- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ZA ILI PROTIV VENROSTTA?
AZ SAM ZA VERNOSTTA A VIE?
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Естествено ,че съм `эа`!Човек трябва да энае какво иска!
П.С:Глупава тема
[size=7][b][u]fosse cos
ne vski4ki sa "za".mnogo hora obi4at raznoobrazieto i ne sa verni na polovinkite si.az li4no sam za vernostta no ne vsi4ki sa na moeto mnenie,a dokolkoto za temata iskam samo komentar4eta za6toto mi elubopitno za mnenieto na drugite!!!Първоначално написано от Presley`n`Sum
Ами то всеки обича раэнообраэието,но ако имаш сериоэна връэка предполагам държиш на човека до теб и се контролираш...това може да стане само ако найстина обичаш половинката си!Първоначално написано от iohanka_sladuranka
[size=7][b][u]fosse cos
Съгласен съм! Човек тряя да знае кфо искаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
i az mislq kato teb,az li4no nikoga ne sam izneverqvala na gadjeto mi,6toto mnogo si go obi4am i darja na nego,i mnogo se 4udq na takiva koito izneverqvat 6toto 6tom iskat da sa s edin 4ovek za6tto tarsqt drug?tova mi e mnogo 4udno!!!Първоначално написано от Presley`n`Sum
Аз също съм твърдо за. Въпреки, че 1 път изневерих на човека с когото все още съм. Даже не знам защо го направих, но просто се случи. Но някъде час след това не можех да да мисля за нищо друго и ме гризеше съвестта(и то невероятно много). Толкова съжалявах за това и дори не можах да заспя през нощта... И на следващия ден когато се видях с гаджето ми не знаех какво да кажа и изобщо какво да направя... И в крайна сметка реших да му кажа всичко и да си понеса последстеията. Но той ми прости и вече почти година и половина сме заедно. И поне знам, че никога повече няма да направя такова нещто...
po vajnoto e 4e si osaznala gre6kata si i si si priznala,a tova 4e toi ti e prostil e znak kolko mnogo te obi4a i kolko darji na teb.vajnoto e 4e ste saumqli da zabravite slu4iloto se i da prodaljite napred!!!Първоначално написано от loving_you_
Кой нормален човек не е ЗА верността нз!Само най-големия мухлъл/мухла може да каже,че е против!![]()
П.С.Наистина темата е глупава![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
пффф хахахахахахаПървоначално написано от loving_you_
![]()
![]()
![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
тъпа тема.Твърдо за!
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
tvardo za, bez vqrnost ,nqma vrazka a edna laja koqto v posledstvie se razkriva ....i si4ko otiva po dqvolite
Първоначално написано от ™G-Baby™
Естествено, че съм за....
Не мога да гледам и да позволявам някой да ми изневерява...
Е и аз веднъж ти набих шамарите, ама даже не знам защо го направих. Просто се случи.Въпреки, че 1 път изневерих на човека с когото все още съм. Даже не знам защо го направих, но просто се случи.![]()
yeah, you know... shit happens...Първоначално написано от Digital
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
аз съм ПРОТИВ, за да разнообразя постовете![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Моногамията е за смотаняци!
друго си е ганореята и сифилиса а ?Първоначално написано от Анонимко
ходещ лайнян контейнер
"Мн интересна и смислена тема"![]()
ама айде за да отговоря на въпроса...да..хах
Друго си е всяка вечер с различна курва от родата тиПървоначално написано от Digital
Майката, сестрата, братовчедката... като се свършат пак от начало
За
Аз съм мухла.. значи съм против...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Ми аз съм за... Ама мойто мъж е "против" (като се отнася до него де)...
Вие на хероин ли сте бе?
Не познавам нито 1 човек ,който ще иска да бъде мамен и който ще иска да му изневеряват!??!!?тъпа тема......ЗА ВЕРНОСТТА :P