- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страдам за това, че мама ми няма доверие...
Днес майка ми каза, че няма доверие в мен и, че съм много безотговорна към действията си ... моля ви, кажете ми как да си върна доверието й ...
![]()
![]()
Редактирано от-Цвети
Нарушена 7-ма точка.
амиии ... вчера не се прибрах - бях на купон и мъъъничко се напих ... и така ... а един път ме беше хванала да пуша (вече не пуша деПървоначално написано от vesito13
)
Бъъъъъъъъъъъ ХъъъъъъъъъъъПървоначално написано от BeB0_UlTrA_KiSs
Първоначално написано от Say It Right
Доверието се гради трудно и бавно,а може да се загуби за един момент.От сега нататък недей да я разочароваш,показвай и че може да ти има доверие,отново.Едва ли с една-две думи ще ти се доверява отново.Важно е какво ще правиш за напред,да бъдеш по-внимателна![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Ами не знам дали ще си го върне напълно, или поне с нашите е така, щото веднъж изгубив ли им доверието вече не е същотоПървоначално написано от aka6a_sf
![]()
Ама не знам при всеки е различно...![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Поговорете САМО вие двете на саме ! И когато отново ти каже : " Изгуби моето доверие .. " Ти и отговори : " А щом на теб немога да разчитам, на кого ?! " .. Тя ще млъкне ако поне малко си я разчувствала и всичко ще се оправи![]()
П.С. Пробвано е това върху моята майка и работи !!![]()
A spored men ne samo s va6ite a s vsi4ki roditeli ( ne samo roditeli, a i poznati, priateli)Първоначално написано от desert_rose''''....
Голям размер на картинката! /machoka/
Защо въобще трябваше да губиш доверието и? Защо не помисли за това, което правиш преди да се стигне до тази ситуация? Това да ти е за урок за в бъдеще да мислиш какво и защо правиш.
А иначе доверие много трудно се връща. Единственото нещо, на което можеш да разчиташ е това, че си и дъщеря и няма как. Постарай се да не пиеш, пушиш, да не закъсняваш и така!![]()
Без доверието на твоите е много по-забавно. Има едно постоянно дебнене, от което, гарантирам, ще умреш от смях. А пък и имаш възможност да се гавриш повече с тях. Както виждаш си има и добри страни. (=
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Доверието на един човек се печели много трудно и изисква време , но много лесно се губи вече спечеленото доверие . А когато си загубил доверието си към някого после изисква много време за да си го върнеш . Колкото до теб за да спечелиш отново поне малко от доверието на майка си за напред спри да правиш глупости и мисли малко преди да направиш нещо. Дано скоро успееш да си варнеш доверието на майка ти . Успех ! Стискам палци![]()
Доверието не се печели за ден или два, то се натрупва с времето.Може би си направила някои неща, които са накарали майка ти да не ти вярва напълно и винаги да има едно наум, когато разговаряте.Хубаво би било, ако си искрена с нея и не я лъжеш, дори и за дреболии.
Ако веднъж мокажеш на майка си, че си отговорна както към себе си, така и към околните, може би нещата биха придобили друг образ.
П.С-На колко години си и в какво точно се изразява недоверието, от което ти се оплакваш?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone