.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    момиче съм
    Guest

За аналния секс

Здравейте на всички.
    Значи, ясно е, че при анален секс при момичетата усещането е по-различно, отколкото вагиналния секс.
    Въпросът ми е дали и при момчетата (когато ебът анално) има някакво по-различно усещане.
    Защото ако има такова нещо, съм склонна да позволя на приятелят си да ме е..е отзад. Но, ако при момчетата е едно и също при аналния и вагиналния, то тогава не бих си дала дупето. А ако не е едно и също, бих го дала, за да усети той какво е.

Макар, че не съм още 100% склонна да си го дам.

Една приятелка веднъж я попитах "Твоят приятел ако поиска анално, ти би ли му дала" и тя отговор "аааааа, в никъвслучай, нека той първо да даде на някой да го пори отзад, да види кво е, пък тогава и аз ще му дам".
    Та, този отговор ме изпълни някво.
    Та, какви са отговорите на въпроса ми?
    Благодарим предварително.

Фен
    Град
    BG
    хм ... естествено, че е различно ... поне според думите на моя приятел .... явно самата мисъл, че правят нещо не толкова често срещано ги кара да откачат ...

но ако ти не го искаш според мен не гхо прави само за това той да усети какво е .... не си заслужава ... каквото и да правиш ... прави го за себе си!!!
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Супер фен
    Много ясно.че усещането и за момичетата и за момчетата е различно!Че то иначе нямаше изобщо да е измислен аналния секс!На момчетата аналния по им харесва защото дупката е мн по тясна (поне в началото де )....и така Бтв мн е якооо \/
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    естествено че е по различно ДАЙ МУ

сладко
    Guest
    приятелката ти е много просто че говори такива глупости, ако обичаш приятеля си му дай. и какво изобщо значи по дяволите "да му пусна" все пак и на теб ще ти е удоволствие , стига да го направите както трябва защото и за това се изисква акъл. Аналния секс може да е нещо много приятно, но може и да МЪЧЕНИЕ. Нз за друго но определно не слушай хора като тая твоя приятелка. Такива мнения са много, ама МНОГО глупави и само един изключтелно глупав човек може да каже нещо такова.

ай успех , обичайте се

направете го!
    Определено има разлика в усещането и за двамата!
    Дупката е много по-тясна, а и мисълта, че те е.. е подлудяваща !
    Опитайте !

Guest

Re: За аналния секс

Цитирай Първоначално написано от момиче съм
    да, различно е. Но не усещането, а отношението.
    Отзад мъжете чукат само жени, за които не им пука.. за които после могат да кажат "е*ал съм я в г*за"
    ....
    анусът не е направен за сношение, а за дефекация... диъметърът на средностатистическия пенис надвишава поне двойно диъметъра на средностатистическия екскремент.
    Много ясно, че ще боли.

няма нормален пич, дето да се кефи на член или на вибратор в дивия,
    а от тези жени, дето са пробвали една част разправят, че ги било кеф, само з ада прикрият истината, че го правят само за да угодят на перверзиите на партньора си.

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта

Re: За аналния секс

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от момиче съм
    да, различно е. Но не усещането, а отношението.
    Отзад мъжете чукат само жени, за които не им пука.. за които после могат да кажат "е*ал съм я в г*за"
    ....
    анусът не е направен за сношение, а за дефекация... диъметърът на средностатистическия пенис надвишава поне двойно диъметъра на средностатистическия екскремент.
    Много ясно, че ще боли.

няма нормален пич, дето да се кефи на член или на вибратор в дивия,
    а от тези жени, дето са пробвали една част разправят, че ги било кеф, само з ада прикрият истината, че го правят само за да угодят на перверзиите на партньора си.
    evalata
    i az taka mislq
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ами бифшата приятелка не ми даваше анално и не съм умрял до сега...
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Guest
    мен анания секс много ме кефи. само като си помисля че ги вкарвам там, откъдето женките изкарвам лайна направо ме подлужда ебахти.

Супер фен
    Град
    sofiq
    az sum mnogo protiv analniq sex.gaden mi e i gnusen i ne bih go probvala

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Не казвай "никога".
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    мен анания секс много ме кефи. само като си помисля че ги вкарвам там, откъдето женките изкарвам лайна направо ме подлужда ебахти.
    баааахти неясното съобщение

Град
    BG SOFIA
    Hmmmm

Guest
    с моята правим анален секс единствено когато и се доака. тогава, когато започне да го изкарва навън, аз слагам гумата и започвам да го бутам навътре. в крайна сметка се омазваме и двамата ама кат е готско кво да прайм.

Guest
    с моята правим анален секс единствено когато и се доака. тогава, когато започне да го изкарва навън, аз слагам гумата и започвам да го бутам навътре. в крайна сметка се омазваме и двамата ама кат е готско кво да прайм.
    ихаааааааа ей това не мога си го представя

TO E QSNO 4E ANALNIQ SEX IM PO HARESVA NA MOM4ETATA,ZA6TOTO DUPKATA E PO TQSNO,PUK I MOJE DA SVAR6I OTZAD BEZ DA IMA POSLEDSTVIQ...VSE PAK AKO NQMA6 JELANIE NE GO PRAVI,ZA6TOTO NA SILA HUBOST NE STAVA,I VSE PAK PARVITE PATI MNOGO 6ET TE BOLI,NO SLED TOVA 6ET TI E MNOGO QKO!!!

Мале някои пак го мързи да мисли... добре ве хора,ако нямаше разлика закво мъжете щяха да ръгат в тая кална дупка-да си цапат хуьовете ли? пффф мислете малко Щом се престрашават да си оцапат достоинството значи има някаква фаита от цялата работа

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Много ясно.че усещането и за момичетата и за момчетата е различно!Че то иначе нямаше изобщо да е измислен аналния секс!На момчетата аналния по им харесва защото дупката е мн по тясна (поне в началото де )....и така Бтв мн е якооо \/
    Analniq sex ne e izmislen,nqma nishto normalno w nego!
    I kakwo znachi "Misylta,che prawi neshto ne tolkowa chesto sreshtano go wuzbujda ... " ... ? Po tazi logika nie momichetata kakwo trqbwa da mislim za da se wuzbudim ... kak wadim wibratori ot analniq otwor na priqtelite si li?
    A do awtorkata na temata ... pone ako reshish da prawish analen sex ne prekalqwai s nego,neka ne bude tolkowa chesto praweneto mu.

Малее,кака Николета голема перверзница

Така като чета грандиозните ви изГЪЗици ми се драйфа. Момиче тия негови желания трябва да ти подскажат, че е с теб замо заради секса.
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не казвай "никога".
    tfa sum se uveril 4e e vqrno !!! i si4ki malki momi4enca kazvat "nikoga nqma da pravq svirkii...blqk" a sled 5 godini svirqt na kavala ta ne im puka kfo sa vikali ... zatova

винаги има място за още един

Жик-Тааг
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не казвай "никога".
    tfa sum se uveril 4e e vqrno !!!
    Що? Да не са те боднали анлно най-накрая и теб? НЕ се притеснявай да споделиш, тука сме си наши хора, все!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nikoletata
    Когато ти го вкарва отзад чувството е съвсем различно. Отпред ми харесва повече на мен, но адското чувство се получава когато се вкарва едновременно в двете места. Може да не е с двама мъже, може с един мъж и с вибратор, но просто чувството е неописуемо. Иначе само отзад не е кой знае какво.
    Ау! Перверзница!
    Може ли да се запознаем ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си