.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Hybrid View

Мега фен
    Град
    София

Кремена-иэгонена

Ами коментираите иэгонването на Кремена от Мюэикайдъл.
    Аэ лично не съм голяма фенка ,но реших да пусна една темичка
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    най-после

Не ме интересува особено. Симпатизирам на Теодор Койчинов, но като цяло смятам Music Idol за скучно предаване.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~^~SuPeRSlaDkA~^~
    най-после
    [size=7][b][u]fosse cos

yeeeee yeeeeeeeeee yeeeeeee yeeeeeeeee izgoneha q super mn hubavo napraviha )))))))))))))))))))))))))) kato doide v toq music idol i sas vsqko predavane po naduta stavashe ! pravo hora evala ;]
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Йее,йе,радвам се! Трябваше да я изгонят преди мноого време! Нещо много й се отвори работата,а не бих казала,че е нещо повече от останалите!
    Пламен трябваше да остане по-дълго от нея,жалко,че се получи така! Той определено е по-стойностен от нея!
    Надувка е бих казала,време й беше! \/

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    kato ne moje da pee..

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~^~SuPeRSlaDkA~^~
    kato ne moje da pee..
    Абе не случайно е останала сред 5-те най-добри!Тя може да пее,но не чак толкова хубаво,колкото я хвалят..!Иначе Тео е номер едно
    [size=7][b][u]fosse cos

хе хе, тя до седми клас ми беше съученичка... наиситна си е малко надувка... ама иначе е печена. Ама като погледанеш Преслава и Невена и те едни слабички, години, а тя.. не съвсем. И аз съм на нение, че и беше време
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Eh devoicheta.. ne i zavijdaite tolkova... ..biva biva ma vie si povervahte... nqmashe po-dobra ot neq ,nai-gotinata... i vinagi se predstavqshe perfectno.. no prosto zlobata na momichetata i golqmoto pedalsko obshtestvo nadelqha i ostanaha neduzite...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    az smqtam 4e kremena ima6e to4no 2 dobri izpulneniq..1voto na pesenta na Ishar o6te na prosolu6vaneto kogato q prieha i 2roto be6e onazi pesen deto bila s egipetski akcetn..prez cqloto ostanalo vreme na kastingite predi golemite koncerti te vse i kazvaha 4e idavat 2ri 6ans e dava li se 2ri 6ans 3 puti? ima6e mn po qki ot neq sled tva kak izdurja mili4kata do 5torkata ne q znam...no az smqtam 4e nevena ot momi4etata i teo ot mom4etata trqbva da spe4elqt super sa qki ama a de kato trqbva da e samo edin...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az smqtam 4e kremena ima6e to4no 2 dobri izpulneniq..1voto na pesenta na Ishar o6te na prosolu6vaneto kogato q prieha i 2roto be6e onazi pesen deto bila s egipetski akcetn..prez cqloto ostanalo vreme na kastingite predi golemite koncerti te vse i kazvaha 4e idavat 2ri 6ans e dava li se 2ri 6ans 3 puti? ima6e mn po qki ot neq sled tva kak izdurja mili4kata do 5torkata ne q znam...no az smqtam 4e nevena ot momi4etata i teo ot mom4etata trqbva da spe4elqt super sa qki ama a de kato trqbva da e samo edin...
    Kvoto i da gvoorite kremena beshe nai luchezarnata,tq ima nai-golqm potencql da stane istinska zveda.. tiq drugite sa adski atipatichni.. dokato tq si imashe vid.. puk i za men peeeshe nai-dobre ot vsichki,otnosno vtoriq shans te i kazaha che lichno neq shte tormozqt poveche... taka che ama vobshte ne se e spravila po zle ot oniq..

Град
    София
    ЙЕЕЕЕЕЕ ... =D>
    И кво и беше толкова "хубавото и лъчезарното" ... Шкембето и сланините А и не ми харесваше и като глас... Още отначалото ми е адски антипатична...
    П.П. ХАХАХаХААХАХААХ Неска видях Пламен Пътов...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    ЙЕЕЕЕЕЕ ... =D>
    И кво и беше толкова "хубавото и лъчезарното" ... Шкембето и сланините А и не ми харесваше и като глас... Още отначалото ми е адски антипатична...
    alo krasavicata...prosto zamulchi... bati kompleksarskata istoriq.. tva jenite kato vidat nekoq po hubava ot tqh i shte si izqdat guza... omg..

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Кременчето много не ме кефи и се радвам, че най-сетне я изгониха.
    хъхъ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kvoto i da gvoorite kremena beshe nai luchezarnata,tq ima nai-golqm potencql da stane istinska zveda.. tiq drugite sa adski atipatichni.. dokato tq si imashe vid.. puk i za men peeeshe nai-dobre ot vsichki,otnosno vtoriq shans te i kazaha che lichno neq shte tormozqt poveche... taka che ama vobshte ne se e spravila po zle ot oniq..
    "tq ima nai-golqm potencql da stane istinska zveda" za tva sum prava no za drugoto ne xix

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    ЙЕЕЕЕЕЕ ... =D>
    alo krasavicata...prosto zamulchi... bati kompleksarskata istoriq.. tva jenite kato vidat nekoq po hubava ot tqh i shte si izqdat guza... omg..
    МХмХмхмх... Сиг... Аз не искам съм хубава по арабските стандарти... И като си предстая че е само година по-голяма от мен... Малеееее а как я глеат мъжете...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    жените в Мюзик Айдъл са под всякаква критика, тая поне имаше нещо симпатично
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Абе ти що си мислиш, че като не харесваме някое момиче е от злоба! Айде сложи си ръката а сърцето и кажи "Кремена няма сланини", да те видим. Казах вече, има много хубави качества, ама на фона на останалите и беше крайно време. Не е знам от де се взе такъв разбирач, ама отношенията между жените могат да ги разберат само жените. И както ние не казваме нищо за вашите отношения, така и ти си замълчи
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Град
    София
    Тва с ръката на сърцето и сланините ме удари в душЪтЪ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    и Азис има сланини, ама го слушате нали
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от love_sdv
    Абе ти що си мислиш, че като не харесваме някое момиче е от злоба! Айде сложи си ръката а сърцето и кажи "Кремена няма сланини", да те видим. Казах вече, има много хубави качества, ама на фона на останалите и беше крайно време. Не е знам от де се взе такъв разбирач, ама отношенията между жените могат да ги разберат само жените. И както ние не казваме нищо за вашите отношения, така и ти си замълчи
    Piklo grozna shte zamulcha kogato az resha... shte se izkazvam kogato az resha i kakto az resha,ne se burkai da mi davash naklon kak kade i s koi da govorq.. ili pone ne si gubi vremeto nqma smisul... predelno qsno mi e che zavijdash... tuka na golemite krasavici s perfectni tela se izkarahte sichki.. smeshnite nedeite..

тебе не знам кой те информира, че слушам Азис, ама си в грешка.
    Колкото до моята завист не може да съм ти пределно ясна като не ме познаваш... смешно е. Ти си смешния. И прав си, няма как да млъкнеш. Само уните значт кога да млъкнат.

И все пак не ти видях рръката на сърцето...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от love_sdv
    тебе не знам кой те информира, че слушам Азис, ама си в грешка.
    Колкото до моята завист не може да съм ти пределно ясна като не ме познаваш... смешно е. Ти си смешния. И прав си, няма как да млъкнеш. Само уните значт кога да млъкнат.

И все пак не ти видях рръката на сърцето...
    Grozna si moito momiche... ogledai se.. zavijdash.. jalka si... nedei da govorish.. izlagash se

ти пък как ме видя че съм грозна бе... като толкова много те засяга, love_sdv ми е skype-a , намери, ще ти пратя снимка. Че ми е омръзнало от трактористчета като тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си