.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Iskma da svarja uredbata s kompa...

Imam uredba samsung max-l42 s tonkolonki 6 oma.Kato svarja uredbata s kompa i tonkolonkite po4vat da bu4ata apak ni6to im nqma ina4e.Otzad na uredbata ima 4 izhoda, za koito se svarzvat tonkolonkite.Te sa 4erna 4ervena 4erna 4ervena. V4era probvah da da sloja 2-te 4erni v ednata i 2-te 4erveni v drugata i nqmah problemi oba4e dnes mi kazah da proverq omovete, za da ne mi izgarmqla uredbata. Ta pitam az ima li 6ans da stane gaf ako 2-te 4erveni sa na edno mqsto i 2 4erni sa6to zaedno ama na drugoto mqsto?

P.S. 10x, 4e pro4etohte toz roman

Голям фен
    Град
    Имам :)
    По-добре не пускай уредбата свързана така. Получава се 3 ома на канал. Така променяш режима на работа на крайното стъпало и ако нормално работи на 6 ома много често ще пуска защитата и ще спира. В по-лошия случай ще изгори.

Guest
    a nqkakvi idei da q svarja taka 4e da ne bu4i?

Град
    Бургас
    2 канална Саунд карта с възможност за включване на камбанки и готово

Ако искаш мир, готви се за война!

Мега фен Аватара на machoka
    Ммне, не е баш това начина..
    На уредбата трябва да имаш AUX .. това е външен предавател - там, където ти е жака за колонките - трябва да си купиш един кабел - от едната страна е такъв, какъвто трябва да пъхнеш в този стандартен жак, от другата страна се разклонява и става стандартен за ляв и десен канал - който влиза в AUX-а на уредбата..

абе.. в който и подобен магазин да влезеш за ел.джунждурийки, кабеляци и т.н. - казваш 'кабел за компютър към уредба' и ще ти дадат.. ако не знаеш такъв магазин - перфектен такъв има в Люлин, кооперативен пазар.. за повече уточнение ако ти трябва и се спреш на този вариант - пиши.
    Само провери отново дали имаш AUX, но уредба от 10-на години насам трябва да има..

Guest
    da, imam AUX

Мега фен Аватара на machoka
    ами значи никакви звукови карти не ти трябват.. не, че няма да е по-добре, но и това върши работа. Сигналът е стерео, разбира се.

Да machoka ясно и точно го обясни. Аз съм си свързала уредбата с компа с такъф кабел. От едната страна изход за компа и от другата е с 2 разклонения-червен и черен. Вкл червения с R, черния с L, натискаш AUX и готово.
    Some things are better left unsaid!

Guest
    nqkvi nastroiki na kompa praqt li se?

Guest
    taka i napravih, vzeh nov kabel ve4e ne 6umi 10x na vsi4ki, koito otgovoriha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си