.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    pf
    Guest

Болки в гърдите

От 4-5 дена гърдите ми са подути и супер много ме болят без никаква причина. Свърши ми преди около 2 седмици и би трябвало да ми дойде след почти 20 дена, защото по принцип си ми закаснява всеки месец. Започват да ме болят 10 дена преди да ми дойде и не може да е от това. Майка ми пита една лекарка и тя и каза, че може да ме боли, защото съм в овулация или съм бременна. Да съм бременна е почти невъзможно, защото от доста време не съм правила секс (имам проблем) и само пръстче ми е влизало, а и си ми идва редовно. В овулация - добре, ама 5 дена е тва беее.....и имам чувството, че нямат намерение да спрат да ме болят.
    Ако на някой му се е случвало, знае друга причина или пък мисли, че е нормално да пише...Много ще съм благодарна...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    nz,ne sam lekar,no zamislqla li si se za sutiena?moje pri4inata da e v nego-da ti stqga i kato go svali6 da te bolqt gardite? vij,idi na lekar-speciqlist,ot tva deto go kazva6-ne mi se vqrva da si bremenna...a za ovulaciq...mn dalgo mi se struva...idi i se konsultirai!!

pf
    Guest
    еми, замисляла съм се за сутиена, но си мисля, че ако беше от него нямаше да се подуват като балони...;/
    а и един ден ходих с бюстие, но не издържах, защото ме боляха още повече, като не бяха пристегнати от нищо...
    Еми, ще се ходи на лекар май..няма как...

Мега фен
    Град
    София
    Вместго да пишеш по форуми се хвани да отдеш на лекар!По-добра помощ,от таэи на един професионалист няма да получиш-най-малко пък тук!Отиди и се прегледай!Може би не е нещо сериоэно ,но най-сигурно е да посетиш чичко доктор
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    az imam podoben problem ,i su6to se 4udq za6to stava taka
    ve4e daje zapo4vam da stavam paranoi4na,kazah na maika mi ,ma tq ne6to ovurtq ne6tata i nz
    a kum kakuv lekar da se oburna,6toto me e malko sram ,de da znam ,a ne mi se pita maika mi 6tot 6te mi kaje 4e mi nqma ni6to

pf
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az imam podoben problem ,i su6to se 4udq za6to stava taka
    ve4e daje zapo4vam da stavam paranoi4na,kazah na maika mi ,ma tq ne6to ovurtq ne6tata i nz
    a kum kakuv lekar da se oburna,6toto me e malko sram ,de da znam ,a ne mi se pita maika mi 6tot 6te mi kaje 4e mi nqma ni6to
    Хах, то и аз си вкарвам паранои, въпреки че знам, че са безпричинни...Лекарят е мамолог до колкото разбрах...

do pf i drugiq gost

Здравейте момичета!
    На колко сте години?
    От колко време ви болят гърдите?
    Приемате ли противозачатъчни медикаменти?
    Опипват ли се възлести уплатнения в гърдите,чуствате ли ги твърди,напрегнати,болезнен и?
    Гърдите могат да ви болят когато се развиват,свързано с менструацията,овулацията,н аличие на хормонални проблеми и др.
    Може и да имате симптоми на мастопатия,но дали се касае за мастопатия или за нещо друго може да се прецени след лекарски преглед.Мастопатията е състояние на гърдите и в днешно време не се приема за заболяване,симптомите се успокояват с различни медикаменти.
    Най-добрите специалисти за гърдите са мамолога или рентгенолог-мамолога.

pf
    Guest

Re: do pf i drugiq gost

На колко сте години? 18
    От колко време ви болят гърдите? от близо 2 седмици
    Приемате ли противозачатъчни медикаменти? не
    Опипват ли се възлести уплатнения в гърдите,чуствате ли ги твърди,напрегнати,болезнен и? чувствам ги твърди, подути и болезнени

Guest
    На колко сте години? 18
    Опипват ли се възлести уплатнения в гърдите,чуствате ли ги твърди,напрегнати,болезнен и? чувствам ги твърди, подути и болезнени
    и при мен е така ,само че съм на 15

Guest
    На колко сте години? 18
    и при мен е така ,само че съм на 15
    Според мен за момичето на 15 год,гърдите ти сега най-вероятно те болят защото се развиваш.Мисля че няма защо да се притесняваш.

Guest

Re: do pf i drugiq gost

Цитирай Първоначално написано от pf
    На колко сте години? 18
    Pf ще ти задам още няколко въпроса:
    1 Имаш ли хормонални проблеми?
    2 Водиш ли полов живот?Редовен или не?От колко време не си правила любов?
    3 Целите гърди ли те болят?

Guest
    hum mi to i az si misleh taka ,no se pritesnqvam ot tova 4e ednata me boli pove4e ot drugata, a 6tom se razvivat bi trqbvalo i dvete da me bolqt
    uff opletoh se,malko sa mi tupi razsujdeniqta ,ama kvo da se prai kato ve4e izkukvam na taq tema -super mi e nervno

Повече от фен
    hum mi to i az si misleh taka ,no se pritesnqvam ot tova 4e ednata me boli pove4e ot drugata, a 6tom se razvivat bi trqbvalo i dvete da me bolqt
    uff opletoh se,malko sa mi tupi razsujdeniqta ,ama kvo da se prai kato ve4e izkukvam na taq tema -super mi e nervno
    По принцип лявата част на тялото е по-развита.Същото е и с гърдите .. нормално е едната да те боли повече от другата ..

аз4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    По принцип лявата част на тялото е по-развита.Същото е и с гърдите .. нормално е едната да те боли повече от другата ..
    a normalno li e ednata da e po malka ot drugata ? na 14 sym

Повече от фен
    Да,нормално е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си