.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: kak da postapq?

kak da postapq?

imam gadje ot 3 godini!!!i az mnogo goobi4am,no naposledak izlizah samo na kafe s edinnegov priqtel,4isto priqtelski,no to se zabelqzva 4e me haresva...kak da postapq da kaja li na gadjeto si i da sasipq li priqtelstvoto im?

Guest
    kaji mu na toq deto te haresva da se osyznae za da ne si preebe toi sam priqtelstvoto.. mn e prosto kvo puskate temi ue da vi eba

am kazvah mu go mnogo pati,kazah mu 4e s nego mojem da sme samo priqteli 6toto az siobi4am gadjeto i toi mnogo dobre go znae,no pak prodaljava...i zatova se 4udeh da kaja li na gadjeto si!no ne isakm da preebavam priqtelstvoto...no vse pak ne iskam posle da stane ne6to i da se okaja az vinovnata!

Guest
    emi ne izlizai s priqtelq mu na kafe... izbqgvai go..

kak da postapq
    поплачи си

Kogato pak poiska da otidete na kafe otreji go , izbqgvai go no ne razvalqi priqtelstvoto im , zashtoto edin m1j d1rji mnogo pove4e na pirtelite si , ot kolkoto na jenata do sebe si Prosto ne im s1sipvai priqtelstvoto , zashtoto moje da ima i posledstviq za teb .

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Kogato pak poiska da otidete na kafe otreji go , izbqgvai go no ne razvalqi priqtelstvoto im , zashtoto edin m1j d1rji mnogo pove4e na pirtelite si , ot kolkoto na jenata do sebe si Prosto ne im s1sipvai priqtelstvoto , zashtoto moje da ima i posledstviq za teb .
    thank you!!!
    i az taka mislq da napravq,no problema e 4e i da ne iskam da hodq na kafe s nego,kogato izlqza ve4er i toi sqka6 me sledi i vinagi me namira!omrazna mi ot nego no neiskam da sasipvam priqtelstvoto im!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Любовта ще ти помогне да го преживееш и ще ти отвори очите как е по-правилно да постъпиш.

Аз мисля да кажа на гаджето ми за да си знае,не искам после нещо да стане и да се окажа без вина-виновна!все пак ако тово момче,което ме харесва е истински приятел на гаджето ми нямяше да постапи така или поне щеше да му каже в очите какво изпитва кам мен!Да направя ли това,което мисля?

Мега фен Аватара на koalka
    А защо просто не спреш да излизаш с тоя приятел и не си бъдеш с гаджето си, но усещам, че ти не искаш...а искаш нещо с приятеля му...

ако кажеш на гаджето си че си излизала с друго момче нема ли да се сърди ?
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    А защо просто не спреш да излизаш с тоя приятел и не си бъдеш с гаджето си, но усещам, че ти не искаш...а искаш нещо с приятеля му...
    ne iskam da sams priqtelq mu a s gadjeto si za6toto mnogo si go obi4am i darja na nego,no kakto i da izbqgvam prqtelq mu toi pak me namira,...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Ньтс пк 4е 6ше яс дяшьхе яьпд якя гьиеяэьхешд

Цитирай Първоначално написано от naia
    Ньтс пк 4е 6ше яс дяшьхе яьпд якя гьиеяэьхешд
    prevedi!!!

Guest
    а бе ти си много тъпа ве ко да направи че момчето е влюбено в тебе и кат каиш на гаджето си ко ще го пребии ли го ....
    просто му кажи че искаш да сте приятели кратко и ясно
    пуууу аман от тупи путки кат вас

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Естествено, че няма да им прецакваш приятелството Това е супер подло Ще говориш с приятели на гаджето си и ще му обясниш, че обичаш гаджето си и нямаш намерение да се занимаваш с други момчета
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Естествено, че няма да им прецакваш приятелството Това е супер подло Ще говориш с приятели на гаджето си и ще му обясниш, че обичаш гаджето си и нямаш намерение да се занимаваш с други момчета
    PROBLEMA E V TOVA 4E AZ GOVORIH S TOVA MOM4E I MU OBQSNIH 4E NQMA DA STANE NI6TO POVE4E OT PRIQTELSTVO TAI KATO OBI4AM GADJETO SI,NO TOI NE SE RAZBIRA OT DUMA I SAMO ME PRESLEDVA,4UDQ SE VE4E KAK DA SE KRIQ ZA DA NE ME NAMIRA!!!

Кажи на гаджето ти, че негов приятел иска да те бодне и готоо. Остави ги после те 2мата да се опраат. Ако си мислят, че заради нек'фа мацка треа да си съсипват приятелството, успех им пожелавам!!! Каквото почукало, такова се обадило!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Кажи на гаджето ти, че негов приятел иска да те бодне и готоо. Остави ги после те 2мата да се опраат. Ако си мислят, че заради нек'фа мацка треа да си съсипват приятелството, успех им пожелавам!!! Каквото почукало, такова се обадило!
    i az taka mislq,blagodarq za saveta!!!

ne6tata se opraviha,kazah na gadjeto si toi pogovori s priqtelq si,ostanaha si priqteli i tva mom4e obe6ta ve4e da me ostavi na mira.i sega az sam mnogo 6tastliva s gadjeto si blagodarenie na vas!!!mnogo vi blagodarq!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си