Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Всичко зависи
Точно така.
Ако всички бяхме еднакви на първите срещи, то тогава нямаше да има тръпка да ходим на такива.

Аз, лично, като за/на първа среща, разпитвам момчето за живота му.
Например, никога не задавам въпрос от сорта на "Какво харесваш да ядеш", а примерно "Харесваш ли сърмите на баба ти, и кои ти допадат повече - тези на майка ти, или тези на баба ти" и некви такиа странни въпроси и накрая всички до един казват "Боже, до сега не бях срещал момиче като теб. Изглеждаш ми различна от останалите".
Също винаги казвам, че мечтата ми е да се обръсна гола глава, и след това добавям, че въпреки всичко не бих го направила или ако имаше възможност само за един ден да съм гола глава, щеше да е супер.

Друг въпрос, който задавам е дали се интересува от хазартни игри - ефу, евро шанс, тото, тото2, тото шанс, и други такива. Питам го дали се интересува от футбол и какво му е мнението дали на жените им е работа футбола.

Питам какво мисли да прави със живота си занапред, като завърши, как си представя бъдещето и т.н, защото на мен винаги ми е било интересно другите какво мислят за определени неща от живота

и така момчето остава с впечатление, че се интересувам от него.

Оо, също питам дали има приятел, на който да споделя АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, дали има човек, от който получава незаменима подкрепа и т.н, и евентуално ако отговора е ДА, след това започва да се обеснява кой какъв приятел му, с кой как се разбира и така ми разтяга един дълъг лукум, а аз седа и го гледам втренчено и любовно и го слушам много внимателно, и той остава с впечатление, че съм добър слушател.
Задавам му всички такива въпроси, за да видя дали може да мисли, дали има мнение за някой неща, дали може да говори свободно без притеснения, и евентуално той АКО СЕ СЕТИ да ми върне въпроса "Ами ти", "Ти как мислиш" и т.н и аз му отговарям. Но винаги гледам аз да съм тая с въпросите
Защото, според мен, хората (както момичетата, така и момчетата) предпочитат адски много да бъдат изслушвани, отколкото да слушат разсъжденията на другите.
И двете ги харесват де, но предпочитат ПОВЕчЕ едното пред другото.
И аз обичам да съм изслушвана, но гледам на другия да му е добре, в тоя случай аз не съм важна, важното е да го спечеля на моя страна.
И, естествено, след всяка първа среща, следва и втора.. и така нататък. (поне при мен)

Е, тва успях да напиша..