- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 правила какво (не)трябва да казваме на първа среща?
10 правила какво (не)трябва да казваме на първа среща?Не зная дали мястото на темата е тук, и дали има тякава тема вече, защото потърсих, ама не намерих... Е въпроса е ясен! \/ Дайте своята класация от 1 до 10 за какво трябва да говорим на 1-ва среща и от 1 до 10 кои за вас са темите табу за първата среща... Вие сте...
(
надявам се да няма такава тема, за да не се повтарям...)
Всичко се казва дирекшъъън![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ДА бе , а после секи ще ги пише по 100 пъти ,эа да ги научи....тц
[size=7][b][u]fosse cos
Всичко зависи
първо питаш
Гълташ ли?
(но, за да не излезе, че си невъзпитан - първо ще кажеш - "Здрасти, аз съм...")
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Точно така.Първоначално написано от Анонимко
Ако всички бяхме еднакви на първите срещи, то тогава нямаше да има тръпка да ходим на такива.
Аз, лично, като за/на първа среща, разпитвам момчето за живота му.
Например, никога не задавам въпрос от сорта на "Какво харесваш да ядеш", а примерно "Харесваш ли сърмите на баба ти, и кои ти допадат повече - тези на майка ти, или тези на баба ти" и некви такиа странни въпроси и накрая всички до един казват "Боже, до сега не бях срещал момиче като теб. Изглеждаш ми различна от останалите".
Също винаги казвам, че мечтата ми е да се обръсна гола глава, и след това добавям, че въпреки всичко не бих го направила или ако имаше възможност само за един ден да съм гола глава, щеше да е супер.
Друг въпрос, който задавам е дали се интересува от хазартни игри - ефу, евро шанс, тото, тото2, тото шанс, и други такива. Питам го дали се интересува от футбол и какво му е мнението дали на жените им е работа футбола.
Питам какво мисли да прави със живота си занапред, като завърши, как си представя бъдещето и т.н, защото на мен винаги ми е било интересно другите какво мислят за определени неща от живота
и така момчето остава с впечатление, че се интересувам от него.![]()
Оо, също питам дали има приятел, на който да споделя АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, дали има човек, от който получава незаменима подкрепа и т.н, и евентуално ако отговора е ДА, след това започва да се обеснява кой какъв приятел му, с кой как се разбира и така ми разтяга един дълъг лукум, а аз седа и го гледам втренчено и любовно и го слушам много внимателно, и той остава с впечатление, че съм добър слушател.
Задавам му всички такива въпроси, за да видя дали може да мисли, дали има мнение за някой неща, дали може да говори свободно без притеснения, и евентуално той АКО СЕ СЕТИ да ми върне въпроса "Ами ти", "Ти как мислиш" и т.н и аз му отговарям. Но винаги гледам аз да съм тая с въпросите![]()
Защото, според мен, хората (както момичетата, така и момчетата) предпочитат адски много да бъдат изслушвани, отколкото да слушат разсъжденията на другите.
И двете ги харесват де, но предпочитат ПОВЕчЕ едното пред другото.
И аз обичам да съм изслушвана, но гледам на другия да му е добре, в тоя случай аз не съм важна, важното е да го спечеля на моя страна.
И, естествено, след всяка първа среща, следва и втора.. и така нататък. (поне при мен)
Е, тва успях да напиша..
това беше достатъчно, другото едва ли някой ще го прочетеПървоначално написано от cherinka
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
"кви пари има има ли кола мама и тате богати ли саПитам какво мисли да прави със живота си занапред, като за върши, как си представя бъдещето и т.н, защото на мен винаги ми е било интересно другите какво мислят за определени неща от живота
кво мога да намажа лесно ли ще стане
напоследък съм много объркана... "
да и товатова беше достатъчно, другото едва ли някой ще го прочете
това са основни въпроси в една женска главичкаПървоначално написано от Digital
![]()
хубаво лафче, актуалнонапоследък съм много объркана...![]()
Е, не знаех, че седемнадесет годишните имат коли.Първоначално написано от Digital
вече ще питам, мерси, че ми каза.
естественомама и тате богати ли са
кво мога да намажа лесно ли ще стане![]()
Питам с какво се занимават техните![]()
За мен не е важно Аз да имам пари покрай него, а ТОЙ да разполага с възможности да излиза наляво-надясно.
Аз съм си подсигурена от нашите, и за това гледам да си намеря момче, сходно на мен.
Защото, може да ви се струва малоумно, но парите, (когато ги имаш в джоба си) можеш да си позволиш да идеш къде ли не, и също ти дават някакъв вид самочувствие.
Забелязали ли сте, за себе си, че когато излезете с приятели, и имате 1лв. (примерно), а те имат повече, и се чувствате тъпо и сдухано, макар да знаете, че ако ви трябват пари, те биха ви дали. Но чувството да си имаш свои лични пари, е коренно различно от това, да нямаш!
Тъй, че Дигитал, моля запази глупавите си постове за себе си.
Парите които ти дават мама и тати не са "твои лични пари"
За да имаш "свои лични пари" трябва да си ги изкараш
Което не е проблем за жените![]()
cherinka brao...mn mi haresva kak rasajdava6moje bi 6toto go pravq sa6toto kat se zamislq
ama tva si e golema taktika
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз парите ги изкарвам - от мама и тати.Първоначално написано от Анонимко
За миене на чинии ВСЕКИ ДЕН ми дават по левче.
За оправяне на моето легло, татиното легло и маминото легло - още левче.
За прахосмукачка два пъти седмично - още левче.
За бърсане на праха, когато се появи - левче на едно избърсване.
За 6-ца ми дават 5лв.(Голема рядкост, даже за през цялата учебна година съм получила една петарка
)
И отделно, че си правя труда да ходя на училище, ми дават 3лв.
И тва е.
С упорит труд си изкарвам парите!
(Тва го решиха нашите, за да се науча от малка да бъда добра домакиня като порасна)
Тъй, че, приятел, не говори, като не знаеш!
Ами, много ясно, че с приятелят ти трябва да сте от една "класа", иначе трудно ще запазите връзката си.Първоначално написано от BeBsItO
1.pravi komplimenti
2.govori za negoviq neiniq svqt (prou4i go/q razberi koi va6i priqteli sa vi ob6ti obsydete gi)
3.muzika
4.kino
5.kakvo pravite po princip hobita
taboo
1.biv6iq, kolko bil sexy, ama ko pravel absolutno tabu
2.rodnini, rodninski vryzki etc
3.izhvyrlqniq ot tipa ama az poznavam edi si koi si ba6ta mi kara edi si kva si kola ili nai dobrata mi fr e dy6terq na edi si koi si
4.ne govori za otricatelnite si navici nezavisimo kolko sa sladki
5ne govori za edna tema tyrsi si zaka4alki i zaka4vai novi temi
Докато си малолетен и мама и тати ти дават пари ,парите които получиш от тях като `джобни` са твойПървоначално написано от Анонимко
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Много ми харесва начина ти на мислене. БравоПървоначално написано от cherinka
ПП. Ох ако и на мен ми даваха по 5 лв. на 6-тица до сега да съм събрала доста парички. Като сметна на седмица се падат към 20-30 лв...Трябва да навия нашите
![]()
Такива като 10 неща, който не трябва да казваме на п1рва среща мисля, че няма. Б1ди себе си, задавай в1проси, на които отговора им те интересува... нали за това е срещата - да се опознаете по - добре. Ако тр1гнеш да се стесняваш и да не задаваш в1проси, на които искаш отговор то... значи през цялото време на срещата ще си седите и ще м1лчите..
Това си е лично мое мнение..
Ами, защото съм лоша ученичка и виждат, че нямам стимул да уча, за това решиха така. Поне за тях тва било стимул.Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Твоите, ако виждат, че си ученолюбиво момиче, едва ли ще ти дават.
Ама нищо не пречи да ги питаш. Даже давай още сега (ако са у вас).
Тва е лесен бизнес да изкарваш пари![]()
Наш'те и те са добрички и ми дават по 2 лева на шестица (голяма рядкост с ми точно тези два лева), на ден за джобни също ми дават пари по 2-3-4.. колкото ми трябват, и като реша да "поизчистя" пак дават...Първоначално написано от cherinka
А лятото им помагам като имаме туристи в единия апартамент и ми дават по 10 лева..
![]()
![]()
иматЕ, не знаех, че седемнадесет годишните имат коли.
вече ще питам, мерси, че ми каза.
е то е така кво има да ни се струва малоумно ?Защото, може да ви се струва малоумно, но парите, (когато ги имаш в джоба си) можеш да си позволиш да идеш къде ли не, и също ти дават някакъв вид самочувствие.
не се и съмнявам. а мама и тате ако нямат парички кво правим ? ревем ?Аз парите ги изкарвам - от мама и тати.
Не се тревожи.Първоначално написано от Digital
Никога не им свършват парите, защото все още и винаги ще си има хора, които да ползват градския транспорт.![]()
Пф да бе искахме да чуем точен отчет...Първоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
Тва кой колко пари има... Леле ква беше темата в кво се превърна...![]()
Вие на хероин ли сте бе?