- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- edno momi4e..
zdraveite!
skoro se zapoznah s edno momi4e ot moeto daskalo.mnogo me kefi i si 4atim v skype i e super zabavno,4atim si s 4asove ! Oba4e v daskalo se edno e drug 4ovek9i az moje bi)..ima edno studeno zdravei i tova e!drug e vyprosa 4e az qko se spi4am kato q vida i nz kvo da pravqi tq si haresva nqkoi drug...ta vyprosa e 4e ne izpitva ni6to kym men,nali ?kak mislite
Невъэможно е ние да ти кажем какво иэпитва...!
Абе я стига глупости-кажи и ,че я харесваш!!!!!!!!Нищо не губиш![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Стига с тва "нищо не губиш, ако не пробваш", щото току-виж отсрещния ти се присмял..Първоначално написано от Presley`n`Sum
капишинг?
Хуу де -поне ше энае дали оная има нещо към него!Ако си эамълче и това няма да энае !А ако и каже току виш даже му провърви!Първоначално написано от cherinka
Капиш?
[size=7][b][u]fosse cos
да може да я е срам или да се притеснява - да не иска никой да види тъпата й пичка с негоПървоначално написано от ~egoistiC
prosto i kaji 4e q haresva6.......ni6to ne gubi6,nai mn da se izkefi mackatauspeh
Първоначално написано от ™G-Baby™
Presley`n`Sum, съгласен с тебе съм азПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
По-добре да опита, от колкото да не е и да съжалява после, че не е. \
/
Заговори я, пусни някоя шега и така ще видиш как постепенно ще започнете да си говорите все повече и повече.Когато мислиш, че е дошъл момента няма да е зле да я поканиш и на среща примерно.![]()
nai veroqtno te xaresva i se pritesnqva kato si nablizo..opitai se i ti da se otpusnesh malko i postepenno shte se polu4at neshtata mojebi :P uspex
![]()
Еми да, някои поемат този риск, други не......Първоначално написано от BAYO
не знам за кой е по-жалко....
Сравни твоите с нейните действия, не са ли едни и същи? Съответно може и чувствата да са същите. Може би наистина трябва да си пробваш късмета, все пак си момче и трябва да направиш първата стъпка!
Пробваи ако те отреже не е единствената жена на света я![]()
[X]More importantly though, I proved everyone wrong !!! No regrets bitch, I did it my way !!!
Ох стига с тая "скайп любов"...
Вие на хероин ли сте бе?
Къде пък в темата става дума эа Скайп любов?Първоначално написано от v!k!tYyY
[size=7][b][u]fosse cos
awe toi 4e nqq da i kaje nqq .....po dobre za da izbegne6 srama kat si pi6ete v skype tam i go kaji .....az ne bih napravila taka ama nali mn spi4a6 kato q vidi6 predstavqm si ako zeme6 da i govori6 za haresvane i t.n.=D> 6e bade golqmo 6ou xaxaxa nqma da moi6 da kai6 ni6tu i 6e se obarka6 o6te poi4e
![]()
![]()
"4атим си с 4асове"![]()
Или вие не четете или не вниквате в смисъла... Тва че в скайпа си говорят много не значи че тая има некфи чувства... Леле....
Вие на хероин ли сте бе?
off 4esno kazano spored men taqq ne6tu go ebava ama aiii kvoto re6i tva da prai.......
И к'во като се му присмее? Косата ли ще му опада?Първоначално написано от cherinka
Веднъж чух един човек да казва "ама тя ако ме отреже, после няколко месеца ще съм в депресия и няма да погледна друго момиче".
What the f***?!
С такъв манталитет пък никога никое момиче не било ти вързало, тъй че...