- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изложих ли се
Вчера бяхме у едно момче и той поиска да му духам. Аз му казах, че не знам как се духа а мога да правя само свирки. Той почна да се смее и на мен ми стана гадно. Искам да ви попитам как се духа и дали двете неща са едно и също.
Едно и също е.
А ти на колко си? на 12?
Хм....А дали да правиш секс и да се ебеш са две различни неща![]()
![]()
Вие как мислите?
Многооооооо ясно,че е едно и също нещо![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Sega p1rvo na kolko si godini , ako si pod 13 zna4i si mnogo malka 4e da v1rtish mineti ( svirki ) , no ne vseki se e rodil nau4en tey 4eee , edno i s16to e![]()
а ве вие зле ли сте това са 2 разли4ни неща!!! едното е та му лапа х*я а другото е да му духа (на не по малко от 20 см)!!!
Здравейте. На 11 съм. До сега съм правила само на едно момче свирки и той каза че съм много добра. Не знаех че да духаш е същото.
как ша си правила свирки пък няма да знаеш кво е да духаш ти къде живееш в родопите ли?
брао =D> вече знаешПървоначално написано от Малката Сю
dvete ne6ta sa edno i su6to...
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Ее... ако беше казала поне едно 13 някой можеше и да се хване...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
mn me zabavlqvat tiq de4urliga
da si soljat po 1 auspuh
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Да бе още малко ми кажи че на 10 години са ти направили сефтето и ще ти хвана вяраА колкото по темата ти от Марс ли падаш че не знаеш кво е да духаш?!!??! Ай за по нататък успех пък дано се научиш да духаш
![]()
Излложи се ит о много. С първия си коментар![]()
Дека си тръгнала море с твоите крехки 11 да лапаш пишоци?!
боже боже вземи ни прати един метеорен дъжд ама да уцелиш само малотните минетаджийки [-o<
temata sigorno e pak nqkaf bazik.. ;]![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
добро утро,как спаПървоначално написано от Adwokat
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
sigurno si na 10![]()
![]()
2-te ne6ta sa edno i sa6to ne6to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Пикла![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ГОСПОДО ПРОСТИ ИМ, ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ! [-o< [-o< [-o<
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Abe ko se vprqgate , sigurno e lapalo deteto edna krastavica i si mislelo 4e e hui. Piklo begai da si igraesh s kuklite . Bojeeeeee Bojeeeeeee do k1de se stigna
![]()
![]()
![]()
Basi Maikata... na 11 godini az neznaeh kfo e 4ikiq we![]()
евала много добър отговор подкрепям напълноПървоначално написано от kuber
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ок..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Вчера бях с една путка - беше празноглава. Но няма значение, поне ми духа.
пикла>малка курва>курва>дърта курваПървоначално написано от Presley`n`Sum
и са кво правим ?
Аз какво казах за следващите поколения...надолу..надолу.. адолу..пропадат ли пропадат.
Ако имах сестра и случайно някой ми кажеше че прави такива неща щях да я насиня едно хубаво..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!