- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За аналния секс
Аз съм против аналния секс.Не искам и не мисля да го правя някога....
Тихо е, тихо е, тихо е
и стоя, и мълча пак в мечти.
Няма те никога, никъде...
Тишина, самота и звезди
Първоначално написано от KeLly^^^
![]()
П.С.аз съм ЗА
Разбира се , че има различно усещане при момчетата, но за момичета е по приятно тъй като както всички знаете предполагам при анален секс се стимулира преградата между ректума и вагината, а също и Г - точката.Но лично за мен анален секс е тема табу.АЗ НЕ БИХ ПРОБВАЛА И НЕ БИХ СЕ СЪГЛАСИЛА
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
ami nz ama misla 4e e erazli4no
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Разбира се, че има разлика. По-тясно, по-сухо... но основната разлика е в мозъка. Осъзнаването, че ти го начуква отзад, ще го побърка от кеф, така че - да, дай си дупето.![]()
az mislq 4e dori i v sexa trqbva da ima kompromisi moqt priqtel 2 godini me kara i az nakraq re6ih da mu ugodq i mu dadoh boli mnogo ama....misulta 4e toi se poburkva ot kef me uspokoqva)
purvo 6te kaja 4e priqtelkatata ti e mnogo tupa tq kato iska primerno da q lije toi q lije za6to na neq da i e got a na nego ne?!?!?!
po temata nz ne sum mom4e no nai malkoto v dupeto e po-tqsno i bi sledvalo da im haresva pove4e a i misulta 4e go pravqt tam ...