.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ама, еееееееееееееей, гъзко безпожна и проклета, я не ми обиждай съфорумците, мааааааааааааааааа.
    Патка!
    Върви да си пасеш кравите на Царацово и не се обеснявай Коооооооооооолко много опитна си, защото винаги ще се намери някой, който е ПО- от теб и ще те затъпи (Както ти каза Коалка).
    Оф, като толкова много искаш да се правиш на всезнайка и да даваш съвети, върви да следваш за психолог.
    Глупачка!
    xaxa olele kolko si elementarna xaxa obijdai me obijdai me taka praqt umnite hora pfxaxaxaxa

Ми аз имам проблем!Един от бившите ми(не помня кой) имаше хемороиди...сега и аз имам.Бременна съм от баща ми а майка ми е травестит....рязах си вените три пъти ама мама ме заши на машината,а на скоро открих че имам пишка.И всичко това е заради гадната любов.Защото има педали и травестити които правят секс без презерватив!!ае помогни ми сега...

Като толкова държиш да помагаш има бол теми на хора с проблеми в любовта.Тъпа ти е темата.Не се очудвай,че всички те нападат!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ама, еееееееееееееей, гъзко безпожна и проклета, я не ми обиждай съфорумците, мааааааааааааааааа.
    Патка!
    Върви да си пасеш кравите на Царацово и не се обеснявай Коооооооооооолко много опитна си, защото винаги ще се намери някой, който е ПО- от теб и ще те затъпи (Както ти каза Коалка).
    Оф, като толкова много искаш да се правиш на всезнайка и да даваш съвети, върви да следваш за психолог.
    Глупачка!
    xaxa olele kolko si elementarna xaxa obijdai me obijdai me taka praqt umnite hora pfxaxaxaxa
    Това за обида ли го приемаш?
    Не, просто отбелязвам фактите.
    Друг път не нападай непознати хора със собствените си жаргони.
    Погледни ч-ва страница и ще разбереш.

Извинявай, нещо съм се объркала. Явно ти си 'умната' тук

Е и!?!?!?Кат толкус разбираш пиши по темите!...Бахтиии...
    just a kid۵

Guest
    olele 4e tupa tema xaxa

Мега фен
    Град
    София
    Абе най-добре да я эаклюбат модераторите тая тема ,че ни е неудобно пред такъв виден професор ,като авторката
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Авторке, темата ти е тъпа
    И съм убеден че не си я направила с идея да помогнеш на някой
    Ако искаше да помагаш щеше да прегледаш другите теми а не да си отваряш тема-офис
    Незнам да се похвалиш ли искаш или просто да привлечеш внимание
    Няма значение

А колкото до опита ти... ако не си някаква дива шафрантия едва ли имаш богат опит
    Защо ли? Защото от отговорите ти личи че си най-много 16 години а момите на тая възраст може и да си мислят че знаят всичко и са преживяли всичко но това далеч не е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си