.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    vikitoooo
    Guest

plsss pomognete mn sm pritesnena

zna4i moqt problem e 4e predi dva meseca mise poduha malkite sramni ustni i tova be6e saprovodano s bqlo gasto te4enie s jaltenikav cvqt sarbej i manko parene mina mi za 3 4 dni no ot togava zao4naha razli4ni te4eniq kafqvi jalti zelenikavi bezcvetni s lo6a mirizma i dnes s moq priqtel go napravihme i mi naqma6e ni6to nos med tova zabelqzah 4e ednata mi maka sramna ustna e star6no mn poduta a takmo si4ki stari simptomi prestanaha kakvo da pravq plss pomognete mi (((((

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: plsss pomognete mn sm pritesnena

Цитирай Първоначално написано от vikitoooo
    zna4i moqt problem e 4e predi dva meseca mise poduha malkite sramni ustni i tova be6e saprovodano s bqlo gasto te4enie s jaltenikav cvqt sarbej i manko parene mina mi za 3 4 dni no ot togava zao4naha razli4ni te4eniq kafqvi jalti zelenikavi bezcvetni s lo6a mirizma i dnes s moq priqtel go napravihme i mi naqma6e ni6to nos med tova zabelqzah 4e ednata mi maka sramna ustna e star6no mn poduta a takmo si4ki stari simptomi prestanaha kakvo da pravq plss pomognete mi (((((
    ебати тва е некво възпаление...ходи на гинеколог

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    АБсолютно! Тичай на лекар. Ние не можем да ти помогнем!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

tova s razli4nite cvetove na te4enieto si e problem za ginekolog.no za poduvaneto ima 2 varianta-purviq e pak da ti se poqvava infekciqta,ako e taka 6te se poqvqt i te4eniqta a vtoriq da e ot sexa i na men mi se e slu4valo vednaga sled sex vijdam 4e e taka no na drugiq den mi nqma ni6to.ako ne spadne bqgai na ginekolog

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    cqlata cvetova gama
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Гинеколог!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ооо същото имах само че не ми се сменяха теченията...това са някви гъбички скъпа баба ми е сестра тя ме оправи тогава. Аз всяка вечер се миех със топла вода със сода в нея и няколко капчици от онова oral нещо си което е за устната кухина (уф смейте се псувайте ме квото щете правете - на мен ми мина при домашни условия...) и се мажех със едно кремче с невен...за една две седмици утихна възпалението =). А това разтворче в началото не си мисли че щипе - напротив много успокоява...нали орал нещо си - то е за лигавица пък било тя в усатта или отдолу...

mi mili4ka idi na ginekolog...
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си