.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на koalka
    Завиждат, защото виждат, че не могат да имат това щастие, което ти имаш и се опитват да го развалят, вместо да се радват за теб.Това хората сме...нямам думи.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Завиждат, защото виждат, че не могат да имат това щастие, което ти имаш и се опитват да го развалят, вместо да се радват за теб.Това хората сме...нямам думи.
    dam... a tova koeto me drazni nai mnogo e 4e naprimer na men kato mi zavidqt za ne6to i vednaga me izkarvat "uff tuz kva e tupa kva e nz si kva si" xaxa kak moje si4ki da sa s nqkakvi kompleksi i kak ne se nau4iha da ne si gi izkarvat vurhu drugite hora ...

Do bolka poznatat istoriq . I az vinagi se 4udq , zashto vsi4ki zavijdat dori za nai-malkoto . Ako imash d1lga vr1zka , vseki iskam da vi navredi , ako imash hubava roklq , te gorqt s cigara ili "bez d iskat" q k1sat. Vseki koito zavijda zlonamereno e edin shiban kompleksar . Shtom ne moje da postigne visoki rezultati po4va da zloslovi be tey e . Ebi im maikata da ne ti puka uspeh macka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Do bolka poznatat istoriq . I az vinagi se 4udq , zashto vsi4ki zavijdat dori za nai-malkoto . Ako imash d1lga vr1zka , vseki iskam da vi navredi , ako imash hubava roklq , te gorqt s cigara ili "bez d iskat" q k1sat. Vseki koito zavijda zlonamereno e edin shiban kompleksar . Shtom ne moje da postigne visoki rezultati po4va da zloslovi be tey e . Ebi im maikata da ne ti puka uspeh macka
    abe to 4e ne mi puka za tqh ne mi puka oba4e se pak tva zasqga moq sobstven jivot i te se mu4at da mi go razvalqt i da mi otkradnat 6tastieto...

и аз това се питам защо когато си щастлив винаги се намира някой който да ти открадне щастието.това със сигурност са хора комплексирани и понеже те не са щастливи трябва и другите да са като тях.завистници да си гледат тяхния живот

Супер фен
    Ами просто хората са гадни и завиждат наистина супер много! Мен примерно много момичета ме мразят,защото съм много красива,и постоянно ме заяждат без нищо да им казвам или правя.. Не искам да е така ама..хората в днешно време са гадни
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ами просто хората са гадни и завиждат наистина супер много! Мен примерно много момичета ме мразят,защото съм много красива,и постоянно ме заяждат без нищо да им казвам или правя.. Не искам да е така ама..хората в днешно време са гадни
    Ух... ама се изказа...хахах...

П.П. Защото хората са злобни същества.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Това е най болната тема на обществото

Цитирай Първоначално написано от naia
    Това е най болната тема на обществото
    Mда, права си. Ама лошото е, че в другите държави го има тва нещо, завист, но не е развито толкова, колкото в БГ. Прост пример ще дам:

В БГ си слагаш Порше Карера 2002г. пред къщата или на тротоара и какво виждаш на другия ден? Или я няма, или гумите и няма, или СД-то го няма или нещо от тоя сорт. Ама защо? Еми защото не всеки има Порше пред къщата си. А после, комшийте се събират на седянка и ти обсъждат къщата, колата, жената, децата...

В Лондон (давам го за пример щот аз съм тука) във всеки двор, пред всяка къща почти има Поршета ... хората са прекалено отчуждени един от друг и макар, че живеят на 2 метра врата от врата, дори не си знаят имената, а са само на Здравей-Здрасти. Никой не гледа в чинията на другия, защото неговата собствена е прекалено дълбока, за да надникне в нечия друга. Та ето за това горовя .. А има и една стара софийска приказка дет гласи следното : "Абе Мите, защо на Вуте да му е добре, като на мене ми е зле? Я дай да измислим нещо, та и той да е кат нас!".

SHtoto nqmat tova koeto ti nqmash ey za tfa zavijdat shibanite kompleksar4eta

Guest
    хваштам бас,4е абсолиутно всеки от тези дет писаха в тая тема са завиждали и завиждат...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хваштам бас,4е абсолиутно всеки от тези дет писаха в тая тема са завиждали и завиждат...
    xaxa nz za drugite no ne6toto za koeto sum zavijdala na nqkoi kato se ima predvid 4e estestveno 4e sled 5 min mi e minalo e bilo 4e na nqkoq moq poznata pri4eskata i e mn qka ili mn qko se e oblqkla i sled 5 minuti po4vam mn da im se kefq...no nikoga ako 6tete mi vqrvaite nikoga ne sum zavijdala na nqkoe mommi4e 4e hodi s nqkoe mn qko mom4e koeto az sum iskala..nqma takova ne6to i nikoga ne sum zavijdala za 4ujdoto 6tastie dori i da e nqkoi koito ne ponasqm tva si e negoviq jivot i ne me ebe za tozi 4ovek
    no tova koeto imam predvid e 4e imam nqkolko poznati koito prosto za vsqko ne6to zavijdat ama za vsqko i nz nito moga da im pomogna na tezi hora nito ni6to....nqma na4in prosto i tv ae tujno

Супер фен
    Хихихихи Ами аз попринцип изобщо не съм някаква надута ама просто казвам как мислят хората за мене и как седят нещата
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Re: za6to vsi4ki zavijdat? koito iska da izkaje mnenie :)

Цитирай Първоначално написано от KiT KaT
    za6to vsi4ki zavijdat ..nemoje li vseki da si gleda sobstveniq si jivot a samo se zanimava s jivota na drugiq i kogato drugiq e 6tastliv samo da se 4udi kak da mu razvali ili otkradne 6tastieto
    защото каквото не можеш да имаш това искаш!

Голям фен
    Спокойно.Явно не си единствената,на която й провалят живота.И аз това се чудя и не мога да стигна до точен отговор.Явно на повечето хора това си им е в кръвта.Само да гледат в другите и да клюкарстват...Пффф.На мен супер много пъти са ми създавали проблеми такива пуйки,без извинение.В момента съм наказана,заради клюкари.То е завист,то е чудо.Просто нямам думииии!!!!!!!!!Мразя такива хора.Да се занимават със собстения си живот,какво само гледат в другите не мога да разбера.Но аз знам,че за всички си има Бог!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Хората със самочувствие не могат да понесат щастието на нормалните и скромни хора. За това изпитват завист и злоба към тях.

Град
    У нас Си (=
    Защо ли...защото всеки иска най-доброто за себе си и близките си и когато вижда, че не може да постигне това, което иска и за което е мечтал и вижда, че еди кой си го има какво му остава тогава? Да започне да завижда...е , не всички правят така, но все пак това опира и до възпитание, и до ценностна система..Може да завиждаш на някого не само за материалното, което притежава, но и за приятелката/приятеля му...Нормално е да искаме хубавото и като виждаме, че го нямаме да се дразним на тези, които го имат...няма толкова добри и контролиращи себе си хора, които да не са завиждали дори съвсем, съвсем мъничко...Това е същото като да питаш : ''Защо винаги мразят някого?''..Защото злобата обединява хората..злобата и завистта!

Цитирай Първоначално написано от IYI. Heaven's A Lie
    Защото всички сме измикяри.

Отговорих ли ти на въпроса? ^^
    Да подчертая,че не всички са такива... ..а по темата..заживдат,защото всеки иска това което няма..А и просто няма човек,който поне малко не завиждан на някой друг..Но не винаги зависта изразява лоши чувства..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си