- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 правила какво (не)трябва да казваме на първа среща?
ами, Вики, като излезеш с момче, нищо не пречи да си говорите и на тази тема.Първоначално написано от v!k!tYyY
Също одеве забравих да добавя, че като излеза с момче и го питам дали чисти вкъщи.
Даже оня ден ми обесняваше как си събирал слиповете в едно легенче и майка му му ги прала и как като се насабрало много прах на телевизора и той обичал да минава и да го духва лекичко![]()
![]()
Та, теми за разговор колкот щеш.
На едни им допада, на други - не.
Който не те харесва такъв къвто си и с начина ти на мислене и преживяне, споко - друг ще те хареса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ха Черинка права си...Темите са много... ЗАвиси от интересите...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ето ви един въпрос, който като го зададете на момчето и може да го слушате с часове каквото има да каже по него.Първоначално написано от v!k!tYyY
Имам един проблем и се надявам ако можеш да ми помогнеш някак си. Развали се VHF-mid обхвата на телевизора. Приема, ама картината е като бой на негри в тъмна нощ. VHF-low и UHF си бачкат перфектно. Ясно ми е, че тунера нещо се е прецакал. Питах в няколко сервиза дали могат да ми го сменят и ми отговориха, че тунерите на JVC били цифрови, не можели да се ремонтират(така и не ми обясниха защо!) и стрували някъде около 100 лева. Че то по-добре да си купя нов телевизор. Знаеш ли къде се продават свестни усилватели за кабелна телевизия или външен хипебранд тунер да свирка. Пробвах с един китайски боклук, имаше известно подобрение на някои програми, но пък други се поразвалиха.
Наистина ли тунера не може да се поправя?
Телевизора иначе е много запазен и не си заслужава да го сменям (да не говорим, че няма и излишни пари за целта) . От друга страна така също не си е работа - хваща само половината програми на кабелната - по закона на Мърфи най-свестните са именно на VHF-mid обхвата.
Модела не го помня, 21 инчов мултисистемен е, G-series от 95 год.
ъхъхъхъ, ша го шашнете![]()
![]()
![]()
МХмх.мх..Моя така ме шашна кат почна да разпрая за суббуфера си...
![]()
![]()
То добре че беше 1 официална среща...
Че иначе щяха ни се изчерпат темите...
Вие на хероин ли сте бе?
xaxaxa awe trqq6e da pita6 dali harka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бххахахахахахахахахахахах аПървоначално написано от cherinka
Ако някой не е знаел значението на "глезена принцеска" сега има нагледен пример
Мило дете, като порастнеш никой няма да ти дава левчета за да измиеш собствените си чинии, да избършеш праха от собствените си мебели или за да оправяш собственото си легло
Мама и тати някой ден няма да са на този свят за да те дундуркат и тогава ще трябва наистина да си ги изработиш
Дали ще ги изработиш във вертикално или хоризонтално положение избора си е твой (като те гледам залагам стотак че ще е хоризонтално)
Но е факт че няма да има някой да ти хвърля отгоре
Не, не саПървоначално написано от Presley`n`Sum
Парите които ти дават си остават техни
Както и твоята стая също е тяхна
Изобщо какви са тия глупости "мама и тати дави парички за шестички"
На мен ми звучи като "Добро куче, ето ти кучешка бисквитка"
Вие сте страшни пиявици
По-добре е от сега да свикна да чистя и да оправям в къщи и да знам кое как става, отколкото майка ми (примерно) да върши тази работа.Първоначално написано от Анонимко
Приятно е да вършиш някаква работа вкъщи. Полезно е да получаваш пари.
Какво повече от това.
Така е. Но родителите са длъжни да ти дават пари и ти да правиш с тях каквото си искаш (по-точно да ги харчиш разумно).Парите които ти дават си остават техни
Както и твоята стая също е тяхна
Общовъзприето е парите, които ти дават родителите ти, щом попаднат в твоя джоб, значи са твои!
off tva maminutu moi hoi da pie mlqko..............ti 4uva6 li se kvi gluposti govori6 be detence......kak ne te be6e sram da go kaje6 tva xaxaxaxaxa male male s netarpenie 4akam momenta v koito 6a trqq da raboti6 i kato ta pou4uka jivota da ta vida kvo 6a stane ot tebe6toto mai ni6tu nqq stane ot tebke
![]()
evala na tvoite roditeli na ni6to ne sa te nau4ili =D> \
/
![]()
![]()
Да доста е глезено това момиченце...
Ъх... Какъв е проблема?
Като почне да работи ще знае, че парите се дават само срещу работа. Така пък ми е писнǎло от хора, дето си мислят, че пари получават само защото са подписали трудов договор, а работата колегите им ще я вършат.
А освен това й изграждат навици, чрез възнаграждение - като "порастне" просто ще има навика сама да си чисти праха и т.н., без да очаква заплащане от никого, щото ще знае, че къщата си е нейна.
А за оригиналната тема - плямпаш, к'вот ти идва, пък да става каквото ще.
Мисля, че е неуместно да се говори за бивши гаджета, за битови неща( ядене, пиене, училище и т.н...), няма да ми хареса и ако някой ме засипва с комплименти-всичко трябва да е с мярка. Подходящи теми за разговор са- пътувания, интересни преживявания( без"най - мощното напиване в живота ми", "най-якия ми секс" и такива неща), дългите излияния за живота са досадни за 1 среща, но и прекалената затвореност не е добър вариант. Така, че няма определени правила. Дозата прави отровата....
6 неща,които момчето не бива да казва на първа среща:
Бившето ми гадже беше една руса, синеока мацка,с огромно деколте...
Бившата ми пусна след първата среща
Сексът без презерватив е много по-хубав
Ще се омъжиш ли за мен?
Нали можеш да се прибереш сама оттук?
Хайде да тръгваме,че една приятелка ме чака,обещах й да се видим...
nqmam ni6to protiv 4erinka no mn sori
ama i az gi praq vs tiq ne6ta , no ne mi pla6tat , horata na tva mu vikat ZADULJENIQ
v pro4em ne sa dlujni da ti davat za6toto nai - malkoto te ti davat podslon i te hranqt koeto na teoriq e napulno dostatu4no , tva 4e sme sviknali da polu4avame e dr vupros....
sory za ostri6 komentar
em ujas nii na ko napraihme temata , a tq za kvo be6e
С риск, че и аз ще се отклоня от темата ще кажа следното - ако малоумните родители на някои деца им дават всичко, което поискат и не налагат никакви мерки за възпитание - тогава може де се каже, че детенцето е глезено ! При положение, че тези хора са създали това дете, за да се грижат за него не виждам к'ъв аджеба е проблема да се дават пари ?! Някой по-горе МАЛОУМНИК написа, че парите, който са в джоба на детето са на родителите.. е извинявайте много, ама при положение, че са техни защо са ги дали на детето си ?! Има и друг въпрос..ако всички материални блага са техни, какво да кажем за детето, което даже не знае що се е пръкнало ?Първоначално написано от GoLdy
Макар, че на възраст съм колкото 50%, ако не и повече от посетителите, с риск да ги обидя ще кажа само едно: Престанете да пишете глупости, комплексари ли сте или просто така са ви учили Малоумните Ви "родители" (М-то е нарочно написано главно). Ако си мислите, че всичко се върти около това - мое-твое значи сте напълно изциганясали. (моето си е мое, чуждото е общо)
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."
За сега няколко души защитиха поста ми.Първоначално написано от GoLdy
Като толкова много знаеш, нека някой твой приятел ти иска примерно левче на заем и ти кажи "Не, това са пари на майка ми, не мога да ти дам"![]()
Като ти купят дрехи, кажи "Този панталон е на майка ми".
Като ти купят някакъв салам, като го изядеш, кажи "Този салам беше на майка ми".![]()
П.П. Не знам дали е важно, но подслона, който го имам е на баба и на дядо, те купиха апартамента и е на тяхно име. Ахха.
Сега вземи кажи, че от теб ще стане човек, че в момента харчиш парите си разумно, че си много отговорен тип..
Едно е да си тийнейджър и да имаш всичко на готово, но с възрастта, както знаеш, хората израстват психически и защо си мислиш, че като станат на 25, ще имат акъл на 16 годишни..
Друга тема:
Защо, според теб, на доста места се предлага работа за такива, които са навършили 16г, че дори понякога вземат и по-малки. Знаеш ли що, за да може още от такава възраст 'децата' да се опитат да оценят парите и да видят, макар и с минимален труд, какво е да печелиш...
всичко се случва с възрастта, не може винаги да си с един акъл, с едни принципи, с едно мислене, с един начин на живот...
Ne sm syglasna che parite koito ni gi davat mama i tate sa si tehni.. te ni gi davat za da gi imame v sebe si kogato ni potrqbvat, zashtoto tyi kato sme oshte malki da rabotim postoqnno kato tqh ili pone povecheto(iskam da kaja che nqkfa postoqnna rabota, ne kazvam che ne moje - poznavam mnogo hora na moita vyzrast koito si rabotqt) te ni davat nqkfi pari s koito da razpolagame i koito da sa si lichno nashi.Syglasna sm s tova che ot sega trqbva da se nauchim da chistim i da se opravqme s jivota, no ne sm mnogo syglasna s tfa da ti davat pari za da pravish dobro za sebe si i za vashte, koito ti davat pari, pokriv i mnogo drugi neshta shtot kato porasnesh nqma koi da ti dava pari za da pochistish, no ot druga strana e dobre zashtoto ti davat taka stimul.. no vseki si ima gledna tochka
![]()
![]()
A otnosno temata - to si ti idva ot vytre.. ne moje da si napraish edin spisak s neshta koito trqbva da kazvash i s neshta koito ne i da govorish samo po teh i kat se sfyrshat mlykvash i zapochva edna grobna tishina![]()
Pitai go kak e prekaral denq si .. kakvo misli da pravi za na pred(awe dadoha ti mnogo polezni temi).. ne govori kakvo ti e bilo gadjeto, kakvo e bil napravil(a) i takifa neshta i se stremi vsichko da e OK i shte e Ok
Tfa e nekfo tabu.. govori kfot ti e na syrceto
Mali pomna che predishniq mi me pobrykvashe s tiq buferi i tiq koloni
aide chal waa
![]()
добрееее кефиш :П:ППървоначално написано от penywise
по темата... ако не говориш за времето, всичко се приема добре
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Не съм искала съвети, какво да говоря на първа среща...![]()
Просто исках вашето мнение, вашия подход и начина ви на мислене, защото ако някой има проблеми и чрез подходите на друг може да пробва да си ги реши...
И сметнах, че темата ще е интересна, ама се превърна в "банка" и място за парични проблеми...
![]()
Tochno! Evala! =D>Първоначално написано от Анонимко
Начи камиончето, дето ми го подариха за Коледа не е лчно мое, а е на татко? Точно! Евала!Първоначално написано от Анонимко
Искам и аз да имам надупчена логика, животът ми ще е толкова лесен.