Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Значи от няколко дни имам някакви странни сърбежи отдолу (около клитора и от време на време на устните) и по бельото забелязвам съмнителен секрет.. Не съм правила секс ,девствена съм,спазвам си отлична хигиена,но дали съм лепнала нещо ,и от къде може да съм.. не съм правила нищо необичайно,просто изведнъж стана така..Сърбежите не са постоянно,а от време на време,но всеки ден ги има.Исках да кажа на майка ми,но ме е срам ,и при никакви положения няма да и кажа,а какво остава за генеколог
а възрастта кой ще ни каже? мм??

ако ви заболи нещо толкова незначително като зъб - дали наистина ще споделяте с тук пописващите хлапета /предимно от женски пол/ или ще тичате до първия попаднал ви под ръка стоматолог - който ще ви избави от БОЛКАТА?

че нямате контакт с Майка си е тъжно. но преполагам у вас има и Татко и Батко и etc...

това, което описвате при положение че не сте имали полов контакт е студентски случай на т.н "гъбички" най-вероятно, чиято хипер активност е продуцирана от употребата на фармаколопгични препарати или / най-често!/ на "маркови" и "изпитани" от някоя приятелка козметични средства - сапунчета, гелчета, шампоанчета и какви ли не още мазила и боклуци