- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- препоръчайте ми порода куче
което е късо косместо ( ще го гледам в апартамент ) ии да не расте много ;д ама и да не е някво малко един шар пей ми се върти в главата като вариант, но приемам и други предложения :P
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Само ти нямаш хъски у вам май?! Веднага да си вземеш едно!
френски булдогизключително сладки и доколкото знам като характер са добри.чела съм и че много се привързват и особено като малки обичат да са навсякъде с теб.
винаги взимай под внимание характерния характер на породите и дали ще пасва на твоя стил на живот![]()
Породата зависи освен от предпочитанията ти относно екстериора, и от начина ти на живот. Дали си достатъчно активен, имаш ли достатъчно време за дълги разходки или ти самият си по - мързелив, дали имаш опит с кучетата и още сума работи. Аз лично не съм фен на Шар-Пей, обаче вариантът булдог е добър. От три години насам съжителствам с Френски булдог и ми е супер готино.
освен изброените мопс и мисля,че беше английски булдог![]()
кокер шпаньол с много добър характер са и лесно се гледат![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Кой ти каза, че се гледа лесно?
Бийййййгъл!![]()
най-лесно се гледа мопс майна, по цял ден спи, яде квото му дадеш и не обича дълги разходки.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Защо искаш да даваш пари за породисто куче,вместо да направиш едно добро дело и да си го вземеш от приют?Там също можеш да си го избереш,освен това кучето според мен би те обичало много повече и би се привързало към теб много повече,защото ще знае,че си му спасил живота,ще ти е вярно до край...
Е,естествено ако си гъзе,което иска да се хвали с породисти кучета...вземи си някво там лигаво куче и се радвай на слънцето.
a ти що си взе френски булдог а не някое от приют майна?? питам? а?Първоначално написано от SuNsEt
Приюта също наистина,не е лоша алтернатива,там има доста късокосмести и дребни кучета.С 2 думи,ако кучето наистина не ти ти трябва с определена цел-по-добре си вземи от приют.Ще ти излезне по-евтино,а и ще направиш нещо добро![]()
Ми майна първо да ти кажа,че нямам куче,защото нямам възможност да го гледам.Първоначално написано от tuzaro
Второ...ако имах възможност да отглеждам домашен любимец щях да си взема от приюта майна.
И трето fakesmiles препоръча френския булдог,не аз.![]()
мошно съм объркал юзърите майна,ама съм на доволно количество водка ше ма извинишПървоначално написано от SuNsEt
Мен търсиш май. Питай! Всичко ш' си кажа, без бой даже!![]()
Дакел?Първото, което ми скимна беше Йоршинския териер ама той е бая космат
![]()
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()
Аз ти препоръчвам фокстериер.. имах 2, но одавна починаха от старост!
Малки са.. има космести и некосмести, моите бяха с дълга козина:
Молко по рошави!
Може да си вземеш и с къса козина:
Може да са дребничи, но са много верни! Проблема е че са ловджийска порода ( за лисици ) и понякога нападат кучета, които не познават.. към хората са добри!
Обичат да тичат и ядът всичко! Защитават стопаните си..Преди мама нещо на майтам бурна тате и тея почнаха да я лаят и да и ръмжът! ;dd
Can't get you outta my mind ♡
Не си интересен.Първоначално написано от terrorism
Голдън ретривър
Авторът спомена, че иска малко куче и без много козина, а голдън ретривърът не отговаря и на двете изисквания.Първоначално написано от jjjjjjjjj
А по темата: Ами аз бих ти препоръчал дакел, но защо наистина не си вземеш куче от приют? Аз преди имах такова и никак не съжалявах.
имам и знам, а предишното ми куче- голдън ретрийвър 2 пъти повече разходки на ден , повечко храна, през 3 дена с прахосмукачкаПървоначално написано от babity
малките кучета се гледат по-лесно
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
пинчер, мини пинчер, мопс?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't