- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tolkova mn ne6ta sa mi se slu4vali v lubovta...
Tolkova mn ne6ta sa mi se slu4vali v lubovta...poznatite mi kazvat 4e daje trqqbva da napi6a kniga taka 4e ako nqkoi ima nqkvi problemi s gadjeto si ili nqkvi vuprosi nasre6ta sum s udovolstvie 6te mu pomogna![]()
за внишителния ти опит от 1-2 гаджета, сигурно ти се е случвало какво ли не...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ми аз не мога да го трая бившия, а ми се налага да го виждам често.
Кфо прайм в такъв случай?
Ша го гледам на криво и ша го псовам, нали![]()
Мерси за съвета. Хахх.
и ще му даваш да те ебеПървоначално написано от cherinka
Ти ако си за книга, аз тряя да съм за Дързост и красота (по брой серий, умножено по 2). Ай стига глупости, бегай да гледаш Сънчо!
Не може да си изпитвала и да знаеш всичко...
А и още по-малко, че опита идва с годините, не може и е тъпо според мен да даваш съвети като 100% ще се намери някой, който ще ти зададе такъв въпрос и ще има такъв проблем, че ще гледаш като теле в железница.А аз не претендирам, че съм много опитна, даже нищо подобно, но и не твърдя, че знам много неща.
sled kato neznae6 kolko gadjeta sum imala kvo se obajda6?!Първоначално написано от penywise
xaxa ako tva na snimkata si ti... nito me poznava6 moito momi4e nito ni6to 4e da mi se prai6 ...a 6tom ti si za durzost i krasota..xaxa mi kusmetПървоначално написано от BAYO
![]()
То в раэдела `Любов` всеки си поства отделна тема эа проблемите и всички го съветват!Все още нямаме нужда от професионален консултант ,но остави телефон след време може да ти эвъннем![]()
[size=7][b][u]fosse cos
za tvoe svedenie do sq nikoga ne sum gledala kato "теле в железница" taka 4e molq molq....mili4ka ti sama si kazva6 4e ne si opitna mi kato neznae6 az kvo sum izpitala trai siПървоначално написано от koalka
![]()
О господи...BAYO...моето МОМИЧЕПървоначално написано от Анонимко
![]()
тцтцтцтцтцтц
[size=7][b][u]fosse cos
не е тойПървоначално написано от Анонимко
tctctctc nz 4e si4ki tuka sa tolkova zle...problem li e 4e moga da posuvetvam nqkoi?problem li e 4e do sq vsi4ko koeto sum kazvala i poznatite sa mi go praili vinagi e izlizalo vqrno ...ae fuck na si4ki tctctc nqma nito edin svestven 4ovek tuka!Първоначално написано от Presley`n`Sum
Така е -горе в дясно има едно `Х`-цъкни го!Първоначално написано от Анонимко
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ti mai samo gleda6 da se prai6 na nqkoi a?Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
*Ентусиазирано размахва ръка*Първоначално написано от cherinka
Нека аз кажа! Нека аз кажа!
Газиш го с колата!
Ако нямаш кола си крадеш една и го газиш с нея!
Ако не знаеш как се краде кола мога да ти покажа!
Жената не ще да прави свирки!
Дай съвет!
Да раэкри ме!Това ми е основната цел в животаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ми ако имаш чак толкова много връзки...Първоначално написано от Анонимко
освен да даваш съвети по правене на свирки, друго не знам...
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ама, еееееееееееееей, гъзко безпожна и проклета, я не ми обиждай съфорумците, мааааааааааааааааа.
Патка!
Върви да си пасеш кравите на Царацово и не се обеснявай Коооооооооооолко много опитна си, защото винаги ще се намери някой, който е ПО- от теб и ще те затъпи (Както ти каза Коалка).
Оф, като толкова много искаш да се правиш на всезнайка и да даваш съвети, върви да следваш за психолог.
Глупачка!
ae prosto e kazala 4e ima opit
i ako nqkoi iska savet da iska kav e problema 4e se zaqjdate vie parvi vzehte da q obijdate![]()
Първоначално написано от Presley`n`Sum
xaxa ti mai mai samo se 4udi6 s koi da se zaqjda6 i da se prai6 na interesen![]()
Всеки има както хубави така и случки за които не иска да се сеща!Аз имам гадже вече 3 години,и през това време сме изживяли много незабравими нещарно също така и неща за които не искам да се сещам!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>