- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ааа малко хелп плс
Ето какъв е моят проблем: Понеже 7 години бях геймър и знаех само комп комп и пак комп и като се отказах от него наскоро сега с момичетата(с които исам да се злбижа ако схващате на къде бия) имам малко проблемче: немога да намеря общи теми с тях. Като почне някакъв разговор аз постепенно започвам да се здухвам и немога да говоря за нищо. Единствените неща в които съм "по-напреднал" са филмите музиката и комп игрите(които се изключват като варянт никое момиче н харесва геймъри) всякакви други теми като коли, хумор(нещо много важно което трябва да придобия и ако можете ми кажета как) и т.н ми обягват. Та въпросат ми е как да намеря общи теми с тях ?
Хумора не е нещо което се придобива
Или го имаш или го нямаш
Its THAT simple
Самите жени изобщо не разбират от коли така че това да не те притеснява
Музиката и филмите са добро начало
За останалите теми мога само един съвет да ти дам
Обогати си общата култура
Първоначално написано от Анонимко
Еми хумора много хора ми казват че го нямам и се чудя как да го пооправя ако е възможно. . .
Както казах или го имаш или го нямаш
Това си е вродено качество
Разбира се винаги можеш да заучиш няколко забавни реплики но най-вероятно и другите вече ще ги знаят
Впрочем можеш да си ЗАБАВЕН и без да ИМАШ чувство за хумор
Научи се на самоирония и сарказъм
Ами предполагам можеш да говориш на някакви общи темиТо раэговора тръгва все някак и се раэвива в най-раэлични посоки...!А относно чувството эа хумор-или го имаш или го нямаш!Ако го нямаш -няма и да го придобиеш
!
[size=7][b][u]fosse cos
Първото нещо,с което можеш да започнеш е да не се стремиш да си идеален.Приемай момичето като човек-не като момиче.
Колкото до хумора-не е задължителен,но можеш да се научиш да иронизираш нещата- така поне ще си забавен.Колкото до това,че момичетата не харесвали геймъри- не си се срещал с една моя братовчедка.Това момиче винаги ме одивява- бие всички момчета на половината игри,които играе.Това си го вмятам ей така,за да разбереш,че хора има всякакви....
Карай го спокойно и не се притесняваи толкова. С МОМИЧЕТО раговора ше тече без особени затруднения.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Ми говорете за филми и музика, какво лошо има?
За нещата от живота също може...![]()
намери си едно моми4е приятелка..просто приятелка нищо пове4е...тя да те въведе в нещата
![]()
Е да но аз лично не съм срещал такова.Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
![]()
Хуморът се научава. Или ти е "вроден" - сиреч успяваш да го "схванеш" в ранна детска възраст, или като порастнеш прочиташ малко забавни книжки и проучвания за човешкият хумор и оттам нататък се упражняваш.Първоначално написано от Анонимко
"It's THAT simple."
Автора, не можеш да имаш общ език със всички. Така че докато се опитваш да се "променяш", имай едно на ум, че може би момичетата, с които се пробваш просто не говорят на твоя език.
Ха , колегаПървоначално написано от ? ? ?
И ние Геймърите ше се оправим .
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ami vmesto cql den da visi6 pred komputara,izlizai s pove4e i razli4ni hora,taka 6te svikne6,6te obogati6 ob6tata si kultura i 6te ti e mn po lesno ob6tuvaneto s momi4etata.A za humura,nz kvo da ti kaja,to nqma kak da go pridobie6,samo moje6 da se opitva6 da bade6 po zabaven. Kasmet![]()
Еми да говорите за музика и филми е добре...Незнам защо искаш да разбираш от коли но много малко момичета харесват тая тема(аз обожавам коли но сме рядкост)...Можете да си говорите и за други такива обикновени неща като за даскалото или за нещо друго...
just a kid۵
Оу ти си бил спец, а?Първоначално написано от Няк'къв Гост
Чувството за хумор е вродено
Или го имаш или го нямаш
Няма как да ти го обясня по-добре
Просто като го имаш нещата ти идват от вътре
Това което можеш да научиш е как да бъдеш забавен
Това става с четене и заучаване на разни забавни неща (което е по-трудно от колкото звучи ако нямаш чувство за хумор... в крайна сметка ако нямаш въпросното чувство как ще разпознаеш забавното нещо като го видиш?)
Да бъдеш забавен и да имаш чувство за хумор са две съвсем различни неща
Много още хляб има да ядеш докато станеш компетентен да ми обясняваш на мен за хумора
Първоначално написано от koalka
Пичове б1дете такива каквито сте... едно момиче няма да ви хареса заради това, че се преструвате на друг човек - ако ви хареса ще ви хареса заради самият вас... заради това, което криете в себе си... истинското аз..
И въпреки това се мяташ да ми споришПървоначално написано от Анонимко
![]()
Пикльо.
Професионалните комици да не мислиш, че скечовете им идват отвътре и просто си импровизират и то става смешно? Ааааа, може би от опит знаят как да си пишат сценариите, така че да са забавни. Щура идея, ама някак си има логика, нали?
Време е за тълковния речник.Първоначално написано от Анонимко
хумор - Способност да се схващат и да се възпроизвеждат комични черти, постъпки и явления.
хуморист - 1. Автор на леки, весели и безобидно смешни разкази; 2. Лице, което умее да разказва весели случки и да разсмива.
Да имаш чувство за хумор означава не само да долавяш комизмът в различни ситуации, а и да можеш да създаваш такъв - сиреч да бъдеш "забавен".
Аре аз ще похапна малко хляб, а ти прочети някоя книжка и пак ще си поспорим, ок? Айди батювото, със здравеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не ти споряПървоначално написано от Няк'къв Гост
Опитвам се да ти обясня
Обаче явно трудно възприемаш
Не си спомням да съм те питал за името тиПървоначално написано от Няк'къв Гост
Добрите комици умеят да импровизиратПървоначално написано от Няк'къв Гост
Но ти май никога не си виждал комик на сцена
Само си гледал Слави в понеделник вечер
Съжалявам че ще те разочаровам но комиците на Слави не си пишат сами сценариитеПървоначално написано от Няк'къв Гост
Да, някои (даже повечето посредствени комици) си пишат едно хубаво сценарииче базирайки го върху знанията сиПървоначално написано от Няк'къв Гост
Време е за тълковния речник.Първоначално написано от Анонимко
хумор - Способност да се схващат и да се възпроизвеждат комични черти, постъпки и явления.
хуморист - 1. Автор на леки, весели и безобидно смешни разкази; 2. Лице, което умее да разказва весели случки и да разсмива.
Да имаш чувство за хумор означава не само да долавяш комизмът в различни ситуации, а и да можеш да създаваш такъв - сиреч да бъдеш "забавен".[/quote]
Речниците купени от площад Славейков за 1 лев не са надежден източник на знания
Хумор - Способността или качество на хора, обекти или ситуации да развеселяват други хора. Понятието обхваща форма на развлечение или човешка комуникация която поражда такива чувства или кара хората да се смеят или да се радват. Термина произхожда от хуморалната медицина на древните гърци която твърди че микс от флуиди познати като "humours" (гръцки: χυμός, chymos, буквално: сок, метафорично: flavour {проклет да съм ако знам кой точно превод да използвам тук}) контролирал човешкото здраве и емоции.
Чувство за хумор - Способността на човек да усети хумор. Качество което всички хора притежават но степента до която индивид може да приеме нещо за смешно варира в зависимост от географско положение, култура, зрялост, ниво на образование и контекст.
Хуморист - Човек който пише (или изпълнява) хумористични материали
Комик - Изпълнител който забавлява публика като я кара да се смее. Това може да е чрез шеги или скечове
И така, деца, това беше урока за днес.
Другият път ще ви изпитвам върху този материал по ред на номерата така че се подгответе добре.
Аре аз ще похапна малко хляб, а ти прочети някоя книжка и пак ще си поспорим, ок? Айди батювото, със здравеПървоначално написано от Анонимко
[/quote]
Аз книжки съм чел предостатъчно
А ти като приключиш с хляба заминавай да си търсиш нови книжки и гледай този път да не носят заглавия като "Мемоарите на един идиот", "За думити! От Бай Мангау" и т.н.
mi ob6to vzeto razli4nite momi4eta se valnuvat ot razli4ni ne6ta taka 4e purvo trqva da razbere6 koi sa liubimite temi na momi4eto s koeto izliza6 i posle da potrenira6 v\u tqx!![]()
Първоначално написано от Няк'къв Гост
Е работата е там че аз нем,ога да намеря общи теми с почти нито едно момиче![]()
Еми как ще имаш, като си се забил пред РС-то и блъскаш по цели нощи игри. Тфа е нормално, ама не се плаши. Поспри за малко със тоя вид забавление, излезни с компания и гледай как се разговаря. Но не геймърска :Д Просто тря да се държиш мило, да й обръщаш внимание, дори и да не разбираш кво ти говори тя, кимай с глава удобрително. За хумора не се притеснявай, имаш други черти сигурно, които ще се харесат на едно момиче. Пробвай, човек се учи от грешките си. Който не е опитал, не се е научил. Тва е от мене.Първоначално написано от ? ? ?
Първоначално написано от ~egoistiC
А ОТ КОЯ СЪМ СИГУРНО СЪМ ОТ МАРС ! ! !![]()