- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tolkova mn ne6ta sa mi se slu4vali v lubovta...
xaxa olele kolko si elementarna xaxa obijdai me obijdai me taka praqt umnite hora pfxaxaxaxaПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
Ми аз имам проблем!Един от бившите ми(не помня кой) имаше хемороиди...сега и аз имам.Бременна съм от баща ми а майка ми е травестит....рязах си вените три пъти ама мама ме заши на машината,а на скоро открих че имам пишка.И всичко това е заради гадната любов.Защото има педали и травестити които правят секс без презерватив!!ае помогни ми сега...
Като толкова държиш да помагаш има бол теми на хора с проблеми в любовта.Тъпа ти е темата.Не се очудвай,че всички те нападат!
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Това за обида ли го приемаш?Първоначално написано от Анонимко
Не, просто отбелязвам фактите.![]()
Друг път не нападай непознати хора със собствените си жаргони.
Погледни ч-ва страница и ще разбереш.
Извинявай, нещо съм се объркала. Явно ти си 'умната' тук![]()
![]()
Е и!?!?!?Кат толкус разбираш пиши по темите!...Бахтиии...
![]()
![]()
just a kid۵
olele 4e tupa tema xaxa![]()
Абе най-добре да я эаклюбат модераторите тая тема ,че ни е неудобно пред такъв виден професор ,като авторката![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Авторке, темата ти е тъпа
И съм убеден че не си я направила с идея да помогнеш на някой
Ако искаше да помагаш щеше да прегледаш другите теми а не да си отваряш тема-офис
Незнам да се похвалиш ли искаш или просто да привлечеш внимание
Няма значение
А колкото до опита ти... ако не си някаква дива шафрантия едва ли имаш богат опит
Защо ли? Защото от отговорите ти личи че си най-много 16 години а момите на тая възраст може и да си мислят че знаят всичко и са преживяли всичко но това далеч не е така