Има доста хора, чиито постове уважавам, намирам я за разумни, я за остроумни. ABSOLUT'me, malka_sladuranka, bungle, SINDEL, Death'Whore, Ice_Queen, ThePainIsReal - всичките правят впечатление на интелигентни девойки. krem4et0 винаги ми взима думите от устата и ми е особено симпатична. Disorder пише хубаво и харесвам темите й в "Лично творчество".

Честно казано, xixi ме забавлява - барабар с Pti4i grip и Anubite (т'ва последното май вече не се вясва...). И, естествено - Seizure Of Power

От господата - OtherDimension (въпреки че май нещо ме недолюбва ), BAYO, Crafter (който изчезна безследно...), quench, exploitedteen - дават интелигентни мнениения, дори когато не съм съгласна с гледната им точка. (Ооо, има и един Skramizavar, който ми е особено любим...той си знае защо. )

Сигурна съм, че има и още, но в момента не се сещам... (И искрено е извинявам за някой грешно написан ник...)

Недолюбвааам...в момента се сещам единствено за _[LiFe-StiLe]_F и то не за друго, ами заради невероятната упоритост, с която налага мнението си и заради леееката заядливост, която виждам в постовете й - но това, естествено, е само интернет впечатлението ми Може да е грешно