mojesh li da se razboleesh ot tova bez da si imal polov kontakt??
i kakvo stava ako si sviknal santibioticite i ne mojesh da izlekuvash inkekciata
да, може.Първоначално написано от frrf
може да се предаде със замърсени битови предмети.
прави се антибиограма ПРЕДИ да се отпочне лечение, която точно показва кум кой антибиотик в чувствителен причинителя и лечението се провежда с него.
a ima lina4in da ne mohe da se dolovi 4e imash gonoreq ?? smisal ima li shans da ne q hvanat ?imam problemi s prekaleno mn bqlo te4enie i surbeji no na ginekolog kato otidoh ni6to ne m i ptrkiha![]()
ВЪЗРАСТ&ПОЛ&СТАТУС/от какво се оплакваш/?Първоначално написано от Анонимко
не, няма начин да не "я хванат" ако вс е изпулнено по правилата на мед изкуство!
ако е направна антибиограма - тя ясно показва кум какво те е нападнало и с какво да го лекуваш!!!
но когато се изписват антб "на око" т.е на сляпо - резултата е точно такъв!
а ти защо си мислиш че и сред колегите няма некъдърници и гадни печалбари?! ами пълно е с такива!
а уж не са такива ...само докато им дадем дипломките...толкова е гадно, че чак ми се повдига....
e da ama ni6to ne mi otkrivat a nee normalni 4ak takiva draznenia d aimam
momi4e 16 godini
ее, та на 16 годишно дете не могат да хванат "гонорея" ли колегите?!Първоначално написано от Анонимко
малко вероятно!
особено ако е във връзка с т.н. "нормално бяло течение" /което е толкова нормално, колкото и слона да лети/...
moje li sega bez ironiqta 4e ne go shvanah i ne mi pomognaПървоначално написано от batkodoki
![]()