.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

aide de hora pomagaite pls

Момчета,тъп въпрос, но възбуждате ли се от стриптийз и какво наи ви харесва.Искам да зарадвам гаджето ми .Кои движения наи-ви допадат и какво бельо най ви възбужда.
    Моля ви без тъпи изцепки!!!

Хайде де момчета, помогнете!!! [-o<

Guest
    Ами да определено обичам всичко в това ... Всички движения с еротични намеци ме радват и бавното разсъбличане .Оххх а накрая като ми направи един шпагат (особенно като е с къса поличка) направо лудвам \/

az sum momi4e no 6te ti kaja 4e se sumnqvam da ima mom4e koeto da ne haresa striiptiz ot priqtelkata si 6tom ste zaedno zna4i te haresva a gola o6te pove4e.. oble4i nqkoe sexy belio (danteleno pra6ki i potni4e-vurvqt v komplekt da ne nahluzi6 nqkoi potnik..) pusni si uspokoqva6ta muzika i zapo4vai dvijeniqta....jelatelno e da sa v takt s muzikata pribliji se do nego i zapo4ni da se turka6 v penisa mu...davam garanciq na 100% 4e 6te go poburka6!!!!uspeh i da pi6e6 kak e minalo

Супер фен
    mi men striiptiza ne mi vliqe koi zn kolko oba4e ako doide6 pri men sled striptiza i mi pusne6 ryka po bedroto samo da me drazni6 posle po vrata aaaa kosata i gyrdite i sym tvoi

Град
    Село.София
    Men nai mnogo me vazbujda kogato se nadupi i po4ne si svalq pra6kite vtrisa me napravo )

ааа виж кво няма кво да се бавиш направо му врътни един стрийптиз :P

Трее да е немомче та да не се изкефи
    Подплатен ли съм в зелено, аз съм романтичен, и към всяка хубава жена съм със подход за мен типичен.

това е много общо казано,аз мога да се възбудя не само от стрийптиз,НО важното да е с точния човек.
    при него всяко движение е възбуда,така,че отговора на въпроса ти е ДА-нормално е да се възбуди,ако ли НЕ го сменяй веднага \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си