.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

И кво правим в случаят...

Сега накратко да си изкажа аз проблема тука... Имам аз един голем въпрос моята приятелка преди около година беше меко казано лудо влюбена в един кавал от неиният клас...обаче нали уж спря да го харесва и сега е с мен...Ама все пак са от един клас и доста често ги виждам заедно,апа тоя като го видя и съм на косъм да му изшия един шамар Днеска сутрината пак я гледам ходи с него уж за хамбургери явно апа се забави 10 15 минути бахти хамбургера за 5 минути е готов ко праиха толко незнам щото от даскало не можах да видя повече...Че въпроса ми е кво да правя да и викам ли и да я накарам да прекрати сякви контакти с тоя мамин 'убавец ,да и кажа да избира или мене или него...или просто да стискам здраво зъби и да си мълча...
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Kak shte si m1l4ish , tova momi4e ko se ebava s tebe . Ako iska da e s tebe da b1de s teb do krai , ako li ne da otiva pti onq mamin ubavec . Moje naistina i da sa samo priqteli , no malko se s1mnqvam . Shtom tolkova iska da e s nego ostavi q , toq kato q izigrae shte doide da pla4e na tvoeto ramo

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ахха.
    Ако й забраниш да се вижда с него - големи скандали ще ти вдигне.
    Каквото и да става, щом са в един клас, то просто училището им налага да се виждат.
    А относно хамбургерите - еми извинявай, ама знаеш ли кви опашки има пред закуските във всяко едно даскало.
    Единствено можеш само да й кажеш, че ти е НЕПРИЯТНО като ги виждаш двамата, но не и да й налагаш да не се виждат и да не движи с него.
    Като й кажеш, че ти е неприятно, така ще я оставиш сама да си обмисли дали да се появява с него пред теб. Или ако те уважава достатъчно, ще приеме забележката ти и т.н, или пък ще ти обесни, че няма от какво да се притесняваш.....

занеш ли проблема е там че съм и го казал не малко пъти това,но тя пак продължава... каза мич е няма от кво да се притеснявам,макар да и имам доверие се притеснявам... и мисля че има основание за тфа искам тука да попитам прав ли съм или не
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Град
    гр. Пловдив
    Ами виж ся, ние от форума не знаем какво й е в главата и дали в случая си прав.
    Нормално е да се дразниш като я видиш с това момче, но щом ти е казала да не се притесняваш.. не знам, какво толкова се впрягаш.

Друга идея -> Обади се или дръпни настрани някъде в даскало това момче и му обесни СПОКОЙНО, В УМЕРЕН ТОН и ДОБРОНАМЕРЕНО да се отдръпне леко от приятелката ти, но не бъди страшен.

Мале, кви идеи давам..

Още продължавам да си мисля, че няма никакъв проблем, а ти си го създаваш сам за себе си.

Ами.. аз ако го дръпна на страна ше го .... правим на кока кола Light кутиика шото имам дразги с него.. ама ка да е.. уж се оправихме преди малко.. тя поплака то и аз тайно ама сега вече всичко е ок

Град
    гр. Пловдив
    Тцтц.
    Голем бранител на територии си.

Град
    РЮАР

Re: И кво правим в случаят...

Неможеш да и забраниш. Живот1т си е нейн и ще прави какво иска, а ако го направиш това б1ди сигурен, че ще напусне.. Просто поговори с нея за този проблем и в никак1в случай недей да се биеш с момчето. То не е виновно, че гаджето ти го харесва или поне има някакво влечение..

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи й истината-не искаш да ги виждаш заедно, а тя, ако иска нека се вижда с него.Каквото и да си говорим, каквото и да е било преди-ако държи на теб, той няма да й е чак толкова ценен, че постоянно с него да се мъкне.

Амм ко да ти кажа. Имах същия проблем, ама абсолютно. И кфо направих ... Един ден не ми издържа психо-системата и седнах на 1 пейка. Аз вече бях завършил, но имах приятели в даскалото още и седнахме и си лафиме. Я излиза тоя и мойта скъпа дружка. Нещо си лафят. Побеснех! Хем и бях казвал, че от тфа нищо неа да излезне и само проблеми си създаваме. От нищото ш' напрайм едно голямо НЕЩО и тогава пак тря аз да съм виновен. Тя ми викаше нещо от сорта на спокойно ала бала ... хуу, минаха се 2-3 седмици, месец. Една Събота, приятелката ми беше в банята, гледам телефона и звъни. Е па викам кфо, ш' вдигна. Кога казвам "АЛО", тоя наглия вместо да затвори ми вика "Може ли да говоря с ****?" Викам му "Дали можеееее????" Като зех да ги нареждам едни п*тки майни ... заплахи ли не бяха, кфо ли не беше... ауу да видиш как той сам се беше отдръпнал от нея, а като и казах на нея, тя се почувства меко казано гаднУ, гузна беше няк'ва. Питах я дали е за 1ви път, тя уж каза "ДА", ама знам ли. Нищо де, важното е, че изчистих един паразит от пътя ми. Ама така е кфо, секи си брани територията! Та ет' ти един съвет от мене - не ги оставяй мноо да си живуркат близко един до друг, нищо хубу няя излезне от тфа, рано или късно, повярвай ми!

Мега фен
    Град
    София
    Еми ти неможеш да и кажеш дали да се вижда с него или не-тя сама си решава !Първо виж дали найстина има нещо по-така с него ,а после действай....фани го тоя некой път и му раэмажи фиэиономията !А после я эарежи ! А ако нямат нищо просто си трайкай,даже сам каэа ,че и имаш доверие.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    ти си мухьото в цялата работа
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Не си мухльото в цялата работа,ама все пак си ревнивкото . Давай и лична свобода дотолкова ,доколкото ти позволяват нервите. Ти си имаш чувства защитавай ги когато и както трябва.

Ако аз имах такъв проблем първо бих потърсил причината в мен - за да има такива активни отношения с друг явно има нешо неизпипано в мен. ОК,оправям го. После отсранявам външните дразнители - примерът на батко ти BAYO е добър. Трябва да показваш решителността си ,но не върху приятелката ти ,а върху външният човек. Той точно така е направил. Така си спестяваш нервите и тези на гаджето. А балък дет я зарибява... той може да ти отвори компот от джанки и да ти го сервира за закуска ако иска .Да заминава.

Абе аз знам кво да направя ама ме е страх после тоя да не изкара некое медицинско че след като ги навърших тия 18 гледам да не правя много простоти... Днеска имаше ексцесии и сълзи от нейна страна уж се изяснихме и би трябвало да и е станало ясно че неискам да има зимане даване с тоя гугут Ако е така супер,ако ли не ако продължава в същият дух ще има един потърпевш и това нема да съм аз

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Попитай я направо има ли някви чувства към него.Тя най-вероятно ще ти киже "не",но може би по изражението й ще познаеш дали те лъже и тогава вече ще предприемаш нещо.Може просто да са приятели,не се впрягай чак толкова
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Баси манияка...я се спри....ей голяма ревност..щом е с теб значи за нея той не съществува!Не и казвай нищо че ако и кажеш да спре да общува с него....на нейно място бих те зарязала на секундата..сам си васи заключения
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

xaxa e dobre dai sq 6toto mn revnuvash momicheto da spre da si govori s toq i s onq.Nishto ne mojesh da napravish te sa sauchenici i 6te poddyrjat vryzka,pyk i ne mislish li 4e 6tom toi q iska, tq ako go iskashe 6te6e da e s nego, a ne s teb???6te si nai golemiq vazduhar ako go napravish i q nakarash da izbira .NE go pravi, prosto i vqrvai malko poveche!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Pink Paradise
    В един клас са. Тя била луда по него - вече свършен факт. Той е минало. Преди е била, сега не. Сега е с теб.
    Като сте се карали заради оня 'гугут' тя е плакала. Мислиш ли че щеше да плаче, ако и пукаше за оня?! Плакала е защото не можеш да разбереш, че няма нищо повече от приятелски взаимоотношения и че се карате за пореден път, за нищо.
    Казал си й че не ти е приятно, и тя продължавала... Е как се предполага да не продължава щом са от 1 клас и са ПРИЯТЕЛИ, да не кажем най-добри? Знам, че ревността е признак на чувства и това е хубаво, но тая ревност става прекалена...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Град
    sofiq
    mislq 4e o6te si obi4a nego,imala sum sa6tiq slu4ai i povqrvai mi 4ustvata ne iz4ezvat ei taka
    p.p tova e prosto moito mnenie

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Просто поговорете спокойно. Обясни и, че не ти е приятно да контактува с него. Все пак, ако и имаш достатъчно доверие не трябва да я ревнуваш толкова много.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
    В един клас са. Тя била луда по него - вече свършен факт. Той е минало. Преди е била, сега не. Сега е с теб.
    Като сте се карали заради оня 'гугут' тя е плакала. Мислиш ли че щеше да плаче, ако и пукаше за оня?! Плакала е защото не можеш да разбереш, че няма нищо повече от приятелски взаимоотношения и че се карате за пореден път, за нищо.
    Казал си й че не ти е приятно, и тя продължавала... Е как се предполага да не продължава щом са от 1 клас и са ПРИЯТЕЛИ, да не кажем най-добри? Знам, че ревността е признак на чувства и това е хубаво, но тая ревност става прекалена...
    Леле тфа сякаш беше тя Както и да мисля да ви послушам и да стискам зъби тфа е нема друг начин нали я обичам ще се примирявам с някой неща

FeeL_The_BeaT/bez log
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от The-Cult
    Цитирай Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
    Леле тфа сякаш беше тя Както и да мисля да ви послушам и да стискам зъби тфа е нема друг начин нали я обичам ще се примирявам с някой неща
    Ами според мен така трябва да направиш, дори да изкорениш чувството. Но така или иначе една връзка се крепи и на компромисите, така че... успех ви пожелавам!

нищо не питай и не казвай направо!!!! НИЩО НИЩОИ НИЩО. просто си хвани и ти някоя курва и се размотавай с нея по цял ден... тя или ще се усети или тя ще ти вдигне скандал и ще си кажеш какво мислиш без да си виновен ти за краха...
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Guest
    Няма да го бийш тоя маминия Убавец той не е виновен че е по убав по готян по забавен по умян от теби

Ако държиш да си рязвалиш връзката-забрани и!Какво като са заедно? Нали са в един клас?Ще го накараш да се премести ли?Или нея ще накараш?Нямаш право да отделяш приятелката си от нейните приятели.Кажи и че ти е неприятно ,но не с гадния тон стил"избирай" повече няма какво да направиш..освен да се опиташ даспреш да ревнуваш!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си