- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За аналния секс
Здравейте на всички.
Значи, ясно е, че при анален секс при момичетата усещането е по-различно, отколкото вагиналния секс.
Въпросът ми е дали и при момчетата (когато ебът анално) има някакво по-различно усещане.
Защото ако има такова нещо, съм склонна да позволя на приятелят си да ме е..е отзад. Но, ако при момчетата е едно и също при аналния и вагиналния, то тогава не бих си дала дупето. А ако не е едно и също, бих го дала, за да усети той какво е.
Макар, че не съм още 100% склонна да си го дам.
Една приятелка веднъж я попитах "Твоят приятел ако поиска анално, ти би ли му дала" и тя отговор "аааааа, в никъвслучай, нека той първо да даде на някой да го пори отзад, да види кво е, пък тогава и аз ще му дам".
Та, този отговор ме изпълни някво.
Та, какви са отговорите на въпроса ми?
Благодарим предварително.![]()
хм ... естествено, че е различно ... поне според думите на моя приятел .... явно самата мисъл, че правят нещо не толкова често срещано ги кара да откачат ...![]()
но ако ти не го искаш според мен не гхо прави само за това той да усети какво е .... не си заслужава ... каквото и да правиш ... прави го за себе си!!!
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Много ясно.че усещането и за момичетата и за момчетата е различно!Че то иначе нямаше изобщо да е измислен аналния секс!На момчетата аналния по им харесва защото дупката е мн по тясна (поне в началото де)....и така
Бтв мн е якооо \
/
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
естествено че е по различно ДАЙ МУ![]()
приятелката ти е много просто че говори такива глупости, ако обичаш приятеля си му дай. и какво изобщо значи по дяволите "да му пусна" все пак и на теб ще ти е удоволствие , стига да го направите както трябва защото и за това се изисква акъл. Аналния секс може да е нещо много приятно, но може и да МЪЧЕНИЕ. Нз за друго но определно не слушай хора като тая твоя приятелка. Такива мнения са много, ама МНОГО глупави и само един изключтелно глупав човек може да каже нещо такова.
ай успех , обичайте се
направете го!
Определено има разлика в усещането и за двамата!
Дупката е много по-тясна, а и мисълта, че те е.. е подлудяваща !
Опитайте !
да, различно е. Но не усещането, а отношението.Първоначално написано от момиче съм
Отзад мъжете чукат само жени, за които не им пука.. за които после могат да кажат "е*ал съм я в г*за"
....
анусът не е направен за сношение, а за дефекация... диъметърът на средностатистическия пенис надвишава поне двойно диъметъра на средностатистическия екскремент.
Много ясно, че ще боли.
няма нормален пич, дето да се кефи на член или на вибратор в дивия,
а от тези жени, дето са пробвали една част разправят, че ги било кеф, само з ада прикрият истината, че го правят само за да угодят на перверзиите на партньора си.
evalataПървоначално написано от Анонимко
i az taka mislq
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Ами бифшата приятелка не ми даваше анално и не съм умрял до сега...![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
мен анания секс много ме кефи. само като си помисля че ги вкарвам там, откъдето женките изкарвам лайна направо ме подлужда ебахти.
az sum mnogo protiv analniq sex.gaden mi e i gnusen i ne bih go probvala
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
баааахти неясното съобщениеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Hmmmm![]()
с моята правим анален секс единствено когато и се доака. тогава, когато започне да го изкарва навън, аз слагам гумата и започвам да го бутам навътре. в крайна сметка се омазваме и двамата ама кат е готско кво да прайм.
ихаааааааа ей това не мога си го представяПървоначално написано от Анонимко
TO E QSNO 4E ANALNIQ SEX IM PO HARESVA NA MOM4ETATA,ZA6TOTO DUPKATA E PO TQSNO,PUK I MOJE DA SVAR6I OTZAD BEZ DA IMA POSLEDSTVIQ...VSE PAK AKO NQMA6 JELANIE NE GO PRAVI,ZA6TOTO NA SILA HUBOST NE STAVA,I VSE PAK PARVITE PATI MNOGO 6ET TE BOLI,NO SLED TOVA 6ET TI E MNOGO QKO!!!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Мале някои пак го мързи да мисли...![]()
добре ве хора,ако нямаше разлика закво мъжете щяха да ръгат в тая кална дупка-да си цапат хуьовете ли?
пффф мислете малко
Щом се престрашават да си оцапат достоинството значи има някаква фаита от цялата работа
![]()
Analniq sex ne e izmislen,nqma nishto normalno w nego!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
I kakwo znachi "Misylta,che prawi neshto ne tolkowa chesto sreshtano go wuzbujda ... " ... ? Po tazi logika nie momichetata kakwo trqbwa da mislim za da se wuzbudim ... kak wadim wibratori ot analniq otwor na priqtelite si li?
A do awtorkata na temata ... pone ako reshish da prawish analen sex ne prekalqwai s nego,neka ne bude tolkowa chesto praweneto mu.
Така като чета грандиозните ви изГЪЗици ми се драйфа. Момиче тия негови желания трябва да ти подскажат, че е с теб замо заради секса.
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
tfa sum se uveril 4e e vqrno !!! i si4ki malki momi4enca kazvat "nikoga nqma da pravq svirkii...blqk" a sled 5 godini svirqt na kavala ta ne im puka kfo sa vikali ... zatovaПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
винаги има място за още един
Що? Да не са те боднали анлно най-накрая и теб? НЕ се притеснявай да споделиш, тука сме си наши хора, все!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ау! Перверзница!Първоначално написано от nikoletata
![]()
Може ли да се запознаем ?![]()
![]()
![]()