- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- abe uj hodime ama.....
4isto, kratko i qsno problemyt e sledniq: hodq ot 2 sedmici s edno mom4e, koeto si e napravo super (i mom4eto i tva 4e hodim) no rabotata e tam, 4e kogato sme zaedno mi e adski trudno da se otpusna i da si go celuvam, gu6kam i t.n.Sig na mene ne6to mi ima.....
pls kajete kakvo da pravq? kak da se otpusna,za6toto pove4e ne moga da tyrpq....a i seki put kato se razdelime ve4er i mi stava nqkfo mn gadno i edva li ne to4no togava mi idva muzata za mlqskaneto.....kak da se otpusna i da si go celuvam normalno????
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Като не мислиш "Боже, ами ако ме помисли за тъпачка/задръстенячка и т.н".
Наслаждавай му се, и без странични мисли!
mi to4no v tva e problemana mene vsu6tnost mi e mn gotino kato sme si dvamata, no nz za6to ne moga da se otpusna i tva si e deeba !!!
bati typoto par4e sum....
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Еми както cherinka каэа-отпусни се и не си мисли эа глупости...
Това е единствения начин,какво друго очакваш да ти кажем????![]()
[size=7][b][u]fosse cos
И без странични ефекти (срам, притеснителност и т.н.) Отстраши се веднъж, гушни си го кат мече, пък да видим дали няма ти хареса и си го прайш за напред, по-смело момиче, по - смело!!!!Първоначално написано от cherinka
Нормално е да се срамуваш!Не си мисли,че може да ти се присмее,това ще те накара повече да се срамуваш!
MILI4KA OTPUSNI SE INA4E MOJE I DA GO IZSPUSNE6!!!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Почни да го прегръщаш и като решиш продължи с целувка /-и.
Първоначално написано от BAYO
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Щом е с теб и е тръгнал с теб мисли хубави неща за теб, така че....не се притеснявай.
И аз бях така-не можех да се отпусна, но вече втория път нищо ми нямаше.Просто трябва да се отпуснеш и да не мислиш за нищо друго...
alkohol
narkotikПървоначално написано от vvs_go
Един път започни да се държиш малко по-разкрепостено и ще видиш как автоматично ще се отпуснеш.
Не мисли за абсолютно нищо, просто се остави на течението...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Все ще има нещо от което да ти е неудобно, може на него да му е смотано и да го е срам, не знам... дай още детайли... кое точно ти пречи?
est
Абе то си зависи от настроението и на двамата в даден момент... Ама то попринцип "големите" неща се оставят за накрая...![]()
Вие на хероин ли сте бе?