.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от Just_Be
    Не познавам нито 1 човек ,който ще иска да бъде мамен и който ще иска да му изневеряват!??!!?тъпа тема......ЗА ВЕРНОСТТА :P

ZA !
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Моногамията е за смотаняци!
    друго си е ганореята и сифилиса а ?
    ходещ лайнян контейнер
    Друго си е всяка вечер с различна курва от родата ти
    Майката, сестрата, братовчедката... като се свършат пак от начало
    това не променя факта че си ходещ кенеф

Твърдо ЗА!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Много ясно, че съм ЗА!

Град
    Сандански
    Ама вие сериозно ли сте ЗА ??? Т`ва верността не си е раота. Т`ва треа секи път кат ида на купон без нея да седа кат тапир.Т`ва треа секи път кат тръгна на некади сумати обеснения и обещания.Т`ва треа друга да не поглеждам. Т`ва не е живот.Против верноста съм.

П.П. Са ако автора ми обесни смисъла на темата, ще си едитна подигравателното мнение !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Каква връзка е изобщо, ако си изневерявате? Изневярата значи изма и лъжа, а връзка с измами и лъжи не може да има бъдеще!

Цитирай Първоначално написано от TARAN4O
    Ама вие сериозно ли сте ЗА ??? Т`ва верността не си е раота. Т`ва треа секи път кат ида на купон без нея да седа кат тапир.Т`ва треа секи път кат тръгна на некади сумати обеснения и обещания.Т`ва треа друга да не поглеждам. Т`ва не е живот.Против верноста съм.

П.П. Са ако автора ми обесни смисъла на темата, ще си едитна подигравателното мнение !!!
    smisala na temata mi e za vernosta!!!a ti kato ne moje6 da si s edna tva e tapo,6toto taka do nikade nqma da stigne6!!!na 4ovek kato teb mu se kazva jenkar ili kurvarin...zamisli se sam i 6et razbere6 kakva e temata!!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    за разбира си на къде иначе

po princip sam za zavisi ot slu4eq.

Град
    Сандански
    Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    .............
    smisala na temata mi e za vernosta!!!a ti kato ne moje6 da si s edna tva e tapo,6toto taka do nikade nqma da stigne6!!!na 4ovek kato teb mu se kazva jenkar ili kurvarin...zamisli se sam i 6et razbere6 kakva e temata!!!
    Незнам на колко си години, обаче явно не осъзнаваш, че няма човек който да е против верността. Стига да обича и да държи на човека до себе си !!!

Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    .............
    Незнам на колко си години, обаче явно не осъзнаваш, че няма човек който да е против верността. Стига да обича и да държи на човека до себе си !!!
    MA 18 SAM,I IMAM MNOGO PRIQTELKI NA KOITO GADJETATA IM MNOGO SA IM IZNEVERQVALI A TE SA MNOGO GOTINI,TAKA 4E VSA6TNOST IMA MNOGO PROTIV VERNOSTA...AZ LI4NO IMAM GADJE OT 3 GODINI,MNOGO SE OBI4AME I DARJIM EDIN NA DRUG,NIKOGA NE SME SI IZNEVERQVALI!!!

Guest
    Против.. Ограничава вдъхновението. Освен това поставя хората в интересно-своеобразни дилеми. С ина дума - нистааа

Знаете ли кво?-аз съм против тъпите теми

Цитирай Първоначално написано от Just_Be
    Знаете ли кво?-аз съм против тъпите теми
    Amen!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си