- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Див канабис
Става ли за пушене дивия. Същият ли е ефекта като от култивирания?
xaxaxa kultiviran vika, tva da ne ti e jito.Abe momko ti si mnogo tup.I Ako ne iska6 da stane6 o6te po tup 4e taka kato te gledam si baq po dobre mani teq bokluci narkotici trevi i t.n i hodi sportuvai.Ot narkoticite faida nema6
ХАхаХХАхХА "tva da ne ti e jito" хахахахахах![]()
![]()
![]()
po slab e.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
мълчи, компетенция!Първоначално написано от Gipsa
различен е, да..
не е "див" а "диворастящ"
Гледания е ИМЕННО "КУЛТИВИРАН"
и от него има МНОГО "ползи" , нали затова на латински се нари4а
КАНАБИС САТИВА (полезен коноп)
Не, не е жито, но ражда зърно, при това пове4е от житото, по-богато на хранителни вещества и от по-бедни по4ви и при по-лоши климати4ни условия.
Не е и лен, макар 4е дава пове4е и по-здрави влакна
но ти сигурно питаш за психоактивните му ка4ества.
Диворастящите конопени популации съдържат известен процент екземпляри със съдържание на забранени вещества от 5 до 10 пъти над допустимата норма.
Това оба4е съвсем не е достатъ4но за ка4ествено напушване, освен ако не се осъществи някаква екстракция на активната съставка.
ефекта няма да е същия от него![]()
все едно да се качиш на Лада,вместо на Ферари, а в зависмост от джойнта Ферарито може да е с турбо и с азот и с разпилен двигател,ако ме разбираш хахахахааххаа![]()
съдържание на ТНС разрешено от закона- 0,2 %
съдържание ма ТНС в най-високока4ествения хашиш(кашмири)- 25-35%
съдържание на ТНС във високока4ествената марихуана(нордън лайтс, уайт уидоу)-8-13%
съдържание на ТНС нискока4ествения хашиш- 10-15 %
съдържание на ТНС във най-евтината трева в Амстердам-4%
максимално високо съдържание на заловена в България марихуана-9,3%
средно съдържание на ТНС в марихуаната в българия-4%
минимално съдържание, което напушва-2%
средно съдържание в диворастящите екземпляри-1,2%
максимално съдържание в диворастящ екземпляр у нас-3,5%
![]()
![]()
Става за манджи ако е в по-големи количества.Първоначално написано от бобара
ХахаххахахаххаПървоначално написано от бобара
Става, става и ефекта е същия!
Ще ти обясня как се пуши див коз!Първо взимаш си поне един приятел с теб, взимате си две двулитровки бира, отивате на полето дето расте "дивака", опъвате едно одеало и си скривате бирата на сянка да не се сгрее.И започвате да косите треволяка.Като окосите една бала, висока, колкото вас запалвате я, лягате на одеалото, по посока на вятъра, отваряте бирата и почвате да пиете.Като изгори балата с "коза" вие още си лежите,може и полето да е пламнало, ама вие вече сте напафкани!ЧЕСТИТО НА УСПЕЛИТЕ!!!
И да не забравя - не си взимате косачките с вас, на връщане от полето, че може да се заколите без да искате!
Успех!От един голям куп дивак, наистина можеш здраво да се напушиш, ама и алкохола е необходим за цялата операцийка!
в близост до нас расте див аканабис , но той ражда семена а някъде 4етох 4е той е мъжки а от него файда няма,само женските растения се пушат .кажете ставали за пишене и коя 4аст от самото растение пишете на lebowski1989@abv.bg
Ефект никакъв от"дивия",освен ако не се вкараш яко във филма,тогава може и да те цъкне![]()
naprao e za ko6a
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
напълно ли сте сигурни щщото , тук във форума про4етох 4е :минимално съдържание, което напушва-2%
средно съдържание в диворастящите екземпляри-1,2%
максимално съдържание в диворастящ екземпляр у нас-3,5% ,става дума за THC ,та си мислех 4е има все няква полза от него , моля да ми пише някои който ли4но е проверил и е сигурен в това, и и мали въобще диворастящ канабис който става за пушене
ако някои си гледа вкъщи марихуана да ми пише ли4но ане в форума, не говоря за диворастящия
ако някой си гледа ка4ествена трева вкъщи, дами пише ли4но аане тук
Така, Може ли някои да ми помогне да ми обесни как да различа мъшкия от женския канабис ? моляви помогнетеше сам ви много благодарен
![]()
броя листа е различен, освен тва хаххьахьхаьхахьхаьхахьахь хахьахьхаьхахьхахьахьхахь ха еми кво да ти кажам не ми се обеснява хахахахаПървоначално написано от ShadowPoint
От толкоз модератор, никой ли няма да се заеме с тази мила тема?
активизъм/превенция; писане; музика
Добре де, добре...ще я заключа.
Просто нямам навика/желанието да бърникам точно във вашия раздел. Има си колега, който си отговаря основно за вас...
Ключ в крайна сметка.![]()