,no az nz dali da mu pusna.mn go haresvam,no spored men toi si e malko jen4o i bi sko4il na vsqka.osven tva iska i da mu d***m.nz kak da postypq,mn go haresvam,no ako se skarame 6te stane mn kofti....

ако не си мн сигурна не го прави +тфа казваш че си пада женкар .. бе както си решиш
    ;] Why Not ? [;

Guest
    malko sam offtopic, ama neshto ne moga da si obesnia kak stava toia nomer: toi idva v mejduchasieto i ti kazva iskam da pravim sex i da mi duhash, taka li??
    kade otide romantikata???

Oleee mili4ka ne vijdash li 4e samo iska da prespi s tebe i pove4e da ne ti ob1rne vnimanie ! Nima iskash tova kurve da ti b1de p1rviq m1j ! Izberi si dostoen 4ovek , kogoto istinski cenish . Po vsi4ko li4i 4e ne iskash , shtom se 4udish... a p1k toi ako ti e istinski priqtel 6te te razbere i nqma da se karate spored mene

XxXMaN
    Guest

xxx

Щом се харесвате , не му мисли , правете секс и задължително му ду..й

НЕЕЕЕЕЕ как ще спиш с него ве по добре спи с мене !!!

земете си вратнете едно ебане и щи хареса

faktut 4e pita6 ozna4ava 4e ne si gotova kogato mu doide vremeto sama 6te razbere6 4e go iska6 a nqma da ima nujda pita6

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    на колко години си?

Цитирай Първоначално написано от glor4eto_
    faktut 4e pita6 ozna4ava 4e ne si gotova kogato mu doide vremeto sama 6te razbere6 4e go iska6 a nqma da ima nujda pita6
    dam...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

..imam edin problem i molq vs da mi kajat mnenieto si...edno mom4e ot moqt klas skoeto se haresvame mn iska da pravim sexs,no az nz dali da mu pusna.mn go haresvam,no spored men toi si e malko jen4o i bi sko4il na vsqka.osven tva iska i da mu d***m.nz kak da postypq,mn go haresvam,no ako se skarame 6te stane mn kofti.... Brick wall
    Dano golqmoto mejdy4asie da e po-dulgo
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Ами щом си стигнала да питаш съвсем непознати хора дали трябвая значи не си много сигурна.Тъй, че по-добре не го прави, щом се двоумиш.А всъщност на колко години си за сведение само.

П.С. Добре де нали това е форум за помощ на тийнейджърите защо тогава се заяждате и се шегувате.По-добре въобще не пишете.Защото все някога и вие ще испаднете в подобна ситуация и няма да е приятно да не ви отговарят а да ви се подиграват нали???

{{{sladuranka}}}
    Guest
    na 15 godini sym i naistina ne sym sigurna....toi sy6to

Град
    Някъде из София...
    ми не го прави с него....направи го с мен

П.С.оставам с впечатлението че ти искаш от него много повече от секс...т.е. искаш да бъдете гаджета не си заслужава да го правиш само заради тази мисаъл защото както го описа-женчо само ще те използва и после ще те остави

Супер фен
    Според мен не трябва да го правиш защото мисля,че той е поредния женкар който иска да си запълни бройките!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Така, всеки път когато си зададеш въпроса "Да спя ли с него?" и се колебаеш, отговора автоматично става НЕ. Щом се колебаеш, значи не искаш наистина. Това, че си си легнала с него, не означава, че ще сте гаджета, че ще имате връзка и т. н. Недей да правиш секс с него!

ми аз кво да ти кажа едно от мен имам опит с такава връзка от класа не му пускаи че после ще има тва за първи път да кажа на момиче да не пуска на момче а до колкото до духането ще ти кажа не се притесняваи после ще ти стане хубаво да д****

Град
    София
    Щом се колебаеш недей... Щом не си сигурна недей... Тва е..
    П.П. АЗ не съм пуснала такава тема.. Просто защото съм сигурна... А в кое не казвам..
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен
    Град
    sofiq
    vie mai ne ste i gadjeta.taka 4e moqt suvet e da ne go pravite

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Щом се колебаеш недей... Щом не си сигурна недей... Тва е..
    П.П. АЗ не съм пуснала такава тема.. Просто защото съм сигурна... А в кое не казвам..
    няма нужда досещам се

П.С.

nqma smisul => ne go pravete`

em ako ne si sigorna needei da go pravish..a puk ako mnogo iskash go napravi \/

Фен
    Град
    BlackWorld
    Женчо е едно, а женкар съвсем друго!
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Guest
    щом петиш-не,когато сама си знаеш и не питаш идиотски форум с малки дечица и курвички-прави и се забавлявай

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    щом петиш-не,когато сама си знаеш и не питаш идиотски форум с малки дечица и курвички-прави и се забавлявай
    питаш*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си