.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от love_sdv
    ти пък как ме видя че съм грозна бе... като толкова много те засяга, love_sdv ми е skype-a , намери, ще ти пратя снимка. Че ми е омръзнало от трактористчета като тебе
    Pod nivoto si mi da se zanimavam s tebe..vijdam che imash jelanie da pokajesh nqkoq izmislena snimka... ma ne na mene.. ne sum vcherashen,zemi zamulchi,ogledai se nemojesh stupish na malkiq prust na kremena... tc tc tc... biva biva ama ti mnogo prosteesh...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    saglasqm se sas DjBaloon. Kremena e naistina edno dobro i krasivo momi4e..ne mojela bila da pee aloooo vie kato na neq kajete 4e ne moje da pee na koi be? ludi

Аз също не симпатизирам на Кремена, обаче по антипатичен ми беше Стефан и мисля, че трябваше него да изгонят. Иначе моите фаворити са Невена и Преслава!
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    крайно време беше да я махнат.има глас,симпатична е,но не ми беше фаворит.не ми харесваше това,че пееше доста силничко,направо се надвикваше.не мисля,че трябваше я махнат чак сега.тя трябваше да си тръгне една от първите.на последния концерт за моя изненада се представи супер.и песента на Таркан,и на Amr Diab ги изпя страхотно...

DjBaloon,алооо по-полека с нервите.разбирам,че си й страшен фен,ама всеки си има различно мнение по въпроса.и не мисля,че си прав да казваш,че сички момичета сме й завиждали.ако има такива,които й завиждат,това си е техен проблем.след като публиката я е оставила толкова дълго,значи я харесва.а публиката включва и МОМИЧЕТА!сигурна съм,че така щеше да говориш,ако я бяха изгонили първа...просто си пристрастен.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Град
    Sofia
    rusalkata_ подкрепям те напълно...
    DjBaloon ти наистина много се вживяваш...За какво да й завиждаме?Може би за гласа?Да, хубав глас има, но едва ли са много тея които искат да пеят като нея...Да й завиждам за красотата?На мен лично не ми харесва кой знае колко...Няма да коментирам тялото й, никой не е съвършен пък и мен ме кефят такива хора, нищо че аз не съм такава...Сигурно ще ми кажеш, че говоря точно като някоя със голямо самочувствие или нещо подобно.Напротив - няма с какво да се гордея,аз съм просто момиче, което не вижда никакъв смисъл от комплексите...Човек ако не оценява това което има значи не заслужава нищо!Разбери, че всеки си има мнение и всеки има право да го изказва(за натякване не казвам нищо).И не си мисли, че искам да те уча...ясно ми е, че си по-голям от мен и се имаш за по-умен, но не винаги годините са критерии за акъл(не изтъквам и че съм умна, не ме разбирай погрешно).Примири се с факта, че има и такива които не я харесват.
    Иначе Тео е номер 1 !!! =D> =D> =D>

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    крайно време беше да я махнат.има глас,симпатична е,но не ми беше фаворит.не ми харесваше това,че пееше доста силничко,направо се надвикваше.не мисля,че трябваше я махнат чак сега.тя трябваше да си тръгне една от първите.на последния концерт за моя изненада се представи супер.и песента на Таркан,и на Amr Diab ги изпя страхотно...

DjBaloon,алооо по-полека с нервите.разбирам,че си й страшен фен,ама всеки си има различно мнение по въпроса.и не мисля,че си прав да казваш,че сички момичета сме й завиждали.ако има такива,които й завиждат,това си е техен проблем.след като публиката я е оставила толкова дълго,значи я харесва.а публиката включва и МОМИЧЕТА!сигурна съм,че така щеше да говориш,ако я бяха изгонили първа...просто си пристрастен.
    Ne prosto se draznq kogato nqkakvi 13 godishni hlapeta,nqmashti si haber ot muzika pochvat da obqsnqvat kade i visqli slanitite i dali mojela da pee... aide sa...i grehota shte e qko nqkoi kaje che oniq jici.. det ostanaha dori i imenata ne im znam.. sa po charovni i luchezarni ot neq... a tova e dosta vajno za edin izpulnitel!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    По-добре,че си тръгна тя,отколкото някой друг...Не съжалявам,че я няма..наистина се правеше на мн важна...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    По-добре,че си тръгна тя,отколкото някой друг...Не съжалявам,че я няма..наистина се правеше на мн важна...
    Koga puk q vidqhte da se prai na vajna... olelele maleleeeee vie ne ste dobre... tochno tq da se prai na vajna tuka praime neshto prerazkas svoboden stil mai

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    след като са ги оставили толкова дълго,значи има защо.харесват се на публиката.
    направи ми супер впечатление,че Кремена прие мъжки,че напуска шоуто.нито плака,нито нищо(за разлика от нея Пламен,който ми беше фаворит,като напусна как рева...)а по принцип,когато си тръгваше някой плачеше.явно доста са се сприятелили вече...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Град
    Sofia
    И между другото единственото нещо, което ме изкефи най-много снощи дето каза тя, беше че не свършва света като излиза от Мюзик Айдол... =D> много се ми хареса...радвам се, че на журито от професионалистчета им стана тъпо!
    А тоя Пламен Пътов чак и ревеше ахахаххахах леле...тва е, хората превъртат и се излагат като реват пред цяла България за глупости

На последния концерт Кремена изпя най-добре песните си .. Незнам защо изгониха точно нея , въпреки че не ми беше фаворитка , не трябваше тя да си тръгва
    Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..

Град
    На Баскетболното игрище!
    йеееееееееееееееесссссссс сссссссссс най-сетне я изгониха !!!!!!!!!!!!! егати ме дразнеше тая !!! кефффффффффффффф ми е
    I am what I am !!!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi
    йеееееееееееееееесссссссс сссссссссс най-сетне я изгониха !!!!!!!!!!!!! егати ме дразнеше тая !!! кефффффффффффффф ми е
    Alooo momche,az q haresvam!!! ,kaji che te kefii!!!

Град
    На Баскетболното игрище!
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    казвам че не ме кефи !!

на мен най ми харесва Преслава от Мюзик Айдъл
    I am what I am !!!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    казвам че не ме кефи !!

на мен най ми харесва Преслава от Мюзик Айдъл
    Lud li siii ,taq izluchva adskata tupota

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Тва не съм го гледала,ама не ми беше фаворитка
    Между другото тоя Сюлейман е от мойто даскало и днеска на концеерта по случай изпращането на абитуриентите пя

az li4no se kefq 4e q izgoniha
    ne 4e pee lo6o momi4eto ama drugite peqt mnoooogo po-dobre

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Abe zastrelaite se be!

Град
    Sofia
    DjBaloon - мил както винаги

Тая Кремена хубаво пееше за годините си ама изглеждаше като някъв трол! Хубаво, че я изгоника! Моята фаворитка е Преслава! Тя засега е супер и има страхотен глас и визия! Много е готина!

Кремена,Ники Манолов,Пламен,Валентина и Красимира
    БЯХА И ВСЕ ОЩЕ СА НАЙ-ГОТИНИТЕ!!!

Килограмите и ...ооооооффффф много е сладка независимо от килограмите си ,а и килограми се свалят,а да пееш добре не става така!!!
    Най-готините бяха разкарани -публиката на мюзик айдъл е тъпа нито ТЕОДОР НИТО ПРЕСЛАВА НИТО НЕВЕНА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИЩО.......от тези които останаха само Стефан е готин

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ~^~SuPeRSlaDkA~^~
    най-после
    napylno podkrepqm, pisna mi da gledam toq mutant. nai mnogo mi haresvat teodor i nevena

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Цитирай Първоначално написано от ~^~SuPeRSlaDkA~^~
    най-после
    napylno podkrepqm, pisna mi da gledam toq mutant. nai mnogo mi haresvat teodor i nevena
    Samoubii se be!

Смятах да не се зачждам, ама няма как да се стърпя... Ако Господ те слушаше населението на тоя свят щеше да намалее доста драстично...
    ок, разбрахме, че я харесваш, нищо против нямам както аз така и останалите, спри да ругееш и кълнеш, че става много тъпо така
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Пееше хубаво,но не чак толкова.'Най-известна' стана,когато изпя Horchat Hai Caliptus.Наистина я изпя прекрасно,но до там.Следващите и изпълнения не ми харесаха особено и според мен много правилно я изгониха.

За външният и вид мога да кажа,че наистина е...огромна.Това е момиче на 15 години.Ако не знаех този факт,щях да си мисля,че е поне на 25.Беше гост в Шоуто на Слави...какво да кажа - та тя беше по-едра от Росен Петров.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си