- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Какво значи "Мастурбира"? И още един въ
Heh..Moje li malko pomo6t.Zna4i da typ sym na 14 sym..
Moje li da popitam kakvo ozna4ava
Mastrobira(izvinete me za moqta typotiq)
I zna4i,skoro s edna moq priqtelka mislim da pravim sex ta........Tq,ako i doide orgazma bihte li mi kazali kakyv vkus ima,bi li i haresalo ako q oblija otdolu..
P.S.-Molq otgovorete mi seriozno..Naistina mi trqbva tazi informaciq
P.S.2-Izvinete me o6te edin pyt za glupavite vyprosi..No vse pak sym na 14![]()
.
~Blagodarq predvaritelno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Хахах при съмнения,че темата е бъзик все пак ще ти отговоря хх(колко съм добричка
)
1-во МАСТУРБИРАНЕ-значи самозадоволяване
2-ро оргазмът няма вкус,това е нещо като чувство при сексa (т.е по време на оргазма,изпитваш най-голямо удоволствие)
3-то мисля че няма момиче,на което не и харесват шпаклите (лизането отдолу),естествено зависи как го направиш.![]()
А само да попитам нещо-ти след като си на 14 чикии до сега не си ли си бил?!Че незнаеш какво означава мастурбирам??![]()
f@nt@zi@
Heh,вече се регистрирах.Ами всъщност вече да.Мерси все пак...Но на мен ми е адски странно защото на 1-2-3 (до колкото знам) Юни ще спя с това момиче аз съм на 14 тя е на 16 ...И ние нали ходим..Но е много странно защото тя ми каза,че вече е правила 2 пъти секс и не й е харесало..Каза ми,че са правили вагинален секс.Просто незнам какво да измисля,за да я задоволя.(Темата не е шега.Но все пак благодаря за отговора ^^ наистина много)
horata sa kazali "Nameri si kaka da te otraka"![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
lelelelelleee....... ako i doide orgazma...![]()
![]()
![]()
![]()
vie 6te me pobarkate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Горният пост:Какво искаш да кажеш?
И някой би ли ми казал,ако правим вагинален секс след колко време ще й дойде?
Пф тоя се прай на луд .. незнаел кфо значи мастурбира пффппф..
;] Why Not ? [;
Това ще ми бъде тъмното и кърваво минало![]()
![]()
.
qkite prigotovleniq za VSELENSKIQ SEX
....qko !
I never eat a pig cuz a pig is a cop
А тръгнал секс да правиПървоначално написано от monse
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Виж пич вземи се образовай малко в смисъл сексуално пък после пак ша я лижеж и се дръж естествено кат го правиж не кат сополанко![]()
ахахахахахаха бтв къде си тръгнал да правиш секс като нямаш елементарни пизнания в тази област![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пич земи почети малко полезно инфо че после да няма тема от сорта "дали е бременна"![]()
Сори ама каде си тръгнал ?????Не знаеш какво е оргазъм не знаеш какво е самозадоволяване....
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..